gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Анте Готовина и Младен Маркач су усташки злочинци.
Veći zločin je poćinila masa onih koji su se radovali pobedi! Čega!? Nacizma. Danas je Hag presudio u korist nacizma. Na Djurdjic. Ludilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Анте Готовина и Младен Маркач су усташки злочинци.
Кемо колико је сати?Vidim,spominju se nekakva etnicka ciscenja i zlocini na Balkanu.
Pa ja dajem neke prijedloge
Priznaj da je ideja dobra![]()
То је зато што он није злочинац.Ako smijem primijetiti, ispada da jedini Hrvat kojeg nisu pustili na slobodu je Voja Šeselj.
Ako smijem primijetiti, ispada da jedini Hrvat kojeg nisu pustili na slobodu je Voja Šeselj.
Veći zločin je poćinila masa onih koji su se radovali pobedi! Čega!? Nacizma. Danas je Hag presudio u korist nacizma. Na Djurdjic. Ludilo.
Ako smijem primijetiti, ispada da jedini Hrvat kojeg nisu pustili na slobodu je Voja Šeselj.
od kud znas???Nije jedini...Franko Simatović...
Vole oni da koriste nase praznike...
Огромна већина хрватског живља су неоусташе које величају усташке злочине.Veći zločin je poćinila masa onih koji su se radovali pobedi! Čega!? Nacizma. Danas je Hag presudio u korist nacizma. Na Djurdjic. Ludilo.
Sve su drzave vjestacke.To sto su Srbi autohtoni narod u BiH koji je hteo pravo na svoju drzavu, ya rayliku od vestacke BiH koju ne zele ni Srbi ni Hrvati.
Sudsko vijeće je sastavljeno od više sudaca. Odluka se ne donosi konsenzusom, već pojedinačnim nadglasavanjem. Naravno, da tu uvijek ima onih koji se ne slažu s većinskom odlukom. To je njihovo legitimno pravo. Međutim, presudni su glasovi koji presuđuju. Takvo je pravo, nisam ga ja skrojio da mi se žališ.
Vole oni da koriste nase praznike...
Огромна већина хрватског живља су неоусташе које величају усташке злочине.
Да ли је ико видео оног што се појавио у црној мајици са шаховницом на којој пише "Блајбург" како круз сузе слави ослобађајућу пресуду Готовини и Маркачу?
Kad se nisam šlogirala...ovo nije moglo da se dogodi ni u vrem Hitlera
Nije jedini...Franko Simatović...
Mislis, ako se zove Franko, da je Hrvat????Šta otkud znam?
Па Хаг ће рехабилитовати и Хитлера како је кренуло.Kad se nisam šlogirala...ovo nije moglo da se dogodi ni u vrem Hitlera
Nije jedini...Franko Simatović...
kako to da se mišljenje te dvojice uopšte nije uzelo u obzir prilikom odlučivanja?
Mislis, ako se zove Franko, da je Hrvat????
BiH nije nastala na ratu
Ne lupaj.[/
Ovo sada nije BIH, već nešto ...naravno da je BIH nastala u granicama tvojih snova u Jajcu.
Војничина=/=злочинац.Šešelj je pravi vojnički tip.
Šljem mu stoji ko saliven, stas, držanje, oštra brada. mrki pogled, pravi vojničina
Mislis, ako se zove Franko, da je Hrvat????