Annunaki

Da li je covek nastao evolucijom majmuna?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
vuce iz egipta, a egipat ima koren u atlantidi i ranijim civilizacijama

razlika je ta sto je egipatska religija bila mnogobozacka za razliku od vatikanske i zalagala se za razvitak covekovih potencijala, dok je vatikan svu moc prigrabio sebi i proglasio samo papu za predstavnika boga

To je jako lepo uočeno, ali nema puno veze sa špicastom kapom.
Je li neko ovde probao da nosi takvu kapu?

Te kape daju inače veoma zanimljive efekte.

Ali, najbolje je od svega sto se najvece tajne i misterije ove planete, nalaze na Krsti....!:eek:

Kakvi su umovi ovde.....Ostatak sveta ni lokaciju Atlantide (kao ni istinitost tvrdnje da je postojala) ne zna, ali na Krsti, koga god pitas taj sve zna....

Hari Potera i slično nikako ne mogu servirati deci kao istoriju jer se ne uklapaju u realnost. Istorija je u okviru realnosti,nikako izvan realnosti kao nešto natprirodno. Nestvarne priče i legende u pradavnim vremenima su služile kao i nestvarne priče u danas u filmovima.

Naravno,kad su zadnjih 1900 god. postojale cike koje su pisale/brisale istoriju kako je Crkvi (doo,GmbH,Inc...) odgovaralo. Zamisli da je 300. god. i nekom objasnjavas puske i topove,kako bi reagovao? Zamisli da je 600. god i nekom objasnjavas mobilni telefon,kako bi reagovao? Zamisli da je 1100. god i nekom objasnjavas internet. ..... Zamisli da je 2012 i nekom objasnjavas genetski modifikovanog coveka-zivotinju... kako bi reagovao? Hocu da kazem da je sve moguce,samo nas mozak ne moze to jos da procesuira. Treba Nam puno jaca grafika :D Realno, nauka se granici sa magijom i niko ne moze ni da zamisli stvari koje ce tek postojati.

[QUOTE/] Kada čovek nešto ne razume sklon je da izmišlja odgovore i da pripisuju stvarima koje ne odgovaraju stvarnosti.
[/QUOTE] - Ovo potpisujem,100% tacno. To isto vazi i za 'Kad covek nesto ne razume sklon je da traga za naucno dokazivim odgovorima,ukoliko iste ne nadje onda to nije tako/nepostoji/je nemoguce' . Da li postoji Pitanje gde covek sme da kaze : 'Ne znam'.

Toplo preporucujem svima dokumentarac Ancient Aliens,emitovao je se na History kanalu. Ima dosta epizoda koje su cista glupost i zabava. A ima par epizoda u kojima vidis konkretne dokaze o bicima koja su nas posecivala na svim kontinentima.

Papstvo nosi takve kape, oni imaju knjige o Anunakijima, sve sto su zaplenili koriste u cilju vladanja

Papska tijara ili Triregnum – stilizirana biskupska kapa, okrunjena sa tri krune. Posljednja trojica papa su odbila biti krunisana, već su na svečanoj inauguraciji (ustoličenju) nosili običnu biskupsku kapu

http://4.***************/_-gMPbLoDUpU/S14FORYCJoI/AAAAAAAABQk/FGI5APJABsc/s400/paolomesto2mediosu5.jpg

мене сам облик ове папске капе асоцира на поредак у њих.. Папа је на врху, сви остали су испод њега.. Код православаца је другачије, равна је, није купаста... сви су једнаки пред Богом...

ima veze sa tokovima energije, a posto se papska stolica bavi prizivanjem i manipulacijom iste ne treba cuditi sto su pokupili od Anunakija one stvari koje daju efekta

primetna je u religiji velika doza kriminalnih aktivnosti, Stajneru je podmetnut pozar u kojem je izgoreo Getenaum koji je izgradjen po energetskim principima a kasnije sagradjen drugi Getenaum, celicno-betonska konstrukcija, teska sprdačina i parodija

