Annunaki

Da li je covek nastao evolucijom majmuna?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije prehrambena...navodno su i dosli na zemlju,sa ciljem da uzmu zlato,jer im je zlatni prah trebao da obnove ozon na svojoj planeti

No,kad smo vecc kod Hibridizacije,i uopste pravljenja tih mixeva ljudi i kojecega,obratite paznju na ovo sto cu sad da postavim...cuo sam preksinoc,i jos uvek se ne mogu opasuljiti,jeli istina ili laz....ako je istina..onda mi je jasno,teorija o Anunakima i pravljenju coveka te ukrstanju svega i svacega,te su tako nastali oni sumski vilenjaci,koji su imali noge koze,glavu coveka...sfinge,zmajevi,minotauri i slicno,dok konacno,ona Anunaki doktorka nije dobila ispravne gene za ljude i zivotinje

Buudala i Korkanj,vidite ovaj link,voleo bih da cujem vase misljenje....ovo je na Kineskom,a koristite google translator na Engleski..na Srpski kad se prevede,mnogo je teze uhvatiti smisao,jer nam je gramatika zahebana

ja cu vam pojasniti o cemu je rec....u Britaniji,grupa doktora je pocela da radi ukrstanje,hibridizaciju....izmedju zivotinja i ljudi,izmedju raznih vrsti zivotinja...navodno,cilj je te zivotinja-ljudi varijante koristiti kao rezervne organe za ljude...no,ukoliko je to moguce i oni to uradili,ovo je presedan...ove je igranje boga,a meni,jasan pokazatelj o verovatnoci,stvaranja zene od adamovog rebra i otkud te neke,danas ne postojece zivotinjske vrste

To sam saznao kao novost....mozda je za vas stara vest,no mene je vrlo sokiralo,.....neznam jeli istina ili patka....

evo linka http://tv.sohu.com/20110807/n315677723.shtml
prvi deo snimka je film...znaci nije realnost vec uvod,no drugi deo vesti je o radu te labaratorije,jos uvek je sve navodno u domenu istrazivanja,a mozda i nije

ISTINA i to je prvi put izaslo u javnost 1992 god. Britanija
kada nadjem malo vise vremena poslacu ti vise dokaza i dokumentacije
pozdrav

Live human heart grown in lab using stem cells in potential transplant breakthrough
http://www.dailymail.co.uk/health/a...-cells-potential-transplant-breakthrough.html

People could soon 'grow their own organs' after human kidneys created from stem cells
http://www.dailymail.co.uk/health/a...ys-created-stem-cells-organ-breakthrough.html

Ljudsko Uho (uvo) raste (sazreva) na pokusnom misu
http://www.pbs.org/saf/1107/features/body.htm
http://www.famouspictures.org/mag/index.php?title=Ear_Mouse

Growing Body Parts
http://www.cbsnews.com/stories/2009/12/11/60minutes/main5968057.shtml

Ovo je tek pocetak

Nije prehrambena...navodno su i dosli na zemlju,sa ciljem da uzmu zlato,jer im je zlatni prah trebao da obnove ozon na svojoj planeti

No,kad smo vecc kod Hibridizacije,i uopste pravljenja tih mixeva ljudi i kojecega,obratite paznju na ovo sto cu sad da postavim...cuo sam preksinoc,i jos uvek se ne mogu opasuljiti,jeli istina ili laz....ako je istina..onda mi je jasno,teorija o Anunakima i pravljenju coveka te ukrstanju svega i svacega,te su tako nastali oni sumski vilenjaci,koji su imali noge koze,glavu coveka...sfinge,zmajevi,minotauri i slicno,dok konacno,ona Anunaki doktorka nije dobila ispravne gene za ljude i zivotinje

