Anime Kviz

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smoki, ROFL znaci Rolling on Floor laughing. Nemoras da stavljas na kraj svake recenice ROFL.

Inace, posto niko nije gledao tablica, ajd postavite drugo pitanje.
Ali pravi Anime, ne ove... sta su vec.

rofl je rolling on floor laughing?!nisam znao.brate da mi nisi reko ja bi mislio da to nesto drugo,sto mi pre nisi reko!?

sad on sigurno smatra da je otkrio toplu vodu:hahaha:

ok vreme za nesto iz "normalnog" animea

ko,sta,gde i kako je shaBan king,animu je shaban king

Ne, toplu vodu otkrise davno pre mene. Ja nisam otkrio nista, samo potvrdih da si ti obicna danguba. I pri tome ne bas inteligentna.

Shaman King je ono svetlo, koje se nalazi na kraju one uklete bastice, gde Hao probija i onda drugari idu za njim,

Ne, toplu vodu otkrise davno pre mene. Ja nisam otkrio nista, samo potvrdih da si ti obicna danguba. I pri tome ne bas inteligentna.

Shaman King je ono svetlo, koje se nalazi na kraju one uklete bastice, gde Hao probija i onda drugari idu za njim,

yup

ti postavljas pitanje

ps prednost yugioha u odnosu na naruto/bleach/death note...

30bgthx.jpg

hahaahahahaha....extra karta..igrao bi sa njom...:hahaha:...

nema sta bre,niste normalni....

moj zakljucak - niko ko gleda anime ne moze da bude zao (osim,samo osim ako gleda i Teletabise,kao i ona cuda na Hepiju usput...)

zato,alane,probaj malkice da iskuliras taj tvoj "arijevski" stav,nista dobro iz njega nece proizici....ozbiljno ti kazem,covek nije rodjen da bude samoziv,ili da bude savrsen.zarad toga postoji bog...;)

a ti to nisi,jel?

makar jos uvek?? :rotf:

Wow, znao sam i ja sajt za pravljenje tih kartica. :D Ne bakcem se tim vise.

@ 2007:
Ja sam Ateista, tako da nema vajde meni prodavati pricu o uzvisenom bicu.
I da, zar nije bio "nihilisticki" stav malopre?

@ Tema:
Let's see..

Kako su Envy, Lee i Ed izasli iz Gluttony- jevog stomaka? ( FMA Brotherhood )

Back