Gde si bre Djuro? Ja sam ok, pomazu mi ovi lekovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi je tako drago da cujemJa trenutno radim na svom besu i promeni raspolozenja .
Izvini,kako se zovu ti lijekovi?Gde si bre Djuro? Ja sam ok, pomazu mi ovi lekovi.
AntidepresiviIzvini,kako se zovu ti lijekovi?
Koji?Ima ih vise.Antidepresivi
Ja pijem venlax. Sto ne mora da znaci da bi i tebi odgovarao. Zapravo, jesi li bila kod lekara uopste?Koji?Ima ih vise.
Ma ne uzimam to.Jednom probala i osamutilo me.Nikad vise.Ja pijem venlax. Sto ne mora da znaci da bi i tebi odgovarao. Zapravo, jesi li bila kod lekara uopste?
Osamutilo teMa ne uzimam to.Jednom probala i osamutilo me.Nikad vise.
Zaspala odmah i ostavila ih.Osamutilo te
moras da pijes nekoliko dana da bi pocelo da deluje
Da , naravno .Nocne setnje su neizostavne .Ne mogu sa psim,a .Sama , slusalice , kapuljaca i skakavac....@Vlad Dragulija Djuro, ides li u setnje uvece? Ja svako vece i to sama sa psom, zamisli.
Jesi li se konsultovala sa lekarom? Kakve muke uopste ti imas? Jesi li anksiozna, depresivna, nervozna?Zaspala odmah i ostavila ih.
Ja sad dosla. Bas je lepo vece.Da , naravno .Nocne setnje su neizostavne .Ne mogu sa psim,a .Sama , slusalice , kapuljaca i skakavac....
Jesi li se konsultovala sa lekarom? Kakve muke uopste ti imas? Jesi li anksiozna, depresivna, nervozna?
[/QU
Ma nemam neke velike muke
Nemam neke mukeJesi li se konsultovala sa lekarom? Kakve muke uopste ti imas? Jesi li anksiozna, depresivna, nervozna?
Ma na faxu,bila uznemirena zbog ispita.Zbog cega si onda probala antidepresive?
Pa za to postoje lekovi za smirenje. Zasto bas antidepresive? Nista ne razumemMa na faxu,bila uznemirena zbog ispita.
Za smirenje,ko da ima razlike izmedju to dvoje.Pa za to postoje lekovi za smirenje. Zasto bas antidepresive? Nista ne razumem![]()
A nema?Za smirenje,ko da ima razlike izmedju to dvoje.
Oboje osamute covjekaA nema?
I rakija osamuti covekaOboje osamute covjeka