Getenaum I
First_Goetheanum.jpg

Getenaum II
goetheanum04.jpg

Naravno,kad su zadnjih 1900 god. postojale cike koje su pisale/brisale istoriju kako je Crkvi (doo,GmbH,Inc...) odgovaralo. Zamisli da je 300. god. i nekom objasnjavas puske i topove,kako bi reagovao? Zamisli da je 600. god i nekom objasnjavas mobilni telefon,kako bi reagovao? Zamisli da je 1100. god i nekom objasnjavas internet. ..... Zamisli da je 2012 i nekom objasnjavas genetski modifikovanog coveka-zivotinju... kako bi reagovao? Hocu da kazem da je sve moguce,samo nas mozak ne moze to jos da procesuira. Treba Nam puno jaca grafika :D Realno, nauka se granici sa magijom i niko ne moze ni da zamisli stvari koje ce tek postojati.

Mnogo grešiš. I vidim da nisi upoznat sa činjenicama već samo pretpostavljaš. Istoriju niti su crkve pisali niti brisale. O istoriji imamo beleške,spise,dokumente i arheološke nalaze. To niti može da se piše danas niti da se briše jer svaki narod to čuva kao arheološko blago.
Na topove i puške pre 300 godina bi reagovali isto kao što su reagovali u XIV veku na barut iz Kine gde je bilo poznato još 1232 godine.Inače vatrene strele na bazi baruta koristili su Kinezi u to vreme. Vidim da ti je istorija vrlo nepoznata. Iznenadio bi se šta su sve ljudi znali u pradavnim vremenima.

Toplo preporucujem svima dokumentarac Ancient Aliens,emitovao je se na History kanalu. Ima dosta epizoda koje su cista glupost i zabava. A ima par epizoda u kojima vidis konkretne dokaze o bicima koja su nas posecivala na svim kontinentima.

Malo sam odgledao Ancient Aliens na youtube i vrlo se često koristi reč "what if", "šta ako". A to znači da je cela priča i mišljenje je izgrađena na pretpostavkama, nikako na istorijskim činjenicama i nalazima. Religije i spise jasno potvrđuju da postoje dve vrste vanzemaljaca. Vanzemaljci u duhovnoj formi koji su moćni i savršeni i koji su uvek dolazili na zemlju i živeli među ljude preko ljudskog materijalnog tela, i vanzemaljci sa letelicama koji opisuje i prorok Ezekiel. Duhovna bića vanzemaljci su bili uglavnom proroci u ljudskom materijalnom telu na zemlji,a veliki proroci odnosno visoka duhovna bića vanzemaljci su imali i nadprirodne sposobnosti što i istorija potvrđuje i često su predavala nepoznata znanja čoveku. Sumeri takav slučaj su i zabeležili.Dok su ovi drugi vanzemljaci što zovemo UFO ili NLO su delimična materijalna bića koja opet ne stanuju u našem materijalnom univerzumu i dimenziji već u jednoj od paralelnih dimenzija odnosno u jedan od sedam nebesa,a njihovo vozilo-UFO letelice im je potrebno isključivo za posećivanje zemlje u materijalnom univerzumu. To prevozno sredstvo u njihovom univerzumu nisu potrebne jer tamo ne postoji niti vreme niti prostor. Na zemlji njihove letelice poprimaju delimičnu materijalnu formu i zato sijaju tako jako i u boji,radari mogu da ih detektuju ali opet zbog svoje delimične materijalnosti su iznad zakona fizike našeg materijalnog univerzuma pa su zato beskonačno brzi,bezšumni,mogu da menjaju pravac pod pravim uglom pri ogromnoj brzini ili da se potpuno dematerizuju za tren.I nikakve veze nema sa onim kako ga ljudi opisuju njih i njihovu letelicu. Njihovu letelicu sam i ja video uživo kada je prelećao moj grad. A oni nikada nisu sišli na zemlju niti će ikada sići jer ne mogu biti u interakciji sa materijom. A traženje materijalnih vanzemaljaca je besmisleno jer je univerzum sasvim drugačije uređeno nego što mislimo i sva životna energija,život i sva pažnja svih paralelnih univerzuma,svih duhovnih bića i delimično materijalnih biča je koncentrisana u pravo ovde,na jedini materijalni inteligentni život na zemlji. To sam ja dosad uspeo da saznam iz mog istraživanja.

Poslednja izmena:
Negde sam procitao/video da su neki faraoni imali izduzene glavuce, a ima i nadjenih u juznoj americi cini mi se.

incanskulls.jpg

E sad zasto su imali takve tintare, to neam pojma...

Gledao sam i ja Ancient Aliens, a to "what if" koriste jer nemaju dokaze. Dok Zvanicna nauka/arheologija kaze tj "tvrdi" da su te zaebane gradjevine pravili neki divljaci kojima je tocak bio hi-tech tehnologija

stone.jpg

Ko je baratao sa kamenom, shvatice odma da tu nesto ne stima. Jer ove kamencuge su toliko teske i precizno isklesane i sazidane da im i danas gradjevinci zavide

3988118584_5249137f06.jpg

ova kamencuga je teska preko 1000 tona!!! Ni dan danas nema masine koja bi je podigla :eek: a neko je napravio zbog necega? Divljaci? Vanzemaljci? Anunaki? To niko ne zna. Ali je dokaz tu da je neko napravio :D

Ali ovo sto se uci u skolama o proslosti ne pije vodu

Mnogo grešiš. I vidim da nisi upoznat sa činjenicama već samo .... na jedini materijalni inteligentni život na zemlji. To sam ja dosad uspeo da saznam iz mog istraživanja.

Znam to za kineze. Napisao sam 300. god.,a ne pre 300 . To sam naveo par primera,da nesto sto je sad nepojmiljivo,bice realnost za 200-300god. Mada s obzirom kojom brzinom napredujemo zadnjih 50 god, mogu neke stvari i ranije da se ocekuju. :)

Iz kog stiva si to zadnje izvukao,voleo bih da procitam,zvuci interesantno? Citao sam nesto o tim dimenzijama,kao kad bi covek usavrsio 7. cakru,mogao bi da vidi drugu/e dimenzije.

Znam to za kineze. Napisao sam 300. god.,a ne pre 300 . To sam naveo par primera,da nesto sto je sad nepojmiljivo,bice realnost za 200-300god. Mada s obzirom kojom brzinom napredujemo zadnjih 50 god, mogu neke stvari i ranije da se ocekuju. :)

Iz kog stiva si to zadnje izvukao,voleo bih da procitam,zvuci interesantno? Citao sam nesto o tim dimenzijama,kao kad bi covek usavrsio 7. cakru,mogao bi da vidi drugu/e dimenzije.

Veliki razvoj i napredak je bio u 20-tom veku jer je puno toga revolucionarno otkriveno. U 21-vom veku samo se usavršava ono što je ranije otkriveno ali i u tome već udaraju u granice mogućnosti u materiji. Sve manje revolucionarnih pronalazaka ima sem u genetskoj tehnologiji koji tek treba da pokaže nesagledive posledice na ljudski rod. Teško da će biti nekakvog posebnog napretka za 50 godina sem još finijeg usavršavanja onoga što je već otkriveno. Sve veća integracija elektronike i genetski inženjering ima svoj kraj.

Nije to štivo,već sam čitao sve što mi je palo u ruke u vezi toga pa sam povezao ono što je zajedničko u njima povukao paralelu i sabrao 2+2 i dobio rezultat odgovore i potvrde u svim tim spisima,beleškama i činjenicama.
Drugačije nikakvog simisla nema niti bilo kakve logike niti ima smisla drugačije sve to da funkcioniše.Prosto i jednostavno.

