Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.311
Moguce, ali to je evropski prosek...
Ti nisi svestan u kakvim smo mi problemima i u kavim problemima cemo tek biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce, ali to je evropski prosek...
Ti nisi svestan u kakvim smo mi problemima i u kavim problemima cemo tek biti.
Za studente, normalno, pre svega protiv nepomenika.za koga si ti
Zaboravio je da primeti da su to jedine demonstracije u Evropi koje uopste nisu uperene protiv rezima niti je iko od govornika pomenuo ijednog politicara. Moraju da menjaju koncepciju i to radikalno ako hoce da se bave politikom.St. Protić: Protest bio veličanstven, ali je nedostajao "pančlajn" – zahtev za ostavkom Vučića
Istoričar Milan St. Protić izjavio je u Novom danu da je "ddogađaj od15. marta jeste bio veličanstven, jeste se skupilo naroda više nego ikad ranije, ali nije bilo – pančlajna".
"Ja sam se nadao i govorim o tome i pišem već dosta dugo, da je jedini pravi zahtev zahtev za ostavku predsednika Srbije, jer je svima jasno da je on odgovoran za sve, da on nosi krivicu i za ono što se događalo i pre nadstrešnice i za nadstrešnicu i za ono što se događalo posle tog tragičnog događaja, uključujući i to što se dogodilo 15. marta. Ovakvim načinom demonstriranja, gde se skupi veliki broj ljudi, dobra, pozitivna energija, a da nema pravog zahteva, pokazuje mi da je ta ogromna moć naroda, građana, studenata ostala nekako nedorečena. I stalno se pitamo – dobro, a kako ćemo mi do tog cilja koji smo sami sebi odredili da stignemo, ako se ne suprotstavimo onome ko je glavni vinovnik sve naše nesreće i svih naših nezadovoljstava", rekao je on.
Tako jeNominalno podržavam studente pošto mrzim Vučića, ali su neozbiljni i politički nepismeni pa u praksi nikoga.
Нису студенти "спори" него је проблем укорењен и нема брзих решења.
Постоји једна јако добра ствар код студената још незапамћена у Србији и те ствари предходно су обликовале наш жовот и перцепцијуVlast ima svoje aktivne i pasivne pristalice a to imaju i studenti verovatno. Samo što je to kod studenata izraženije jer pozivaju na okupljanja češće nego vlast. Koliko ima onih koji ne podržavaju ni jedne ni druge? Opozicija je skroz sporedna postala i to će tako ostati dugo do nekih izbora eventualno.
Vlast ima svoje aktivne i pasivne pristalice a to imaju i studenti verovatno. Samo što je to kod studenata izraženije jer pozivaju na okupljanja češće nego vlast. Koliko ima onih koji ne podržavaju ni jedne ni druge? Opozicija je skroz sporedna postala i to će tako ostati dugo do nekih izbora eventualno.
A ne prika, AV ima 3 glasa ili 7,7%
Суштински студенти би победили.A ne prika, AV ima 3 glasa ili 7,7%
A Opozicija ima 12 glasova ili 30,8%
Studenti imaju 24 glasa ili 61,5%