Anglosaksonski virus

• Začetnik teme Začetnik teme Peko2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne kužim vas starinske likove.

Mislite li doista da je zemlja neka od 5-10.000 godina, da nema izumrlih vrsta u zadnjih 500 milijuna godina (i više, no pišem i velikim izumiranjima),....da...

Zar vam nije čudno da dijelimo DNK s toliko vrsta, od bakterija do lavova do ..

Zašto mislite da bi biblijska priča o nastanku bila istinitija od islandskih vikinških ili tibetanskih?

Uostalom, ako vam je do religijske priče- religijske metafizike imaju tumačenja koja nisu doslovna i imaju u besmrtnost, i nevidljive svjetove, i boga....ali i fiziku i geologiju i biologiju kakve se uče u školi.
Ne ulazim u detalje nego šta je poenta. Poeta je da nas neko pravi majmunima. Starinske ili primitivne likove ne može da razume neko ko je u fazonu KUL sa kažiprstom i malim prstom u vis.

Сви знају за (зли) Монсантов Роундуп, али да ли сте чули за атразин,
2. најчешћи хербицид за уништавање корова?#RFKJr : „Током 3 године дали су атразин 40 мушких жаба. 30 их је хемијски кастрирано. 4 од њих су се претвориле у женке“
Атразин, ендокрини дисруптор, такође је најчешћи хемијски загађивач у водоснабдевању у САД и другим земљама. Такође је повезан са раком дојке.Можда у вези и са трансродним феноменом? Ко зна!БТВ, када је професор са Берклија показао нежељене ефекте Атразина, корпорације су га жестоко напале и ућуткале.Зато што је "наука" сада одређена са $$$$ .

gnjecavi usra 'lebovi...

ovo je 'leba bre, a ja sam porucio amarant
hleb-od-amaranta---671b5d7830274f877b120e15de53fc270232060a.jpg

Bezglutenski hleb od amaranta

Back