Preko sedam čakri ili takozvane centara svesti je čovek povezan sa sedam dimenzija odnosno ravni postojanja. U čitavom postojanju sve je povezano i unutar tih zakonitosti mi funkcionišemo i ništa ne postoji neodređeno i odvojeno inače bi to bilo katastrofalono i totalni haos. U ovome si potpuno u pravu. U duhovnom razvoju na sedmoj stepenici čovek ovladava materiju i sve te dimenzije,poseduje apsolutno znanje i viđenje koje čovek ne može ni da nasluti. Za sada poznajem samo jednu osobu na zemlji koja kao visoko duhovno biće koji došao na zemlju uspeo da dosegne taj nivo. Neverovatno šta sve nalazi u našem okruženja a da mi nismo svesni i sposobni da vidimo. Ali o toj osobi ne bi hteo da pričam. Svako nek nađe sam ono što traži.

Poslednja izmena:
мене сам облик ове папске капе асоцира на поредак у њих.. Папа је на врху, сви остали су испод њега.. Код православаца је другачије, равна је, није купаста... сви су једнаки пред Богом...

Svi jednaki, a oni sa mercedesima i roverima su malo više jednaki od ostalih.... :think:

Nije to štivo,već sam čitao sve što mi je palo u ruke u vezi toga pa sam povezao ono što je zajedničko u njima povukao paralelu i sabrao 2+2 i dobio rezultat odgovore i potvrde u svim tim spisima,beleškama i činjenicama.

Sigurno su 2-3 knjige ostavile dobar utisak,podeli ih sa nama??? Bas me zanima to o paralelnim dimenzijama!
(Ne moraju da budu na srpskom,znam odlicno engleski)

anunak12.jpg

Баш сам пре неки дан гледала на тв емисију где је приказано да су неки црнци намерно од малена везивали главе са неким платнима и на тај начин издуживали лобање као на овој слици...

какви ванземаљци и остали...

A,jesi li primetila da njihovi roditelji nemaju izduzene lobanje? Sto ce reci da ta vezivanja platnima oko glave nisu u upotrebi ko zna koliko ,vec vremenski receno ,odnedavno.

Negde sam procitao/video da su neki faraoni imali izduzene glavuce, a ima i nadjenih u juznoj americi cini mi se.

incanskulls.jpg

Jel, primecujes koliko je razlika u velicini celjusti? Inace ,jedan profesor u Bostonu je trazio od eminentnih naucnika da objasne otkuda takve lobanje, sa dva puta vecim i jacim celjustima od ''Normalne ''ljudske lobanje. Naravno ,vrsena su detaljna ispitivanja i analize i odmah je palo u vodu tvrdnja nekih vrlih naucnika ,da je samo rec o genetici .........Jer ,su takve lobanje bile u pocetku zatvarane od javnosti ,pa potom su ih izlagali uz tvrdnju da je rec o nekakvom hendikepu,pa kad ni to nije drzalo vodu onda su rekli da su platnima povezivali deci lobanje ,pa su nekim zicama izduzivali vilicu ,kao to je deo rituala,sve same gluposti.
Sad se ne mogu setiti ,u nekom americkom gradu su pri skolskoj ekskurziji dece ,koja je posetila muzej Antropologije ,sklonili su takve lobanje iz vitirna uz smesno obrazlozenje...........Te,lobanje su imale toliko razvijenu celjust da niko nije imao odgovor ,pa su zauvek sklonili od javnosti.

Sigurno su 2-3 knjige ostavile dobar utisak,podeli ih sa nama??? Bas me zanima to o paralelnim dimenzijama!
(Ne moraju da budu na srpskom,znam odlicno engleski)

Reč je o mnogo više od 2-3 knjige za ovih par decenija i ne samo knjige. 2-3 knjige pročitam za mesec dva. Imaš obiman materijal o paralelnim dimenzijama a preporučujem ti da ne izbegavaš ni religijozne knjige pogotovo istočnjačku filozofiju. Ako povučeš paralelu mnogo toga će ti biti jasnije.

Ali, najbolje je od svega sto se najvece tajne i misterije ove planete, nalaze na Krsti....!:eek:

Kakvi su umovi ovde.....Ostatak sveta ni lokaciju Atlantide (kao ni istinitost tvrdnje da je postojala) ne zna, ali na Krsti, koga god pitas taj sve zna....

