bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
m daj bwe...Moon Child:a s kim ostajes do 6 ujutru?...pretpostavljam da osobe tvojeg godista moraju 'malo' ranije da se vrate kuci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m daj bwe...Moon Child:a s kim ostajes do 6 ujutru?...pretpostavljam da osobe tvojeg godista moraju 'malo' ranije da se vrate kuci...
moze, naravno da moze... (8 ali kada i gde je veca verovatnoca da se to desi... ne govorim ja o izolaciji... ne govorim o tome... kazem da treba da se cuvamo... (8wild_child:bleach:a mozda se roditelji ne boje sta mi mozemo da uradimo nego sta mogu drugi da urade, a da mi budemo tu?...wild_child:Slazem se sa ovim.I jos da nadovezem......ima veze i sa kolicinom poverenja koju vasi roditelji imaju u vas.
E sad.....jbg moze auto da te zgazi i na pijaci ujutro.Mozes da odes do banke pa da dobijes metak u glavu.Moze i u kaficu u 5 sati popodne neko da ti uvali drogu....Ako neko ne zna sam da se cuva onda mu nikakva izolacija nece pomoci
Uh, to je bezveze!!! Chovek treba da zivi punim plucima, ako ne, onda ni ne zivi. Ne kazem da sada treba da sheta po autoputu, vec da se oslobodi. U potpunosti shvatam moju mamu, ali meni, kao osobi koja jednostavno obozava x-treme sportove, potrebna je sloboda. Ne volim da slusham pridike "Shto si skakala sa te stene, mogla si glavu da polomish!!". Iako znam da je u pravu...bleach:moze, naravno da moze... (8 ali kada i gde je veca verovatnoca da se to desi... ne govorim ja o izolaciji... ne govorim o tome... kazem da treba da se cuvamo... (8wild_child:bleach:a mozda se roditelji ne boje sta mi mozemo da uradimo nego sta mogu drugi da urade, a da mi budemo tu?...wild_child:Slazem se sa ovim.I jos da nadovezem......ima veze i sa kolicinom poverenja koju vasi roditelji imaju u vas.
E sad.....jbg moze auto da te zgazi i na pijaci ujutro.Mozes da odes do banke pa da dobijes metak u glavu.Moze i u kaficu u 5 sati popodne neko da ti uvali drogu....Ako neko ne zna sam da se cuva onda mu nikakva izolacija nece pomoci
Moon Child:a s kim ostajes do 6 ujutru?...pretpostavljam da osobe tvojeg godista moraju 'malo' ranije da se vrate kuci...
mortishaaa:ovako ... jedan drug i ja smo sprovodili kao neku anketu u skoli, p rekoh da i ja vas ovde priupitam
dakle ... da ste suprotnog pola nego sto jeste (musko-zensko, odnostno zensko-musko)
da li bi ste ...
1. ucili - isto/manje/vise
2. oblacili se - isto/drugacije(kako)
3. slusali istu/drugu(koju) muziku
4. upisali istu/drugu(koju) skolu/fax
5. se bavili vise/manje sportom
prvo, da je tako, oni ti ne bi bili drugovi... drugo, luda si ako sebe upravljas prema tudjem misljenju, tj ako ne bi ucila zato sto te drugi mrze zvog toga...winnetou:1. isto verovatno, osim ako imam drugove koji me ne vole ako puno ucim..