lupas
Primećen član
- Poruka
- 733
Mnogo ti nesto radis sa biljkamaFly.
Ja takve simptome imam kada kosim travu ili radim sa biljkama i cvecem.Meni ti stvarno lici na neku alergijsku reakciju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo ti nesto radis sa biljkamaFly.
Ja takve simptome imam kada kosim travu ili radim sa biljkama i cvecem.Meni ti stvarno lici na neku alergijsku reakciju.

Sinoc je bila fora ne mogu boli me glava,pa i mi muskarci da to iskoristimoJa mislim da je i kod tebe u pitanju PMS ,ali nisi jos svestan toga!
Obozavam biljke .I zemlju i sve sto predstavlja prirodu ...Mnogo ti nesto radis sa biljkama![]()

Sto da ne , pa i vas boli glava....Sinoc je bila fora ne mogu boli me glava,pa i mi muskarci da to iskoristimo
Brate mili, meni ne prolazi...Nista .Cekam da prodje .Za oci one vestacke suze i vlazim nos vodom.Uhvati me samo kada radim sa biljkama i travom , dva tri dana me drzi ...
Mozda malo biljke sto je iza garazeMozda te zesce uhvatilo , pa ti treba i nesto jace da saniras to.
Hahahahaha....Daaaaaa....Mozda malo biljke sto je iza garaze
Nemam pojma, videcu jos dan dva ako ne pomogne ovaj sprej, uzimam momensu. Jbg, za to bar znam da mi je pomoglo prosle godine.Mozda te zesce uhvatilo , pa ti treba i nesto jace da saniras to.
Da,i plus prima obiicnu socijalnu pomocOzbiljno?
Ti to sve " umisljas"Da , i niko te ne shvata ozbiljno , jer to nisu "ozbiljne"bolesti.
SVE JE TO IZ GLAVE.......Ti to sve " umisljas"
nista, palimo za UK
Uzmi Momensu. Gusis se od polena.Nemam pojma, videcu jos dan dva ako ne pomogne ovaj sprej, uzimam momensu. Jbg, za to bar znam da mi je pomoglo prosle godine.
Uzmi Momensu. Gusis se od polena.
Suprug i ja ga koristimo vec nedeljama.
Samo nam kortiko pomognu.
Koliko dugo sme da se koristi? Koliko ga vi koristite u kontinuitetu?Uzmi Momensu. Gusis se od polena.
Suprug i ja ga koristimo vec nedeljama.
Samo nam kortiko pomognu.
Zdravije se zivelo ranije... recimo?Nema veze sada s tobom nego mi je jutros palo na pamet da se za to ranije ni znalo niti su ljudi uopste
i bolovali od nekih alergija, ili su mozda kijali, al to niko nije za ozbiljno. Sada je to citava nauka, filozofija.
Zasto je tako?
Zdravije se zivelo ranije... recimo?
I to, da.Mislim da su razlozi malo drugaciji.
Sada se preteruje sa nekom higijenom ( nema veze sada sa ovióm epidemijom) u smislu da se jako mala deca
kupaju shamponima svakog dana, da je najveca katastrofa ako dete pomiluje zivotinju pa mu onda rucice peru raznim hemijama,
da je izgubljena veza izmedju prirode i coveka i zato iz godine u godinu u civilizaciji imamo mnogo vise uzasno bolesne dece
od neurodermitisa, raznih alergija.
Tih pojava nema u siromasnim zemljama jer nemaju ni sta da jedu, a o higijeni da ne govorim.
Mogu ti pomognem nekako?Faza raspadanja.