H
Homer-Gost
Gost
Izgleda da nije tolko tesko dati odgovor, kako se meni vec danima cini :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hamer - Gost:Gazdarica:Hmm, zar se moze drkati i na statisticke podatke...???![]()
Pa rekao sam vec to je jedna od aktuelnih anketa koje ja treba da kompletiram kao spoljni saradnik jedne agencije za istrazivanje, a ovo je bas konkretno anketa koja istrazuje nacine i ucestanosti seksualnih aktivnosti zena uzrasta od 15 do 65 god.
Zove se malo preciznije od ovoga sto sam naveo ali to je smisao.
To je to.
kile75:Jel' mogu ja da kazem nesto!Jos nisam naisao na to dupe koje je mene moglo primiti.Nagovorim ja nekako,vazelin,ulja,ma sva cuda ali dzaba!Polako ja to mic,po mic ali kad vidim na kakve muke ih stavljam odustnem.* ga zao mi nakako...Au sto bi volio da mogu uh!
Obrazlozio sam detaljno o ovoj anketi u ranijem topiku i o tome da mi treba pomoc od vas zenskih clanova foruma i od svih zena naravno.
Kolko sam shvatio moderator Gazdarica je odobrila ovu anketa - temu, i hvala joj na tome.
Dakle:
Da li i koliko cesto (nedeljno,mesecno) vi zene upraznjavate analni seks.
Ako mozete molim vas navedite vase godine i bracno stanje!
P.S. Ja sam ranije objasnio da je ovo samo anketa koju treba da sprovedem, i koja sigurno nece ici ni u jedne novine, a koju mi je jako neprijatno da sprovedem telefonski nasumice jer bi to bilo suludo.
Cela anketa inace je o raznim kategorijama ucestanosti seksualnih aktivnosti kod zena izmedju 15 i 65 godina.
Molim vas za vasu pomoc i za iskrene odgovore.
Molim vas da ovo shvatite ozbiljno i da kratko ijasno odgovorite na pitanja.
Hvala!!!
Vas gost-Homer.
Unapred hvala