Anketa: Da li ste za nacionalizaciju NIS?

Da li ste za nacionalizaciju NIS?

• DA

glasova: 5 50,0%
  • NE

glasova: 5 50,0%

• Ukupno glasova
    10
Ovo je navodno jedno od rešenja ali i najkontroverznije. Strahuje se od reakcije Rusije i uticaja na rejting vlasti ako se krene tim putem. Samo neke levičarske stranke to traže tipa Zeleno levi front i LSV.

Ово си тачно написао али би требало додати да се ту мисли на гасни аражман кроз који би могли у том случају да подигну цијену, или да умање/прекину слање гаса. То директно утиче на пословање привреде или цијену гаса за становништво.

Prije ili kasnije dođe dan kada ti dupe postane premalo za dvije stolice.
Ne sedi niko od naroda na dve stolice
Marinika, opozicija, odavno reče da bi uvela sankcije

I vlast bi jer je isti sistem ko opozicija ali ne smeju zbog naroda koji to ne dopušta

Mi SRBI nikada nećemo uvesti sankcije rusiji

Sad usa igra igru kojom zeli narodu omrznuti rusiju. Pa u sklopu svojih sankcija rusiji pritiska ucenom srbiju i njen narod kako bi pod ekonomskom mukom rekao" pa sto nam rusi ne prodaju? "

I onda za ekonomski kolaps krivac toboz Rusija

Znas ti to odlično al se praviš grbav...

To je deo strategije ucena srbije na toboz putu i integracijama u eu gde reče zapad da nam nema ulaska u u EU dok ne priznamo Kosovo..

Pokusace to usa i time će ubrzati pad svojih sluga iz sns

Da, mislim da svi resursi, kao i sve te firme i institucije od strateškog značaja kao što su recimo izvori vode, zemlja, šume, parkovi, rudnici, putevi kao recimo i aerodromi, elektro-distribucija, telekomunikacije, pošta, NIS, namenska industrija i ostalo ne smeju nikako biti u vlasništvu privatnog kapitala, pogotovo ne stranog kapitala i tih nekih stranih korporacija.

Da, mislim da svi resursi, kao i sve te firme i institucije od strateškog značaja kao što su recimo izvori vode, zemlja, šume, parkovi, rudnici, putevi kao recimo i aerodromi, elektro-distribucija, telekomunikacije, pošta, NIS, namenska industrija i ostalo ne smeju nikako biti u vlasništvu privatnog kapitala, pogotovo ne stranog kapitala i tih nekih stranih korporacija.
Cak i kada pravi velike gubitke u drzavnom vlasnistvu?To smo imali dok je NIS bio 100% u vlasnistvu drzave.Ja bih sve sem pijace vode dao privatnicima u odnosu 49-51%.

Back