mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
ej ljudi, jel' ima jos neko da odgovori, ili da pocnem da analiziram
Pp
ja sam to samo rekla kako bi mu malo 'pripomogla' da odgovori ... ali kao sto rekoh, to nije poenta ova ankete
dakle ... pre nego sto pocnem sa analizom, dok se mozda jos neko misli da odgovori, da ja jos neke priupitam potpitanja ...
ehm ... ovako je lakse ... zamolia bih vas, ako vam nije problem, da samo malcice obrazlozite vas odgovor ... vecinu vas koliko-toliko znam, p kad kazete nesto isto, znam sta je to, ali za neke ne znam ... a i samo ako mozete kratko zasto ...
hvala vam
KiSS
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

ej Shinoda mojne se ljutis bwe )):Shinoda:eeeeeej!!!
Pa nije fer,sad ispada da ja samo mislim o fenserkama, ili sta je vec poenta...
Ja sam samo objektivno govorio!!!
Sagledao sam situaciju!!!
ja sam to samo rekla kako bi mu malo 'pripomogla' da odgovori ... ali kao sto rekoh, to nije poenta ova ankete

dakle ... pre nego sto pocnem sa analizom, dok se mozda jos neko misli da odgovori, da ja jos neke priupitam potpitanja ...
ovaj odgovor me je najvise zacudio! Zasto?Shinoda:1.Verovatno bih isto ucio,ako ne i manje!![]()
samo zato sto si decak?helena_LP-freak:2. Oblacila se u rock ili metal - stilu
ehm ... ovako je lakse ... zamolia bih vas, ako vam nije problem, da samo malcice obrazlozite vas odgovor ... vecinu vas koliko-toliko znam, p kad kazete nesto isto, znam sta je to, ali za neke ne znam ... a i samo ako mozete kratko zasto ...
hvala vam
KiSS
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE