Anketa ...

ej ljudi, jel' ima jos neko da odgovori, ili da pocnem da analiziram :pPp
Shinoda:
eeeeeej!!!
Pa nije fer,sad ispada da ja samo mislim o fenserkama, ili sta je vec poenta...
Ja sam samo objektivno govorio!!!
Sagledao sam situaciju!!!
ej Shinoda mojne se ljutis bwe )):
ja sam to samo rekla kako bi mu malo 'pripomogla' da odgovori ... ali kao sto rekoh, to nije poenta ova ankete ;)
dakle ... pre nego sto pocnem sa analizom, dok se mozda jos neko misli da odgovori, da ja jos neke priupitam potpitanja ...
Shinoda:
1.Verovatno bih isto ucio,ako ne i manje! :cry:
ovaj odgovor me je najvise zacudio! Zasto?
helena_LP-freak:
2. Oblacila se u rock ili metal - stilu
samo zato sto si decak?
ehm ... ovako je lakse ... zamolia bih vas, ako vam nije problem, da samo malcice obrazlozite vas odgovor ... vecinu vas koliko-toliko znam, p kad kazete nesto isto, znam sta je to, ali za neke ne znam ... a i samo ako mozete kratko zasto ...
hvala vam
KiSS

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

wild_child:
mortishaaa:
ovako ... jedan drug i ja smo sprovodili kao neku anketu u skoli, p rekoh da i ja vas ovde priupitam [solor=red]:p[/color]
dakle ... da ste suprotnog pola nego sto jeste (musko-zensko, odnostno zensko-musko)
da li bi ste ...
1. ucili - isto/manje/vise
2. oblacili se - isto/drugacije(kako)
3. slusali istu/drugu(koju) muziku
4. upisali istu/drugu(koju) skolu/fax
5. se bavili vise/manje sportom

ja mislim da je to to ... dakle ...

Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

1.Isto
2.Isto
3.Isto
4.Drugu(umetnicku)
5.Vise

1.Isto bih ucila jer ni sada ne ucim nista ali to nema veze sa polom vec sa mojim karakterom iliti tacnije mojim radnim navikama(citaj:lenja )

2.Oblacila bih se isto jer mi se svidja moj stil i u skladu je sa muzikom koju slusam
3.Mislim da imam odlican muzicki ukus tako da ovo sto posto ostaje(opet po0navljam nema veze sa polom vec sa vrednostima)
4.E pa sto se skole tice to je diskutabilno.Upisala bih umetnicku jer mi je to zelja i nesto za cim cu vecno zaliti.
5.Nemam pojma,vise bih se bavila jer.....ne znam....morala bih....ustvari ne bih ali pazila bih na svoj izgled malo vise nego sada
Jel sam lepo objasnila :D

Moon Child:
1.Manje
2.Drugacije,def. ne bih nosila suknje :roll: sala,mislim htela bih neki punk fazon da bude.... :roll:
3.Istu
4.Ne znam da li bih u tom sluchaju upisivala filolosku....pre bih neku klasichnu gimn. :roll:
5.Vishe
1.Koliko god ja htela-ne htela,decaci manje uce,imaju manje strpljenja,manje koncentracije....to stoji
2.Pa maltene isto...
3.Istu muziku naravno
4.Zato sto su u filoloskoj sve devojke:p
5.Vishe jer opet mi se cini da je decacima u prirodi da vole sport i da vise obracaju paznje na to nego devojcice:p

mortishaaa:
ej ljudi, jel' ima jos neko da odgovori, ili da pocnem da analiziram :pPp
Shinoda:
eeeeeej!!!
Pa nije fer,sad ispada da ja samo mislim o fenserkama, ili sta je vec poenta...
Ja sam samo objektivno govorio!!!
Sagledao sam situaciju!!!
ej Shinoda mojne se ljutis bwe )):
ja sam to samo rekla kako bi mu malo 'pripomogla' da odgovori ... ali kao sto rekoh, to nije poenta ova ankete ;)
dakle ... pre nego sto pocnem sa analizom, dok se mozda jos neko misli da odgovori, da ja jos neke priupitam potpitanja ...
Shinoda:
1.Verovatno bih isto ucio,ako ne i manje! :cry:
ovaj odgovor me je najvise zacudio! Zasto?

