"Dovoljno sam samopotvrđena". Ae da se ne pravimo da to nije bila ona priča "ne treba mi prezime da bih
se potvrdila" ma šta to značilo inače, kao i u tvojoj interpretaciji. Vrlo ižvakano.....
Čuj, samopotvrđena

što i potvrdi ovom pričom o ženama "koje žele da budu glava kuće i žele ravnopravnost" mis' nije kao da je bitno, ali postoji jedna vrlo bitna razlika između želje za "biti glava kuće" i ravnopravnosti, šta više, jedna drugu potpuno isključuju.
Mislim da postoji vrsta žena koje svoje neuspehe kompenzuju ponoseći se uspesima svog životnog partnera. Ustvari, to nije vrsta žena, već sticaj okolnosti.
Ja nisam samopotvrđena. Ne znam čime bih se to trebala potvrđivati. Prezimenom? Vaistinu, ne moram baš ni da se negiram brišući svoje poreklo, koje ionako u tom pogledu ukazuje samo na mušku liniju, ali je sve što imam.
Nisam mislila na "glupi posao" vrlo je bitno. Da bi imala dilemu uopšte, svoj posao moraš da doživiš malo ozbiljnije, a ne da sav teret ambicije, i tvoje i njegove, sturaš na supruga.
Ne želim da zvučim svađalački, ali ovakve se stvari ne mogu reći drugim jezikom.