Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Kada mi sve ide sretno u zivotu,ne treba tu nikakva tableta za smirenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kada ne ide,sta cemo onda?Kada mi sve ide sretno u zivotu,ne treba tu nikakva tableta za smirenje.
Onda tabletu.A ja ovo radim,slusalice u usi i glasno muziku pojacam.A kada ne ide,sta cemo onda?
Koju tabletu?Onda tabletu.A ja ovo radim,slusalice u usi i glasno muziku pojacam.
Odlicno!Krenula sam na privatne seanse kod jednog DR.A radim i kuci vezbe .Doduse , radila sam ih i ranije , ali sada ih radim vise ,Vezbe opustanja ,
Uz muziku .Metal .Rekao mi je da koristim muziku koja mi najvise prija .Naravno , dzak za udaranje je tu i dalje.
Rekoh jednom probala.Koju tabletu?
Uzmi nesto za smirenjeJa sam ostao bez teksta

Najbolji moguci nacin da se covek smiriPojescu cizkejk![]()
Ja sam tu.Gde su nam ostali drugari?
Neka te Djuro tu sa namaJa sam tu.
E sad treba da se obrisem od mleka da bih merioJa bih izmerila da sam na tvom mestu![]()

Nema na cemuE sad treba da se obrisem od mleka da bih merio
bas ti hvala
![]()
Jesi isla na kontrolu?Bolje ne meriti i ne znati.
Mene danima drzi neka 37, 4.
Koju kontrolu ?Jesi isla na kontrolu?
Kod ginekologa mislis?Ne , za 6 meseci je rekla , a u slucaju nekih problema , da se javim i ranije.Koju kontrolu ?
Pa to... secam se da si rekla da imas neke upale, infekcije, ne secam se tacno.Kod ginekologa mislis?Ne , za 6 meseci je rekla , a u slucaju nekih problema , da se javim i ranije.
Koje infekcije?Pa to... secam se da si rekla da imas neke upale, infekcije, ne secam se tacno.
Mene pitas?Koje infekcije?