Ma ko se ljuti,samo smo se izgleda malo slabije sporazumeli,no frx!!!
Zasto bih manje ucio, ne secam se... :lol: :oops:
MOzda i ne bih...Imam utisak da bih bio sponzorusha kad bih bio zensko!!! :lol: :oops: :oops: :oops:

Moon Child:
Moon Child:
1.Manje
2.Drugacije,def. ne bih nosila suknje :roll: sala,mislim htela bih neki punk fazon da bude.... :roll:
3.Istu
4.Ne znam da li bih u tom sluchaju upisivala filolosku....pre bih neku klasichnu gimn. :roll:
5.Vishe
1.Koliko god ja htela-ne htela,decaci manje uce,imaju manje strpljenja,manje koncentracije....to stoji2.Pa maltene isto...
3.Istu muziku naravno
4.Zato sto su u filoloskoj sve devojke:p
5.Vishe jer opet mi se cini da je decacima u prirodi da vole sport i da vise obracaju paznje na to nego devojcice:p

Netacno!

mortishaaa:
ovako ... jedan drug i ja smo sprovodili kao neku anketu u skoli, p rekoh da i ja vas ovde priupitam [solor=red]:p[/color]
dakle ... da ste suprotnog pola nego sto jeste (musko-zensko, odnostno zensko-musko)
da li bi ste ...

Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

1. verovatno isto,mada bi se verovatno vise zezala kao musko
2.imala bi duguuu kosu,isla bi tj. oblacila se kao spopadalo ,rokerski...
3.istu muziku-rock,metal ..klasiku
4.pa mozda bi bila u istoj ovoj situaciji pa bi upisala istu skolu,ali bi muzicku
5.ne bih se bavila sportom,

aj jos anketa :)

mortishaaa:
da li bi ste ...

1. Pa, isto, mada mozda manje poshto bi verovatno vishe vremena provodila igrajuci igrice i smishljajuci neke gluposti!!!
2. Drugachije!!! Bila bi vishe u rock fazonu i imala bi kratku kosu.
3. Verovatno istu, mozda malo zeshcu.
4. Valjda drugu neku, Filoloshku ili 13. gimn.
5. Sigurno bi trenirala neki sport

1~ ucenje : nemam pojma... :pPp to je vise stvar karaktera i navika... :roll: isto, ja mislim... ili mozda malo manje 8) jer ne bih toliko vremena trosila na razmisljanje, I guess 8) uf, ovo nije trebalo da zvuci tako zlobno... :pPp
2~ oblacenje : isto 8) klasika... ni moderno, ni zastarelo... opusteno, da se osecam prijatno i da ne razmisljam... (uf, kao da reklamiram uloske :pPp sta mi je danas? samo komentarisem svoje odgovore :roll: )
3~ muzika : p sta znam... isti zanr, iste grupe, ali bi se odlucivala za drugacije pesme... (8
4~ skola : pa mislim da bi se to razlikovalo... ili bi mozda bas bilo isto :roll: p znas kako, j ionako nemam pojma sta cu :pPp pa otkud znam sta bih htela da sam... ne znam sta :pPp nemam odgovor na ovo, dakle 8)
5~ sport : pa mozda bih vise igrala fudbal :pPp nekako mi je to prirodnije 8) mislim, nije da sada ne igram :lol: da ne komplikujem (kao sto ste navikli) ~ da, vise bih se bavila sportom... ne cumnjam u to... (8

mortishaaa:
da li bi ste ...

Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

odlichna tema...moram da pohvalim :D

1. mislim da bi manje uchila
2. sigurno bi se oblachila u istom fazonu, u skladu sa muzikom koju slusham (drum, trance)
3. definitivno ista muzika
4. upisala bi istu shkolu (gimn.)
5. 100% bi se vishe bavila sportom, a i ishla bi u teretanu! :wink:

zelela bih da se nadovezem na diskusiju koja je zapocheta...naime nekoliko devojaka je napisalo da im roditelji ogranichavaju vreme izlazaka zato shto su zenskog pola..??!! samo sam htela da kazem da to nema nikakve veze sa vashim polom vec sa mozgovima vashih roditelja...!ja opushteno odlazim od kuce u 22,23 i vracam se u 5,6,7 ujutru i nemam nikakvih problema..zapravo imala sam malih poteshkoca u pocetku, ali sam se izborila za svoja prava! :D rotitelji ne mogu da vas tretiraju tako, jer ako tako ophodjenje prema zenskim osobama pochne u porodici, ko zna kako ce im biti kasnije u zivotu (tipa, ne mozesh ovo zato shto si zensko, itd..). * Zelim da napomenem da se ne drogiram, ne pijem, ne pushim, vec jednostavno iskorishcavam mladost i dishem punim plucima..!!!

