ANITIUSTAVNO DELOVANJE I NARUSAVANJE INTEGRITETA SRBIJE U SRED BEOGRADA !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Банди ај лепо окупите се изнесите шта имате ,овако делујте јадно и бедно
Јом просипа жуч што је смењен, Дада покушава да буде нови Веис
Јел ти и Дача требате да будете њихови потрчци ,можда сам вас преценио
pa ne vodim ja kao ti i jos neki epsku borbu ovde vec je u pitanju cisto ubijanje vremena i zazanje ,uz poneku normalnu i razumnu diskusiju , tako da me zabole i ko je smenjen i ko sta pokusava da bude... a ni ne nastupam u grupama ili coporima ,kao neki :mrgreen:

pa ne vodim ja kao ti i jos neki epsku borbu ovde vec je u pitanju cisto ubijanje vremena i zazanje ,uz poneku normalnu i razumnu diskusiju , tako da me zabole i ko je smenjen i ko sta pokusava da bude... a ni ne nastupam u grupama ili coporima ,kao neki :mrgreen:

То причај неком другом,ако имаш нешто против Конзе ,Дона ,Аванта,Митра и Дела па кажи то отворено ,немој ко пизда у блабла облатнама

Poslednja izmena:
Па ,не стоји цела Србија на њиховом сајту.Оваква је мапа кад се кликне на њу,дакле без Космета:

mapazc.jpg

А,то што покушава еуро слинавац ме не интересује...

Ало бре,...то је карта СРЈ,....када је Србија била са Црном Гором,..

УЗМИ ПОГЛЕДАЈ како изгледа та карта (контуре)
и тачно је то та мапа која је у том хотелу.

НЕГО зашто не пребаците ту фотографију (мапу из тог
хотела, где се види лепо ИСПИСАНЕ државе које окружују Србију,
нема нигде НЕ ПИШЕ Косово,
ало бре,..

.

Банди ај лепо окупите се изнесите шта имате ,овако делујте јадно и бедно
Јом просипа жуч што је смењен, Дада покушава да буде нови Веис
Јел ти и Дача требате да будете њихови потрчци ,можда сам вас преценио

:super::super:

pa ne vodim ja kao ti i jos neki epsku borbu ovde vec je u pitanju cisto ubijanje vremena i zazanje ,uz poneku normalnu i razumnu diskusiju , tako da me zabole i ko je smenjen i ko sta pokusava da bude...
a ni ne nastupam u grupama ili coporima ,kao neki :mrgreen:

Шта би изашао си (или те избацили) из Дувана ????

Ниси пазио на часу,
имао си превелики број изостанака ???

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

То причај неком другом,имаш нешто против Конзе ,Дона ,Аванта,Митра и Дела па кажи то отворено ,немој ко пизда у блабла облатнама
nemam nista , sa ovim trecim sam i privatno prijatelj i ponosam sam na to,sa Delom sam isto u odlicnim odnosima , a ovim ostalima kazem nesto ako mi smeta otvoreno ovde na forumu .. evo bas juce zadnji put i nemam nista protiv i njih , a ako mi je neki njihov potez glup ne ustrucavam se da napomenem
bez kukanja ,pisanje protesnih pisama upravi , stiskanja trougla 20 puta dnevno i slicno,kao neki :mrgreen:
nego dosta spama , nije u skladu sa pravilnikom

Neki prijatelj iz detinjstva razmislja ovih dana o nekom pokretanju agencije za poslovnu pratnju, u cilju obogacivanja turisticke ponude naseg glavnog grada ...
i tako posto ce ceo posao biti za VIP klijentelu ... malo sam njegovoj molbi pretrazivao sajtove elitnih , a opet diskretnih prestonickih hotela ,kao sto vec Bog zapoveda ...
i tako sve je bilo manje vise u redu dok nisam naivno otvorio sajt hotela Slavija, na istoimenom centralnom beogradskom trgu -sad dolazi ono bitno :

Kad tamo me na naslovnoj strani odmah presekao i sokirao duboko antisrpski sadrzaj i slika , koji stoje na naslovnoj strani pomenutog hotela
i koji duboko vredjaju svakog postenog Srbina , a da ne govorim sto je rec o duboko antiustavnom delovanju i podrzavanju terorizma . zlocina , secesije , neprava ...

http://www.slavijahotel.com/ :rtfm:

Naime u donjem levom uglu se jezutiski podmuklo prikazuje karta na kojoj je teritorija Srbije osakacena i skracena
,a samozvana tzv. drzava Kosovo se prikazuje kao nezavisna drzava i ravnopravna sa svim ostalim na pomenutoj zlehudoj mapi :

mapaz.gif

Evo i slike braco i sestre , a one zvezdice iznad nedoljivo podsecaju na zastavu znamo vec koje takozvane , lazne "drzave " :rtfm:
ajd dobro i te zvezdice da im oprostimo ali sta reci za cinjenicu da je taj antisrpski hotel vlasnistvo ni manje ,ni vise nego JATa ,
koji je opet kao sto znamo javno preduzece u vlasnistvu RS
:rtfm:
sto znaci da drzavni organi RS posredno promovisu nezavisnost laznog tzv. Kosova perfidno stavljajuci ovakvu antiustavnu mapu
Dokle bre vise braco i sestre da trpimo ovu izdaju , teror i silovanje naseg Ustava ? :evil:
Oce li im neko stati u kraj ,zatvoriti hotel , banovati upravu ,zapisati ulazna vrata ...anything ?:think:

Ovoliko si vremena potrosio , a cek ine mislis ozbiljno .

ajde ,ajde evo trazicemo da se zatvori tema ako te je bas toliko pogodilo , jel imas neka neprijatna iskustva sa pomenutim hotelom ,pricaj nam o tome ? :think:

Ако ти и после овога не ИЗБРИШУ (не закључају тему, него ИЗБРИШУ)...
онда ови модератори :think:!!!

