Jel vi to pijete svaki dan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bromazepam i propranolol.Jel vi to pijete svaki dan?
Nikada se ne osecam toliko super .Ujutru moram da ga popijem.Ja nekad ne popijem. Nekad se kao osecam super i nemam potrebu da popijem ksalol. Jesi probala nekad, kad se osecas ok, da preguras dan bez bromazepama?
dali je to preskakanje srca kod tebe ARITMIJA?da li cu ako se ikada izlecim imati nekih posledica zbog ovog preskakanja srca?
Prvo mi je dao dymista sprej. Nista mi nije pomoglo. Nista! E, sad mi je pre par dana promenio da koristim avamys sprej i neku mast jer mi je sluznica nenormalno suva. Ne kijam. Ne kasljem. Nista. Samo zapusen nos i suva sluznica. Poludeh. A prosle godine mi se desila slicna stvar. Otisla kod orl, ona onako od oka rekla da je alergija i dala mi momensu. I taj sprej mi jeste pomogao. Pre mesec dana kada mi se ponovo nos zapusio, resim da se pozabavim malo vise time i odem i uradim rendgen sinusa. I orl zakljuci da je vazomotorni rinitis ali nikako da ubode terapiju. Momensu mi ne da da koristim jer kaze da je mnogo jaka i da nema potrebe. Ne pomogne li mi ovaj sprej sad u naredna dva dana ja uzimam momensu jer odlepicu vise. Pa kad prodje ovaj haos uradicu test i videti sta i kako.Sta si dobila , kapi ?
Aj cuti, upala ti kasika u medAko je vama PMS sta je meni,vec dva dana sam neispavan i glava me boli
mnogo se ja druzim sa vama zenama![]()
Ako je vama PMS sta je meni,vec dva dana sam neispavan i glava me boli
mnogo se ja druzim sa vama zenama![]()
Aj cuti, upala ti kasika u med![]()
Bez kijanja, bez kasljanja? Ne svrbe oci. Ne svrbi nos. Samo zapusen nos i suva sluznica. Ponekad bolovi u predelu sinusa ali to kapiram da sluznica otekne jer je suva. Tebi isto tako?Fly.
Ja takve simptome imam kada kosim travu ili radim sa biljkama i cvecem.Meni ti stvarno lici na neku alergijsku reakciju.
Super. Nikad proklete alergije imala nisam. Samo mi je jos to falilo. Sta koristis ti kad te to uhvati i koliko te drzi? Mene, evo, jace od mesec dana vec.Bez kijanja i kasljanja , suv nos , zapusen , ali mene znaju da svrbe oci.