Whitechapel
Ističe se
- Poruka
- 2.499
I meni ovo dodje zanimljivo, ali zasto nigde ne mogu naci da Niburu zaista postoji, nema njegovih koordinata, nema nicega na internetu.
Ma ima svačega, ali su uglavnom gluposti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni ovo dodje zanimljivo, ali zasto nigde ne mogu naci da Niburu zaista postoji, nema njegovih koordinata, nema nicega na internetu.
Rezultati genetskih eksperimenata su stvorili i mnoge defektne i oštećene prototipove, uključujući i ljudska bića koja su bila čovekoliki majmuni.
Ma ima svačega, ali su uglavnom gluposti..
Bas to, nasao sam sve neke stvari kao sto je ovo. Te smak sveta, te vanzemaljci, ali cinjenice, neki NASA-in izvestaj, ma nema nista od toga, sto me dovodi do zakljucka da je Nibiru izmisljen.
pa i nisu nas nesto napravili
poslusnost nikakva, bunt u najavi
a svi beze od motike
inzinjering im je nula
Postojanje Nibirua nije znanstveno potvrđeno i ne vjerujem da će uopće biti, jer taj Planet X ili kako već uopće ne postoji. Drugo, ne znam kad su Anunaki otišli, ali s trenutnom razinom spoznaje, znanja o njima i na osnovu dostupnih dokaza, sa sigurnošću mogu pretpostaviti da nikada nisu ni došli.
Postojanje Nibirua nije znanstveno potvrđeno i ne vjerujem da će uopće biti, jer taj Planet X ili kako već uopće ne postoji. Drugo, ne znam kad su Anunaki otišli, ali s trenutnom razinom spoznaje, znanja o njima i na osnovu dostupnih dokaza, sa sigurnošću mogu pretpostaviti da nikada nisu ni došli.
Tačno tako. Sve te figure odslikavaju ljude koje su nosili maske za vreme rituala i ceremonija a ne neko vanzemaljsko biće. Bezbroj primera ima iz prošlosti kod različitih naroda da su različite maske pravili i nosili.
Oni bi mogli postojati i bez da postoji Planet X.
Ma svašta može postojati, ali da bi se potvrdilo postojanje bilo čega, prvo je potrebno priložiti neke dokaze. Ljudi svašta pričaju i u svašta vjeruju. Toliko je spomena raznih čudovišta iz Loch Nessa, jetija, chupacabra, mokele-mbembea i razoraznih greyeva, vila, reptiloida, duhova, vampira i drugih bića, da bi nam trebala još jedna planeta da ih sve naselimo i podjelimo prostor s njima.
To su tako radili da bi imitirali/prizivali te vanzemaljce koji su dolazili. Verovatno su ih njihovi preci zapamtili po dobrom pa kad su otisli,hteli su da se vrate. Ili to rade u cast njihovu. Gledao sam neke emisije,dan danas plemena u Africi i indijanci u rezervatima imaju slicne obicaje.
Pogledajte danas hriscanstvo, krste se ljudi, uzimaju vino i naforu umesto Isusove krvi-tela... + x drugih obicaja. Sve je to pocelo sa nekim odredjenim razlogom i evo zadrzalo se do danas. Ne kazem samo za hriscanstvo,vec za sve vere.
Zamislite samo komunikacija na kom je bila nivou, nasi preci koji su tek naucili da pale vatru i vanzemaljce koji su dosli iz svemira sa ko zna kolikim znanjem i tehnologijom. Zato se indijanci toliko kunu u Sky people. A Anunaki znaci na starom sumerskom - ljudi koji su dosli sa zvezda.
Da danas dodju vanzemaljci,a ne postoje kamere i papir,kako biste ocuvali taj dogadjaj kroz 100-200god? Naravno, kroz price se dosta izgubi,ali kljucne stvari ostaju,a to je da Su dolazili.
Think outside the box.
![]()
Zanimljivo da su i faraoni imali izduzenu glavu...