Neke stvari ipak nisu objasnjene, kao npr. ove lobanje, pa zar nije lepse mastati i uzivati u tome? :D

A sad mi jos kazi da ne verujes u vanzemaljce (msm na zivot van planete, mikroorganizmi, bakterije, ma bilo sta, ne mora da bude inteligentna rasa)!!!!

Svi zakoni i teorije o verovatnoci govore da mora da postoji. Prosto je nemoguce da u ovoj beskonacnosti zvezda i planeta nasa bude jedinstvena. xD

Neke stvari ipak nisu objasnjene, kao npr. ove lobanje, pa zar nije lepse mastati i uzivati u tome? :D

A sad mi jos kazi da ne verujes u vanzemaljce (msm na zivot van planete, mikroorganizmi, bakterije, ma bilo sta, ne mora da bude inteligentna rasa)!!!!

Svi zakoni i teorije o verovatnoci govore da mora da postoji. Prosto je nemoguce da u ovoj beskonacnosti zvezda i planeta nasa bude jedinstvena. xD
Odgovor na to pitanje zna samo stvoritelj.

incanskulls.jpg

Jel, primecujes koliko je razlika u velicini celjusti? Inace ,jedan profesor u Bostonu je trazio od eminentnih naucnika da objasne otkuda takve lobanje, sa dva puta vecim i jacim celjustima od ''Normalne ''ljudske lobanje. Naravno ,vrsena su detaljna ispitivanja i analize i odmah je palo u vodu tvrdnja nekih vrlih naucnika ,da je samo rec o genetici .........Jer ,su takve lobanje bile u pocetku zatvarane od javnosti ,pa potom su ih izlagali uz tvrdnju da je rec o nekakvom hendikepu,pa kad ni to nije drzalo vodu onda su rekli da su platnima povezivali deci lobanje ,pa su nekim zicama izduzivali vilicu ,kao to je deo rituala,sve same gluposti.
Sad se ne mogu setiti ,u nekom americkom gradu su pri skolskoj ekskurziji dece ,koja je posetila muzej Antropologije ,sklonili su takve lobanje iz vitirna uz smesno obrazlozenje...........Te,lobanje su imale toliko razvijenu celjust da niko nije imao odgovor ,pa su zauvek sklonili od javnosti.
Naučnici mnogo toga ne mogu da objasne i to sklanjaju sa strane. Bitno je da nam forsiraju debilnu Darvinovu teoriju i Big bang. :roll:

Da, na primer ti, ti sve znaš i u sve se razumeš i pljuješ sve što se ne slaže sa tvojom školskom i medijskom edukacijom. ;)

Da, na primer ti, ti sve znaš i u sve se razumeš i pljuješ sve što se ne slaže sa tvojom školskom i medijskom edukacijom. ;)

Pa, ne pljujem bas sve...

Recimo, vrlo mi se svidja ideja da sve ima svoj rok trajanja i da posle smrti ostaju samo dela i zapisi iza coveka. U skladu sa tim i zivim, jer ne zelim da mi prodje zivot jureci za teorijama koje imaju ili nemaju smisla.
Uglavnom su ljudi koji daju svakojake teorije u velikoj zabludi, i znaju to, ali je mnogo lakse prodavati mooda za bubrege, nego uzeti poslovicnu motiku u ruke i zaraditi ...
Kroz istoriju su se odrzale teorije koje NIKAKO NE MOGU BITI OPOVRGNUTE i takodje NIKAKO NE MOGU BITI POTVRDJENE.

U nekima cinjenice ,koje imaju uporiste u zvanicnoj nauci, bivaju izvrnute i zloupotrebljene kako bi podrzavale teoriju postavljaca(npr.:"bosanske piramide" Semira Osmanagica, koji je prirodne geoloske formacije proglasio za ljudsku intervenciju i eto: Bosna ima novu turisticku atrakciju, a Semir kvaziugledi lovu)

Za neke teorije, ne postoji apsolutno nikakav fizicki dokaz, vec samo tvrdnje pojedinaca, koji putem interneta i montaze video-klipova, bivaju toliko utopljeni u potop materijala i dramaticne muzike, da prolaze kod 70% polupismenih kvazi znalaca koji su juce naucili da stisnu dugme na misu.

