Dmxmacano
Obećava
- Poruka
- 92
Boli vas briga onda. Kod nas je nestašica osnovnih ljekova kaže mi drug da kod vas ima... Ja uzimam često u Loznici np klomazapam je kod vas 1.5€ ,a kod nas je 4,5€ A sad ga već mjesec dana nema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popi pola bromazepana ako imas da ti opusti misice,lakse ces da zaspisStandardna rutina udjem u wc zapalim cigaru ostanem po sat vremena žena vice šta radim,reko nosa me ... šta te ba nosa? Reko pun mjesec... Nes u pm više hahahah uzas
Pa ni ovde ne moze bez recepta. I ja opet pitam, zasto se toliko oslanjas samo na lekove?Što je najgore nemam ništa osim ksalol o.25mg, a kod nas ništa ne možeš kupiti i kad ima u apoteci bez recepta a u srbiju ne mogu preći
I sam kazes da ti nekad i nije bolje posle tablete. Zar ne mislis da bi mozda mogao jos nesto da probas?Ne znam ni ja ... Valjda sam umislio kad popije tabletu da ću biti bolje
Sta bre?Sad mi je jasno za suicid![]()
Necu valjda?LUPAS ce biti naLUPAn.
Necu valjda?

Ravnica,depresijaSta bre?

Bogami, jesu! Imam ja brata u Kragujevcu.Slobodno,mi Sumadinci smo gostoljubivi
stavicu spagete sa domacim sosom od paradajza![]()
Odakle si ti Fly?Bogami, jesu! Imam ja brata u Kragujevcu.
Iz BeogradaOdakle si ti Fly?
Ja sam mnogo lose spavao,probudio sam se umoranBoli me glava od onih Lupasovih koktela i italijanskih priloga....
Kako si ti?
Hahahaha.....Ja sam mnogo lose spavao,probudio sam se umoran
izgleda Vlad da smo preterali sa koktelima
sledeci put neka ih pravi neko normalniji
Ceo dan luda sa glavoboljom.Boli me glava od onih Lupasovih koktela i italijanskih priloga....
Kako si ti?