Papstvo nosi takve kape, oni imaju knjige o Anunakijima, sve sto su zaplenili koriste u cilju vladanja
Papska tijara ili Triregnum – stilizirana biskupska kapa, okrunjena sa tri krune. Posljednja trojica papa su odbila biti krunisana, već su na svečanoj inauguraciji (ustoličenju) nosili običnu biskupsku kapu
http://4.***************/_-gMPbLoDUpU/S14FORYCJoI/AAAAAAAABQk/FGI5APJABsc/s400/paolomesto2mediosu5.jpg
To nisu prizivali nikakve vanzemaljce. Već su pravili maske životinja zbog osobine koje su raspolagale te životinje, a maske neobičnih ljudskih figura kako bi navodno plašili zle duhove kroz rituale. A ne retko su koristili maske za navodno komuniciranje sa umrlim precima i to vrlo često bilo zastupljeno upravo kod Indijanaca, čak neki koristili i neke halucinogene droge od nekih pečuraka kako bi imali nadprirodni doživljaj sa nekakvim bićima koje su mislili da žive na nebu.Ali sve to bio proizvod mašte nikako vanzemaljci. A neki narodi su ne retko pravili maske izmišljenih bića na osnovu izmišljenih priča i legendi. Vrlo dobro su poznata okupljanja oko vatre gde su stariji izmišljali sve neobičnije priče i izmišljene heroje i legende i to nikako nema veze sa istinom.
To što sumeri mislili da neko došao sa zvezde je na neki način bilo zastupljeno kod mnogih pradavnih naroda. Jednostavno zato što su mislili da se duša posle smrti odlazi u nebo i svaka zvezda predstavlja jednu dušu predaka.
Mnoge stvari su ljudi u pradavnim vremenima pogrešno shvatili i razumeli i pripisali nečemu što nije,a danas mislimo da je to bukvalno tako
Što se tiče Isusa,isto kao što nisu jeli Isusovo meso i Isuovu krv već je to samo simbolika tako i te maske i figure koje su pravljene su simbolike nikako stvarni vanzemaljci ili slično. Inače Isus bio i jeste vanzemaljac sa nadprirodnim moćima, pa opet nije onakav kakvim se vanzemaljci zamišljaju.
Naravno da su nasi preci imali svog Tolkina,J.K. Rowling,Stiven-a King-a itd.ali reci da je SVE sto je ostalo od prica/legendi nasih predaka izmisljeno,to je malo preterano,zar ne?
Sve je to stvar drustvenog formiranja. Da se napravi eksperiment sad sa nekom decom zatvorenom od spoljnog sveta u nekom selu,i kad napune 20ak god. da dodju ljudi i serviraju im Gospodar prstenova kao istoriju, a posle 10ak god. im pokazu 'price i legende' iz 1. i 2. Svetskog,Srednjeg veka i kazu da su to izmisljene price. Da li mislis da bi postavili pitanje verodostojnosti? Ne. I da posle toga neko dodje i kaze da nije tako,vec obrnuto.Jednostavno ljudski mozak ne moze da se pomiri sa tim,i izmislice svaki razlog da je njegova verzija prava. Zamislite da vam roditelji pred smrt kazu da ste usvojeni,kako biste reagovali?
E sad,zamislite da sve Vlade otkriju da su vanzemaljci posecivali zemlju i da su tu dan danas,kako bi ljudi reagovali? Opsta panika? Pad svakog sistema? 2-3% bogatasa bi bili razapeti.Itd,itd. Zato ja mislim da Oni kriju takve stvari,ne mislim na vanzemaljce,vec na bilo kakve tajne koje predstavljaju opasnost danasnjem sistemu.
Ono, 'The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist'
Ne zelim da tvrdim nista,jer ne postoji dovoljno dokaza,ali da uzimam sve zdravo za gotovo-ne,hvala.
Da li su anunaki otišli za vreme velikog potopa ili su još uvek tu sa nama?
verujem da to kod papa vuce korijene iz egipatske istorije,vise nego vanzemaljske posete zemlji