Jedan od primera(ne zelim na ovoj temi da raspravljam o tome, samo cu spomenuti) je famozni HAARP, koji je "pronadjen" ni manje ni vise nego u Beljini kod Barajeva....(!) Ispostavilo se, kada sam otisao na naznacenu lokaciju i otkrio - nista, da jeste Haarp, i jeste antena, ali ne u Beljini, nego na zgradi tehnickog fakulteta u Zemunu. Naravno, to je antena VLF tipa, koja nije emiter vec samo prijemnik i ne prelazi metar sa metar...No, to nije smetalo da se stavlja uz gorepomenutu vest i slika antenskog kompleksa od 100 ha, koja se nalazi negde na Aljasci.Naravno da neko ko ima komp i kablovsku a nikada nije bio u Beogradu, moze da pretpostavi da je taj kompleks antena - upravo u Beljini....(tim pre sto niko nije napisao ispod slike: ovo je HAARP sa Aljaske)
Imate temu i ovde na Krsti, pa se mozete uveriti koliko se spekulisalo sa uticajem tog parceta zice na krovu, na svest Srba oko izbora predsednika, cena mleka i sl....

Jos jedan primer podle manipulacije dostupnim medijima je i nastupanje naseg kolege forumasa, Ozimana, koji uspesno( ili ,po nekima, manje uspesno) brani teoriju da je Zemlja ravna.Ne ide mu za rukom da me ubedi da gravitacija moze i da prestane sa svojim dugogodisnjim radom i ode na odmor, ali se trudi....

Svaku cinjenicu i istinu mozes silovati dok ne posluzi tvojoj svrsi.Ja sam izabrao da ne verujem vec da zakljucujem.Ako ima dokaza. A u suprotnom, teorija ostaje teorija i dok se ne odbrani ili ne opovrgne, ostaje samo to: teorija.

Potseticu cenjene kolege forumase, da su i mnogi naucnici (npr A. Einstein) svoje teorije odbacivali kada ne bi nasli dovoljno dokaza o istinitosti iste. Pomenuti se cak i ogradjivao od poznate opste teorije relativiteta, jer nije imao nacina da dokaze i potvrdi istu u svim slucajevima.
Ali je i ta teorija posluzila da se dodje do novih otkrica, vaznih za covecanstvo...tako da, ne treba a priori odbacivati sve sto izadje na videlo, ali ne treba ni verovati. Treba se potruditi pa dokazati ili opovrgnuti.

Konkretno, ne mogu da "progutam" da neko iznosi "cinjenice" o znanju Atlantide, a pri tom se nema nijedan dokaz da je Atlantida uopste i postojala! (Ili Lemurija)Sto nimalo ne smeta nekome da proturi u svom tekstu takvu nebulozu, i da na taj nacin sebe predstavi kao "mistika" koji je upucen u "tajne" nedostupne nama ostalima. A taj isti, koji zna znanje i mrda planine sedmom ceakrom (ovo sam trebao sve pod navodnike), sa nama raspreda price po Krsti, umesto da spasi svet od nadolazecih katastrofa....Ma haj'te molim vas...

Poslednja izmena:
Pa, ne pljujem bas sve...

Recimo, vrlo mi se svidja ideja da sve ima svoj rok trajanja i da posle smrti ostaju samo dela i zapisi iza coveka. U skladu sa tim i zivim, jer ne zelim da mi prodje zivot jureci za teorijama koje imaju ili nemaju smisla.
Uglavnom su ljudi koji daju svakojake teorije u velikoj zabludi, i znaju to, ali je mnogo lakse prodavati mooda za bubrege, nego uzeti poslovicnu motiku u ruke i zaraditi ...
Kroz istoriju su se odrzale teorije koje NIKAKO NE MOGU BITI OPOVRGNUTE i takodje NIKAKO NE MOGU BITI POTVRDJENE.

