Anime Kviz

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne razumem. Odstupao je FMA jos na pocetku, jer nije ubijen Shou Tucker,koji je odmah roknut u originalu. Mada najvece odstupanje jeste predstavljanje Dante kao majke Homoculusa i ljubavnice Hoenheim- a, samim tim i glavnog negativca.
Dok je u originalu glavni negativac Father.

Ne razumem. Odstupao je FMA jos na pocetku, jer nije ubijen Shou Tucker,koji je odmah roknut u originalu. Mada najvece odstupanje jeste predstavljanje Dante kao majke Homoculusa i ljubavnice Hoenheim- a, samim tim i glavnog negativca.
Dok je u originalu glavni negativac Father.

Tacno Dante i smrt Greed-a
Upravu si ali od tada (30 neke epizoda) prica vise nema veze sa mangom

Takodje, uvodi se onaj mali Wrath, a King Bradly je prikazan kao Pride.
I keva od Ala & Eda je Sloth, sto nema u originalu.

Da Bradly je Wrath a ne onaj mali i Ling i kompanija nisu uvedeni.
Cak ni Mustang nije ubio Lust vec se ona pridruzila Edu kako bi postala ljudsko bice.
Homunculus u FMA:B ustvari i ne zele da budu ljudi i nisu stvoreni od ljudske transmutacije ...

i nigde se ne pominje u prvom delu da je Envy zapravo zapoceo celu pobunu u Ishbalu zato sto je on ubio ono malo dete ...

Scar i Lust su mi bili mnogo simpaticni u prvom delu.
Lust je imala razvijeniji lik i dobru background story, ali FMA:B je prava fufica :confused:
A Scar je takodje mnogo stavljen po strani U brotherhood-u i sada ga nesto mnogo ruznije crtaju ? (to sam primetio)
Takodje i Hugi, previse su ubrzali radnju i samo su ga ubili ...

Ali Roy ostaje moj favorit kakav god bio :mrgreen:
Pritom FMA:B mi deluje mnogo bolje

OT: Ajde neko lako ... Koju ruku i koju nogu je Ed izgubio (Mislim levu ili desnu) ?

Back