Buudala i Korkanj,vidite ovaj link,voleo bih da cujem vase misljenje....ovo je na Kineskom,a koristite google translator na Engleski..na Srpski kad se prevede,mnogo je teze uhvatiti smisao,jer nam je gramatika zahebana

ja cu vam pojasniti o cemu je rec....u Britaniji,grupa doktora je pocela da radi ukrstanje,hibridizaciju....izmedju zivotinja i ljudi,izmedju raznih vrsti zivotinja...navodno,cilj je te zivotinja-ljudi varijante koristiti kao rezervne organe za ljude...no,ukoliko je to moguce i oni to uradili,ovo je presedan...ove je igranje boga,a meni,jasan pokazatelj o verovatnoci,stvaranja zene od adamovog rebra i otkud te neke,danas ne postojece zivotinjske vrste

To sam saznao kao novost....mozda je za vas stara vest,no mene je vrlo sokiralo,.....neznam jeli istina ili patka....

evo linka http://tv.sohu.com/20110807/n315677723.shtml
prvi deo snimka je film...znaci nije realnost vec uvod,no drugi deo vesti je o radu te labaratorije,jos uvek je sve navodno u domenu istrazivanja,a mozda i nije

Moram da kazem da sam sokiran da si ti sokiran ovom objavom. Sto se mene tice, prilicno sam siguran da se to uveliko radi vec decenijama. Ovo sam nasao u pokusaju da dam "opipljivije" dokaze:

HYSTORY OF GENETIC ENGINEERING

...

The Progress
Modern genetic engineering began in 1973 when Herbert Boyer and Stanley Cohen used enzymes to cut a bacteria plasmid and insert another strand of DNA in the gap...

(preuzeto sa

http://library.thinkquest.org/20830/Manipulating/Experimentation/GenEngineering/history.htm

Dalje od ovoga nisam ni citao, koga zanima vise - samo napred)

Dakle ovo je ono sto se zvanicno zna. Setimo se da zakoni o ogranicavanju eksperimenata sa genetskim modifikacijama postoje vec duze vreme, a sigurno su nastali posle problema sa vec radjenim eksperimentima (bilo da se neko opametio da to ogranici, bilo zbog medijskih napada, nebitno).
Dakle, ovi eksperimenti teku vec uveliko decenijama. Ovo sto se dozvoli samo znaci da su time vec toliko ovladali da je sada doslo vreme za komercijalizaciju. Podseticu na poslednji pandemijski grip od pre koju godinu za koju je vakcina izasla koji dan pre proglasenja obaveze vakcinisanja. Cist biznis.

Sto se tice zlata, osim indukovane spolja (od strane naprednijih bica koja su vladala ovim igralistem tisucljecima unazad) svesti o vrednosti zlata, zlato ima i vrlo interesantne fiziko-hemijsko-bioloske karakteristike. Odlican je provodnik elektricne energije, hemijski izuzetno inertan (tesko ga je rastvoriti, tj. razoriti mu strukturu hemijskim jedinjenjima), i koliko znam, kao i srebro, predstavlja prirodne dezinfektore (zato su vladari od starina pili i jeli iz zlatnih pehara, tanjira, zlatnim priborom - prosto oni su ubijali bakterije, viruse ili sta vec koji su se zaticali u hrani i picu). Dakle, ko god usadio ljubav ili opsesiju prema zlatu, znao je sta radi - zlato i srebro, verovatno i platina (ko zeli neka malo progugla) jesu specificni, posebni i vredni po svojim karakteristikama.
Ono sto se postavlja kao pitanje je kako su ljudi otkrili ta svojstva zlata i drugih dragocenih metala? Ili im ih je neko "dosapnuo", a vremenom je kod obicnog, neukog sveta ostala samo ta zudnja i svest da je to nesto vredno, bez tacne predstave zbog cega (sve) je to tako?

Poslednja izmena:
:mrgreen:
Mislim da Sumerijanci i njihove priče, istinite ili ne, nemaju veze sa zmajevima.
A o Zahariju što mažnjava lovu na gluposti već pisah...
Zanimljivo za dokone.
Ko i horo-shit...
Pardon, horoskop.
:hahaha:

Cisto mi je ovako palo na pamet sad iz cista mira. Sto se tice Atlantide, sta ako je ona idalje nekim delom vidljiva i iznad povrsine vode?