POZDRAV

Da sam musko:
1. Ucila bih isto jer ne vidim razliku, ciljevi bi mi bili isti!
2. Oblacila: Hm… ma isla bih u suknjicama! :D naravno drugacije!
3. Muziku: verovatno istu, mozda malo vise housa
4. Skolu/Fax: Kao sto sam rekla CILJEVI BI MI BILI ISTI!
5. Vise, mnogo vise sporta!!! Fudbal 100%! Hi…

A da sam zensko… :P

[/quote]
zelela bih da se nadovezem na diskusiju koja je zapocheta...naime nekoliko devojaka je napisalo da im roditelji ogranichavaju vreme izlazaka zato shto su zenskog pola..??!! samo sam htela da kazem da to nema nikakve veze sa vashim polom vec sa mozgovima vashih roditelja...!ja opushteno odlazim od kuce u 22,23 i vracam se u 5,6,7 ujutru i nemam nikakvih problema..zapravo imala sam malih poteshkoca u pocetku, ali sam se izborila za svoja prava! :D rotitelji ne mogu da vas tretiraju tako, jer ako tako ophodjenje prema zenskim osobama pochne u porodici, ko zna kako ce im biti kasnije u zivotu (tipa, ne mozesh ovo zato shto si zensko, itd..). * Zelim da napomenem da se drogiram, ne pijem, ne pushim, vec jednostavno iskorishcavam mladost i dishem punim plucima..!!!

POZDRAV[/quote]

Slazem se sa ovim.I jos da nadovezem......ima veze i sa kolicinom poverenja koju vasi roditelji imaju u vas.

Tinar:
Moon Child:
tururu...:
* Zelim da napomenem da se drogiram
hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
p doooooooooobro... 8) 8) 8)

elem,sto se tice onog ostalog sto si napisala-malo vise preterujes.. :roll:
Slazem se!!! Ako sa 17 god. iskorishcavas mladost, shta ces onda sa 20,21 god.??

Sada me zanimaju odredjene stvari, odredjena muzika, za par godina ce verovatno biti drugachije... Istrazujem shta me zanima, shta ne... 8)

tururu...:
Moon Child:
tururu...:
* Zelim da napomenem da se drogiram
hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
p doooooooooobro... 8) 8) 8)

elem,sto se tice onog ostalog sto si napisala-malo vise preterujes.. :roll:

Izvinjavam se zbog greshke u kucanju...rechenica je trebalo da glasi ne drogiram se...itd.. :oops:
Xaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol:
JA se vec natripovao da si narkomanka!!! :oops:
Sorry... :oops: :lol: 8)

mortishaaa:
da li bi ste ...

Pozdrav!

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

1. Pretpostavljam da bih ucila manje... ne znam... ne poznam nijednog decka koji manje vise ,,ozbiljno'' uci... mozda ce neko shvatiti na sta mislim... u mom odeljenju, a i dosta sire, uglavnom su devojke te koje uce i imaju bas dobre ocene, dok je njima na prvom mestu zezanje :P i fudbal :P a nekima i kladionice... :roll: uglavnom pisu puskice :roll: sto se moze uzeti kao oblik ucenja :P ili prepisuju... Ala sam se sad nalupetala... :P
2. Hm... mislim da bih se oblacila drugacije... ne mogu da zamislim decka u hippie kosuljicama sa maramama i drvenim lancima oko vrata i peace mindjusama u usima :lol: Kako bih se oblacila, to vec ne znam, ali ne verujem da bi bilo nesto preterano fensi... uglavnom, nesto obicno... e sad... sta je obicno... farke, siroke pantalone, trenerke, duksevi... tako nesto... :?
3. Definitivno istu vrstu muzike :!:
4. Ista skola!
5. Vishe... s obzirom na to da mi je sada sport <poslednja> rupa na svirali... kako su vec neki pre mene rekli... Fudbal, ta najvaznija sporedna stvar na svetu... :roll:
Jesam bila dobra :P ?

bleach:
wild_child:
Slazem se sa ovim.I jos da nadovezem......ima veze i sa kolicinom poverenja koju vasi roditelji imaju u vas.
a mozda se roditelji ne boje sta mi mozemo da uradimo nego sta mogu drugi da urade, a da mi budemo tu?...

