bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
kuburio sam i ja sa time prošle godine. imao sam i te panične napade i svašta nešto i prosto je moralo to da se sredi preko terapije kod lekara. meni je pomoglo zato mislim da tu opciju ne treba ljudi da odacuju u startu. za neke lakše slučajeve ili početne stadijume, ovakvi sajtovi takođe mogu dosta da pomognu. a što se tiče ovih priča sa seksom, to mi može biti ai ne mora, jer sam ja recimo i u najgorem periodu anksioznosti imao skroz ok sex. deluje blagotvorno, al' ne rešava problem sa anksioznošću.
Bas lepo sto eto i ti kazes da si imao, mislim nije lepo sto si imao , ali je lepo sto si rekao. Ovo mnogo pomaze ljudima kojiimaju problem, jer svako kaze - "zasto bas meni to da se desi", i onda se polako ulazi u zacarani krug depresije.... Ovako kada osoba vidi da je i ovaj imao problem, i onaj, da se desilo i onoj tamo i onoj onamo, nekako coveku bude lakse, i nema o sebi lose misljenje, ne zamera sebi i ne osudjuje se, i to je odmah jedno pozitivno tlo za napredak i uspostavljanje kontrole.
Jos kad neko kaze da je sad super i da se izbavio iz toga, osobe koje sada imaju veoma teske probleme nekako ipak vide svetlo na kraju jednog duuugo strasnog tunela.
:-D