Anketa ...

Moon Child:
a s kim ostajes do 6 ujutru?...pretpostavljam da osobe tvojeg godista moraju 'malo' ranije da se vrate kuci...
m daj bwe... :roll: pola mog odeljenja se vraca kuci na rucak... :roll: ali otkud znam... retko su to devojke :roll: ipak... ako bleji s deckom koji pije celu noc... :roll: ima i toga... 8)

pa dobro,samo sam pretpostavila....ali i ti sto se vracaju kuci na rucak sta mogu da rade celu noc? :? verovatno nista preterano pametno :roll: :roll: a ona rece ne pije ne pusi ne drogira se......ne znam :?

wild_child:
bleach:
wild_child:
Slazem se sa ovim.I jos da nadovezem......ima veze i sa kolicinom poverenja koju vasi roditelji imaju u vas.
a mozda se roditelji ne boje sta mi mozemo da uradimo nego sta mogu drugi da urade, a da mi budemo tu?...

E sad.....jbg moze auto da te zgazi i na pijaci ujutro.Mozes da odes do banke pa da dobijes metak u glavu.Moze i u kaficu u 5 sati popodne neko da ti uvali drogu....Ako neko ne zna sam da se cuva onda mu nikakva izolacija nece pomoci
moze, naravno da moze... (8 ali kada i gde je veca verovatnoca da se to desi... ne govorim ja o izolaciji... ne govorim o tome... kazem da treba da se cuvamo... (8

bleach:
wild_child:
bleach:
wild_child:
Slazem se sa ovim.I jos da nadovezem......ima veze i sa kolicinom poverenja koju vasi roditelji imaju u vas.
a mozda se roditelji ne boje sta mi mozemo da uradimo nego sta mogu drugi da urade, a da mi budemo tu?...

E sad.....jbg moze auto da te zgazi i na pijaci ujutro.Mozes da odes do banke pa da dobijes metak u glavu.Moze i u kaficu u 5 sati popodne neko da ti uvali drogu....Ako neko ne zna sam da se cuva onda mu nikakva izolacija nece pomoci
moze, naravno da moze... (8 ali kada i gde je veca verovatnoca da se to desi... ne govorim ja o izolaciji... ne govorim o tome... kazem da treba da se cuvamo... (8
Uh, to je bezveze!!! Chovek treba da zivi punim plucima, ako ne, onda ni ne zivi. Ne kazem da sada treba da sheta po autoputu, vec da se oslobodi. U potpunosti shvatam moju mamu, ali meni, kao osobi koja jednostavno obozava x-treme sportove, potrebna je sloboda. Ne volim da slusham pridike "Shto si skakala sa te stene, mogla si glavu da polomish!!". Iako znam da je u pravu... :oops:

Moon Child:
a s kim ostajes do 6 ujutru?...pretpostavljam da osobe tvojeg godista moraju 'malo' ranije da se vrate kuci...

sa drushtvom sam na zurkama do 4,5 ujutru i posle toga idem kuci da spavam...to je to...

samo da dodam, da ne bude zabune, ja imam izlazak i od osam uveche do ponoci, zavisi od toga gde idem, a ako idem na zurku verovatno se necu vracati u 00h...
:D

mortishaaa:
ovako ... jedan drug i ja smo sprovodili kao neku anketu u skoli, p rekoh da i ja vas ovde priupitam
dakle ... da ste suprotnog pola nego sto jeste (musko-zensko, odnostno zensko-musko)
da li bi ste ...
1. ucili - isto/manje/vise
2. oblacili se - isto/drugacije(kako)
3. slusali istu/drugu(koju) muziku
4. upisali istu/drugu(koju) skolu/fax
5. se bavili vise/manje sportom

1. isto verovatno, osim ako imam drugove koji me ne vole ako puno ucim..
2. isto
3. ISTU
4. istu
5. verovatno ne

u pravu si.. u potpunosti.. u stvari i ne znam sta bih uradila.. znam da mi oni u stvari ne bi bili drugovi..
vidis, nisam o tome tako razmisljala..
inace, ja se (nadam se) ne upravljam prema tudjem misljenju..
u stvari ja i ne znam tudje misljenje o meni, jer me i ne zanima toliko..
znam da me moje drugarice vole takvu kakva sam, a ostali koji me ne znaju, za njih me ne zanima sta misle o meni..

ej,bash ste svi odvratni...palasi ste je,mislim ok. i ja se slazem ali eto,nasli ste super osobu za izivljavanje i boli vas uvo za nju....morza je i matorija,u svakom slucaju-mir! :x

Back