E sad.....jbg moze auto da te zgazi i na pijaci ujutro.Mozes da odes do banke pa da dobijes metak u glavu.Moze i u kaficu u 5 sati popodne neko da ti uvali drogu....Ako neko ne zna sam da se cuva onda mu nikakva izolacija nece pomoci

tururu...:
zelela bih da se nadovezem na diskusiju koja je zapocheta...naime nekoliko devojaka je napisalo da im roditelji ogranichavaju vreme izlazaka zato shto su zenskog pola..??!! samo sam htela da kazem da to nema nikakve veze sa vashim polom vec sa mozgovima vashih roditelja...!ja opushteno odlazim od kuce u 22,23 i vracam se u 5,6,7 ujutru i nemam nikakvih problema..zapravo imala sam malih poteshkoca u pocetku, ali sam se izborila za svoja prava! :D rotitelji ne mogu da vas tretiraju tako, jer ako tako ophodjenje prema zenskim osobama pochne u porodici, ko zna kako ce im biti kasnije u zivotu (tipa, ne mozesh ovo zato shto si zensko, itd..). * Zelim da napomenem da se drogiram, ne pijem, ne pushim, vec jednostavno iskorishcavam mladost i dishem punim plucima..!!!

POZDRAV

ne...vidi, i da ima veze sa polom i da nema, mislim da ~djetetu od 15 godina ne treba, i ne moze biti dozvoljeno da dolazi kucji u 5, 6, 7 sati ujutro... :roll: bash bzvz... isto bih postupila sa svojim djetetom, kao shto moji postupaju samnom shto se tiche izlazaka...ako poshtujesh njihovo mishljenje, i njihove postupke prema tebi na dobrom si putu da steknu povjerenje, pa kad zatreba, dopuste da ostanesh duze nego shto mozesh... (ne govorim sada o tebi, nego inache o ~tinejdzerima)
u svakom sluchaju, roditelji ti zele dobro, i znaju shta rade, ipak si ti njihovo dijete...
ali eto...ima i izuzetaka...kao npr. u tvome sluchaju...~izlaz do 6 sati ujutro? :roll: ma daj...gdje mozesh uopshte biti u to doba? :roll: dobro, nisam upucjena...mozda je kod vas stanje takvo... :roll: ali...mozesh se dobro zabaviti i u jedanaest naveche... :roll:

*november rain*:
tururu...:

POZDRAV

ne...vidi, i da ima veze sa polom i da nema, mislim da ~djetetu od 15 godina ne treba, i ne moze biti dozvoljeno da dolazi kucji u 5, 6, 7 sati ujutro... :roll: bash bzvz... isto bih postupila sa svojim djetetom, kao shto moji postupaju samnom shto se tiche izlazaka...ako poshtujesh njihovo mishljenje, i njihove postupke prema tebi na dobrom si putu da steknu povjerenje, pa kad zatreba, dopuste da ostanesh duze nego shto mozesh... (ne govorim sada o tebi, nego inache o ~tinejdzerima)
u svakom sluchaju, roditelji ti zele dobro, i znaju shta rade, ipak si ti njihovo dijete...
ali eto...ima i izuzetaka...kao npr. u tvome sluchaju...~izlaz do 6 sati ujutro? :roll: ma daj...gdje mozesh uopshte biti u to doba? :roll: dobro, nisam upucjena...mozda je kod vas stanje takvo... :roll: ali...mozesh se dobro zabaviti i u jedanaest naveche... :roll:
Ne, dobro si ti upucena, nego samo ona sebe dize u oblake!! Misli da je faca ako ostaje do 6 ujutro napolje. Po meni, to rade one osobe kojima se bash ne ide kuci!!! Meni, lichno, nije normalno ostajati do toliko kasno. Meni bi mozda mamica chak i dozvolila, poshto sam joj se dokazala kao odgovorna osoba :D , ali meni ne bi prijalo!!!

Back