U nekima cinjenice ,koje imaju uporiste u zvanicnoj nauci, bivaju izvrnute i zloupotrebljene kako bi podrzavale teoriju postavljaca(npr.:"bosanske piramide" Semira Osmanagica, koji je prirodne geoloske formacije proglasio za ljudsku intervenciju i eto: Bosna ima novu turisticku atrakciju, a Semir kvaziugledi lovu)

Za neke teorije, ne postoji apsolutno nikakav fizicki dokaz, vec samo tvrdnje pojedinaca, koji putem interneta i montaze video-klipova, bivaju toliko utopljeni u potop materijala i dramaticne muzike, da prolaze kod 70% polupismenih kvazi znalaca koji su juce naucili da stisnu dugme na misu.

Jedan od primera(ne zelim na ovoj temi da raspravljam o tome, samo cu spomenuti) je famozni HAARP, koji je "pronadjen" ni manje ni vise nego u Beljini kod Barajeva....(!) Ispostavilo se, kada sam otisao na naznacenu lokaciju i otkrio - nista, da jeste Haarp, i jeste antena, ali ne u Beljini, nego na zgradi tehnickog fakulteta u Zemunu. Naravno, to je antena VLF tipa, koja nije emiter vec samo prijemnik i ne prelazi metar sa metar...No, to nije smetalo da se stavlja uz gorepomenutu vest i slika antenskog kompleksa od 100 ha, koja se nalazi negde na Aljasci.Naravno da neko ko ima komp i kablovsku a nikada nije bio u Beogradu, moze da pretpostavi da je taj kompleks antena - upravo u Beljini....(tim pre sto niko nije napisao ispod slike: ovo je HAARP sa Aljaske)
Imate temu i ovde na Krsti, pa se mozete uveriti koliko se spekulisalo sa uticajem tog parceta zice na krovu, na svest Srba oko izbora predsednika, cena mleka i sl....

Jos jedan primer podle manipulacije dostupnim medijima je i nastupanje naseg kolege forumasa, Ozimana, koji uspesno( ili ,po nekima, manje uspesno) brani teoriju da je Zemlja ravna.Ne ide mu za rukom da me ubedi da gravitacija moze i da prestane sa svojim dugogodisnjim radom i ode na odmor, ali se trudi....

Svaku cinjenicu i istinu mozes silovati dok ne posluzi tvojoj svrsi.Ja sam izabrao da ne verujem vec da zakljucujem.Ako ima dokaza. A u suprotnom, teorija ostaje teorija i dok se ne odbrani ili ne opovrgne, ostaje samo to: teorija.

Potseticu cenjene kolege forumase, da su i mnogi naucnici (npr A. Einstein) svoje teorije odbacivali kada ne bi nasli dovoljno dokaza o istinitosti iste. Pomenuti se cak i ogradjivao od poznate opste teorije relativiteta, jer nije imao nacina da dokaze i potvrdi istu u svim slucajevima.
Ali je i ta teorija posluzila da se dodje do novih otkrica, vaznih za covecanstvo...tako da, ne treba a priori odbacivati sve sto izadje na videlo, ali ne treba ni verovati. Treba se potruditi pa dokazati ili opovrgnuti.

Konkretno, ne mogu da "progutam" da neko iznosi "cinjenice" o znanju Atlantide, a pri tom se nema nijedan dokaz da je Atlantida uopste i postojala! (Ili Lemurija)Sto nimalo ne smeta nekome da proturi u svom tekstu takvu nebulozu, i da na taj nacin sebe predstavi kao "mistika" koji je upucen u "tajne" nedostupne nama ostalima. A taj isti, koji zna znanje i mrda planine sedmom ceakrom (ovo sam trebao sve pod navodnike), sa nama raspreda price po Krsti, umesto da spasi svet od nadolazecih katastrofa....Ma haj'te molim vas...

Idi bre, de ti ode, pa ovo je forum o natprirodnim pojavama, kad bi to sve postojalo to bi bilo sasvim prirodno, opusti se i uzivaj u masti forumasa, ja bi da cujem toliko toga a ti ih sputavas. Uostalom, gde je najbolje sakriti iglu(tajno znanje)? Ne u plastu sena vec u plastu drugih igala. Ako me razumes......

Back