- Poruka
 - 95.553

Bitno je i jedno i drugo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliki je to problem sa libidom?Ja sam citala iskustva ljudi po nemackim forumima, ali i preporuke lekara za taj lek.
Kazu da je odlican lek, neki pricaju da im je spasio zivot. Poboljsanje neces odmah osetiti, tek za nedelju, mozda i dve,
a ukoliko si prvih dana uzimanja leka suvise euforican, trebalo bi da uzimas i manju dozu bensedina, ali to
nije svakome potrebno. Lek se uzima oko 6 meseci, onda polako smanjujes dozu.
Studijska ispitivanja su pokazala da lek pomaze kod 70% pacijenata sa tom dijagnozom.
Nuspojave su recimo proliv ( a to bas i nije strasno), prvih dana pacijentima padaju na pamet
suicidne misli i problem postoji sve vreme sa libidom. To bi bili ovako najveci problemi sa lekom.
Pretpostavljam da si inace zdrav, ne uzimas neke druge lekove pa bih se ja na tvom mestu ipak upustila
u tu avanturu, a i lekar ti je to prepisao.
Koliki je to problem sa libidom?
Meni bi libido bio najmanji problem .Samo da mi bude bolje.
Hvala puno na objasnjenjima,krenuo sam sa lekom a ne bih voleo da drasticno utice na moju uobicajenu rutinu pa sam malo uplasen jer nikada nisam pio ovakvu vrstu leka,hvala jos jednomOpet pitas za libido, a ja sam em zenko em nisam farmakolog, ali ajde da kazem sta sam procitala
kod mladih ljudi koji su to uzimali.
Kod nekih je sve kao sto je i bilo, a kod nekih je malo sve usporeno. Taj se lek i tako uzima samo sest meseci,
a posle toga nema nikakvih problema.
Pitao si u ranijem postu i za teretanu, svakako da mozes da vezbas ako si u formi za vezbanje, ali
to tvoje telo najbolje zna, to nikada nije zabranjeno.
Hvala puno na objasnjenjima,krenuo sam sa lekom a ne bih voleo da drasticno utice na moju uobicajenu rutinu pa sam malo uplasen jer nikada nisam pio ovakvu vrstu leka,hvala jos jednom
Ma ne brini nista jer ako ne zamaras mnogo glavu nekim cudnim mislima i pomislima i sta bi bilo kad bi bilo,
ziveces savsreno normalno kao sto si i do sada. Milioni i milioni ljudi uzimaju taj lek, Nisi ti neko zamorce.
Alkohol ni slucajno .
Seroxat koliko se secam treba kroz tri nedelje da pokaze neke prve rezultate .Ja sam uz njega pila rivotril , kasnije bromazepam .Nece te nijedan lek podici HIGH jkao alkohol i ne ocekuj to od njega , jer mu rto ni nije namena .
čuo sam da xanax može da stvori euforiju
čitao da ga neki zovu i "alkohol u tableti"
jesam jednom popio xanax i prijao mi je, mada sam sat pre toga uzeo bromazepam pa ne mogu suditi...
generalno benzosi izazivaju zavisnost i skidanje je teško, zato ih ne treba uzimati redovno već ciljano pred neke stresove...
nije mi jasno kako je sebi dozvolio džordan peterson da se navuče na njih toliko da su ga ruski lekari u indukovanoj komi skidali sa tih tableta koliko je imao teške simptome u apstinencijalnoj krizi
Taj se lek koristi kod bolesnih od epilepsije, da sam na tvom mestu i ako bih stvarno zelela da prestanem da pijem,Zna li neko o leku lamictal? Psihijatar mi je rekao da mi treba za stabilizaciju emocija zbog odvikavanja od alkohola.![]()
jbg, samo sam pričao o depri a ne i o socijalnoj fobiji koja je verovatno uzrok depre. kakva greška.
a ne ide mi se opet.
generalno sam probao bromazepam ali me je lek razočarao, jer nema onaj high momenat kao alkohol koji daje samopouzdanje i popravlja raspoloženje dok traje trip.
ostaje mi još xanax da probam.
sviđa mi se kod benzosa što se oni piju ciljano pred neki stresni događaj, ne bih stalno da budem na nekom leku.... zato mi se sa seroxatom ne nastavlja jer ne vidim nikakve kratkoročne benefite.... kao da ništa nisam popio, ne razumem zašto odmah ne proradi u čemu je fora?...