Pretpostavljamo da je Atlantida negde u Sredozemlju?

Ja sad nisam siguran, ali gde se nalazilo panonsko more? Znam da je u centralnoj Evropi, i da je Vojvodina bila pod njim, ali niko ne zna koliko je ono tacno bilo? Sta ako je bilo spojeno sa jadranskim morem i ovamo dole sa sredozemljem? Onda mu Atlantida dodje Balkan? o.O

:lol:

Lupam, ali eto cisto mi palo na pamet.

Cisto mi je ovako palo na pamet sad iz cista mira. Sto se tice Atlantide, sta ako je ona idalje nekim delom vidljiva i iznad povrsine vode?

Pretpostavljamo da je Atlantida negde u Sredozemlju?

Ja sad nisam siguran, ali gde se nalazilo panonsko more? Znam da je u centralnoj Evropi, i da je Vojvodina bila pod njim, ali niko ne zna koliko je ono tacno bilo? Sta ako je bilo spojeno sa jadranskim morem i ovamo dole sa sredozemljem? Onda mu Atlantida dodje Balkan? o.O

:lol:

Lupam, ali eto cisto mi palo na pamet.

Ok, lepo razmisljas. Citao sam da je Atlandida bila u Atlantskom okeanu. . Sad da protumacim tvoju tezu da je bila na Balkanu. .Kad je potopljena Atlantida, 10 000-12 000 godina pne. jel tako? Ako uzmemo to za istinu, moramo da saznamo gde je ziveo Noje. Znam da je krenuo sa Balkana, sad ako je to Atlantida. . khm. :roll: Ja licno mislim da je noje sa Atlantide, a krenuo je sa Baalkana kad se formirao novi svet.

Prva Platonova saznanja o Atlantidi poticu od grckog filozofa Salona.On je saznao o Atlantidi od Egipatskoh mudraca oko 583 pre n. e. a kasnije je i Platon spominje pa cak i ucrtava na karti tj.mapi negde na Atlantiku,cak je opisao i njenu civilizaciju (ljudi sa zecijim licem ) ma sta god je mislio s' time reci ostaje tajna.
Platon temelji svoju pricu na osnovu pisanih glinenih plocica i kamenim stubova u Egiptu koje je i sam imao prilike da vidi u njegovo vreme.
Aristotel je odbacivao bilo kakvu teoriju o Atlantidi (mada su njih dvojica bili protivnici teze drugoga ) Prema najstarijim Egipatskim zapisima "Atlantida je nestala u jednom strasnom danu i jednoj strasnoj noci prilikom uzasnog potresa i ogromnim vulkanskim erupcijama"
Austrijski inzenjer Otto Muck je tvrdio da je Atlantida nestala pored velikog udara stranog tela (kometa ili asteroida) u Atlantik.
Prema nekim podacima Heinrich Schlimann je covek koji je san o Troji pretvorio u stvarnost,i tvrdio je da je na tragu Atlantide,ko zna mozda bi je i nasao da je poziveo malo duze :(
Platon je tvrdio da je Atlantida nesta 9000 godina pre postojanja Troje???
Platon je tvrdio da se Atlantida nalazila na prostorima danasnjeg Atlanskog okeana po keme je i dodio ime Atlantik.
Po Platonovim zapisima Atlantida je bila najrazvijenija kultura u to doba i da su sa Atlantide ucene sve ostale kulture.
ps. samo nije Atlantida jedina razvijena kultura,bilo je i pre nje zemlja MU, pa LEMURIJA, pa HIPERBOREJA itd. itd.
treba procitati Platonova dela Timej i Kritija da bi se malo vise razumelo

im-not-saying-its-aliens-but-its-aliens.jpg

Back