Ем, на почетку теме спомињеш "пословну пратњу",..ем пишеш
о том хотелу,...
и ПРОТУРАШ лажи,....није Србија без КиМ
на тој мапи,...него оно што сам већ писала,..а
ти заиста ПРОВОЦИРАШ, зато што не верујем да
НЕ ЗНАШ како је изгледала карта СРЈ (Србија и Црна Гора)
(последњи пут о овоме пишем)

ШТА си ТИ хтео са овом темом:?:

.

о том хотелу,...

.
smaras

о том хотелу,...

.

Malo da provocira,sta moze drugo?Sam je to rekao na vrhu strane...

Ало бре,...то је карта СРЈ,....када је Србија била са Црном Гором,..

УЗМИ ПОГЛЕДАЈ како изгледа та карта (контуре)
и тачно је то та мапа која је у том хотелу.

НЕГО зашто не пребаците ту фотографију (мапу из тог
хотела, где се види лепо ИСПИСАНЕ државе које окружују Србију,
нема нигде НЕ ПИШЕ Косово,
ало бре,..

.
Мапа СРЈ се појави тек после кад се кликне на мапу крње Србије без Космета.Онда се појави СРЈ,а пре СРЈ стоји ово што сам показао.И очигледно јесте грешка.Да ли намерна или не,не улазим у то...не интересује ме.

web sluzba im radi i nedeljom...
To su profesionalci....

Ово ти је по принципу - ДРЖ'ТЕ ЛОПОВА!!!
Ова власт је у задњих 10 година довела ову државу и народ до апсурда - да у немалом броју имамо припаднике матичног народа који се залажу за растакање сопствене државе, а да се истовремено они који се боре против тог растурања и свакојаког девастирања исмевају и називају погрдним именом патриЈоти!!!:evil::evil::evil:
Или су можда за то криви покојни Слободан и заробљени Шешељ!?:think::think::think:

Кад синоћ Дада постави ону тему ubedljivo najgluplji где се очигледно види кардинално поступање наше власти - ви се убисте да браните те поступке и такво чињење!!!:dash::dash::dash:

И да ти направим једну дигресију поводом Устава!!!
Има нека прича да су наши људи отишли у Шведску и да су у часовима доколице одлучили да иду на "пецање"!!! Али наши људи не би били то што јесу, да се "нису сетили" како ће уз помоћ динамита најбрже и најлакше да дођу до рибе!!! Наравно да су похапшени и изведени пред суд, али их је судија ОСЛОБОДИО - јер Шведски закон није предвидео употребу динамита у риболову!!! Било им је незамисливи и непојмљиво да то може да се уради!!!

Е тако и за овај наш Устав!!!
Ви сте ти који својим залагањем и упорним изношењем "својих" па још и "мишљења", да Србија треба да се одрекне суверенитета и територијалног интегритета и уступи део своје територије, доводите ситуацију и стање до АПСУРДА!!!
Србин се залаже за разбијање Србије!!!
Па то бре никаква правна и законска регулатива није могла , нити ће моћи да предвиди!!!
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11779029&postcount=78

А је л' видиш ово

Najbolje je da pustimo besnu rulju na njih, to uvek resi stvar...

ili da im neko istovari kamion djubriva i balege na ulaz

Slavijo, izdajce!!!

Saćam se da sam tamo jednom išo da ken*am, kad me je priteralo, al sad me više neće vide!:rtfm:

Sad idi bas namerno i is*****j im se u pisoar ili lavabo, pa ce da razmisle kad sledeci put budu rusili drzavu :evil:
mos i govnima da im neku osvetnicko -patriotsku poruku na ogledalu ispises :rtfm:

Samo ako ima preveliki domet, da uzme vece odstojanje, ipak je i Hram u blizini, pa ako ne nacentrira dobro bice svasta...

Takooo jeeee! Stavite pravu maapuuuuu!! Izdajaaaaa Izdajaaaaaaaaa! Slobo Srbine Slobo Srbine...ne Slobooo...Sheki...Sheki vratii seee...mapaaaaaa, sklonite jeeeee AAAAAAAAAAAA!!! :D :D :D

Kad kliknete na mapu dobijate celu Srbiju sa sve KiM. Ipak je neka zavera CIA-e u pitanju.:mrgreen:

Nemoguće, mora da jeste!

pa to je mapa koja pokazuje dokle sme da se putuje bez pasosa srbije..:mrgreen:
cisto turisticka informacija..:rtfm:

И ТО ЈЕ САМО ДЕО , САМО СА ОВЕ ТЕМЕ!!!

И ЗАТО
Ви сте ти који својим залагањем и упорним изношењем "својих" па још и "мишљења", да Србија треба да се одрекне суверенитета и територијалног интегритета и уступи део своје територије, доводите ситуацију и стање до АПСУРДА!!!
Србин се залаже за разбијање Србије!!!
Па то бре никаква правна и законска регулатива није могла , нити ће моћи да предвиди!!!

:bye::bye::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back