Ja isto!Kako ste ljudi?Kako vam prijaju ove vremenske oscilacije?Ja crkavam.
Slicno sam i ja razmisljala. I bilo je ok sve ove godine. Medjutim, zadnjih par meseci, posebno zadnjih mesec dana, bas postaje nepodnosljivo. Ne uzimam nista od lekova sem ksalol po potrebi. Ali jesam krenula na psihoterapiju ponovo. Videcu da li ce da pomogne.Zavrsila sam .Anks cu prihvatiti kao deo svog karaktera.
Slicno sam i ja razmisljala. I bilo je ok sve ove godine. Medjutim, zadnjih par meseci, posebno zadnjih mesec dana, bas postaje nepodnosljivo. Ne uzimam nista od lekova sem ksalol po potrebi. Ali jesam krenula na psihoterapiju ponovo. Videcu da li ce da pomogne.
Sve znam.Imam i ja dane koji su neizdrzivi .Svoje minus faze .Autoimuno je ovo.
Meni bude pod dejstvom drugih ljudiImam anksioznost i kao posledicu preskakanje srca koje me strasno nervira. Javio sam se psihologu, odradio sam test licnosti ali jos nije bilo konkretnijeg razgovora jer je phisolog otisao na odmor. Ako ima neko da se lecio od istog problema neka mi kaze sta da ocekujem i koliko traje terapija. Konkretno ja osecam strah i teskocu ni od cega, na primer sedim za kompjuterom i odjednom osetim neku tezinu i strah, takodje imam i gomilu nekih tripova i strahova ali ne bih o tome, ovo je sve pocelo nako strasnog dogadjaja i veliko stresa. Molim za pomoc.
Za ranije ne znam. Zadnje tri godine je gubitak majke i nesposobnost da se pomirim sa cinjenicom da je vise nema. Zadnjih mesec dana mi se stanje pogorsava ( imam opasne napade panike) jer je terapeutkinja pocela da ceprka i da me navodi da se suocavam sa svojim strahovima i realnoscu ( moje misljenje ). Moram jos da napomenem da meni dosta pomaze meditacija.Imam pitanje za vas dve @Fly08 i @Vlad Dragulija
Jeste došle do nekog zaključka idući na psihoterapiju? Šta je to što je u osnovi kvarno pa izaziva tegobe koje se samo manifestuju kroz anksiozni poremećaj?
Naravno, ne očekujem da iznosite lične stvari, već samo onako okvirno.
Za ranije ne znam. Zadnje tri godine je gubitak majke i nesposobnost da se pomirim sa cinjenicom da je vise nema. Zadnjih mesec dana mi se stanje pogorsava ( imam opasne napade panike) jer je terapeutkinja pocela da ceprka i da me navodi da se suocavam sa svojim strahovima i realnoscu ( moje misljenje ). Moram jos da napomenem da meni dosta pomaze meditacija.
Ni slucajno na Jogu znaci ni slucajno. Joga je tehnika za prizivanje demona, o tome govori i Hriscanska Pravoslavna a i Katolicka crkva. Moze se poslusati i na youtubu ispovest coveka koji je primenjivao jogu i meditaciju i sta se lose sve desavalo. Video se zove Skriveni Svet.Da li si razmisljala da ides 1-2x nedeljno na casove joge? Ima doduse i na youtubu klipova koje su vezbe za anksioznost
preporucljive, ali ja mislim da bi vezbanje uz socijalne kontakte ( kafic posle joge sa tebi simpaticnim zenskama)
bilo jos produktivnije.