korkanj
Ističe se
- Poruka
- 2.464
Nije prehrambena...navodno su i dosli na zemlju,sa ciljem da uzmu zlato,jer im je zlatni prah trebao da obnove ozon na svojoj planeti
No,kad smo vecc kod Hibridizacije,i uopste pravljenja tih mixeva ljudi i kojecega,obratite paznju na ovo sto cu sad da postavim...cuo sam preksinoc,i jos uvek se ne mogu opasuljiti,jeli istina ili laz....ako je istina..onda mi je jasno,teorija o Anunakima i pravljenju coveka te ukrstanju svega i svacega,te su tako nastali oni sumski vilenjaci,koji su imali noge koze,glavu coveka...sfinge,zmajevi,minotauri i slicno,dok konacno,ona Anunaki doktorka nije dobila ispravne gene za ljude i zivotinje
Buudala i Korkanj,vidite ovaj link,voleo bih da cujem vase misljenje....ovo je na Kineskom,a koristite google translator na Engleski..na Srpski kad se prevede,mnogo je teze uhvatiti smisao,jer nam je gramatika zahebana
ja cu vam pojasniti o cemu je rec....u Britaniji,grupa doktora je pocela da radi ukrstanje,hibridizaciju....izmedju zivotinja i ljudi,izmedju raznih vrsti zivotinja...navodno,cilj je te zivotinja-ljudi varijante koristiti kao rezervne organe za ljude...no,ukoliko je to moguce i oni to uradili,ovo je presedan...ove je igranje boga,a meni,jasan pokazatelj o verovatnoci,stvaranja zene od adamovog rebra i otkud te neke,danas ne postojece zivotinjske vrste
To sam saznao kao novost....mozda je za vas stara vest,no mene je vrlo sokiralo,.....neznam jeli istina ili patka....
evo linka http://tv.sohu.com/20110807/n315677723.shtml
prvi deo snimka je film...znaci nije realnost vec uvod,no drugi deo vesti je o radu te labaratorije,jos uvek je sve navodno u domenu istrazivanja,a mozda i nije
ISTINA i to je prvi put izaslo u javnost 1992 god. Britanija
kada nadjem malo vise vremena poslacu ti vise dokaza i dokumentacije
pozdrav