"ANGAŽOVALI SU AGENTURNU MREŽU KAKO BI SRBI BILI ZA SVE KRIVI" Vučić: Prištinske vlasti ostavile 150 malih kamera po šumama, misle da smo GLUPI (VIDEO

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.766
Хахаха.... Приштинске власти оставиле 150 малих камера по шумама, мисле да смо ГЛУПИ

Ох..зашто си наш а не председник наших непријатеља?

"ANGAŽOVALI SU AGENTURNU MREŽU KAKO BI SRBI BILI ZA SVE KRIVI" Vučić: Prištinske vlasti ostavile 150 malih kamera po šumama, misle da smo GLUPI (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Eliot Engel, Eliot Endžel, Beograd, Sastanak
FOTO: DIMITRIJE GOLL / TANJUG
Naše pozicije su različite po pitanju našeg odnosa prema Kosovu i Metohiji, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa članom Predstavničkog doma kongresa SAD Eliotom Engelom.

Kako je rekao, bez obzira na razlike u mišljenjima, razgovor je bio dobar, iako je reč o jednom od najznačajnijih zagovornika nezavisnosti Kosova i protagonisti nezavisnosti Kosova.
- Govorili smo koliko je važno da nastavimo razgovore i dijalog i da je to važno za dobre srpsko-albanske odnose i stabilnost u celom reigonu. Nadam se da će njegove poruke u Prištini doprineti ubrzanom stvanju uslova za nastavak dijaloga - kazao je Vučić, istakavši da "što pre nastavimo dijalog sa Prištinom, to će biti bolje za sve".

Kako je naveo, sa Engelom, koji je inače jedan od najaktivnijih i "najtvrđih" albanskih lobista u Vašingtonu, razgovarao je i o slučaju braće Bitići, NATO agresiji...
- Rekao je jednu dobru rečenicu: to što sam veliki prijatelj Albanaca, ne znači da ne želim da budem prijatelj Srba. Nadam se da ćemo to u budućnosti moći i da vidimo - naveo je Vučić.

Eliot Engel glavni je nosilac proalbanske agende u Kongresu u poslednje tri decenije, a po želji njegovog kabineta, poseta Beogradu i predsedniku Vučiću sve do sada držana je u tajnosti.
PROČITAJTE I...

Vučić i Engel već su se susreli, u februaru ove godine, tokom 55. Minhenske konferencije o bezbednosti, kada se predsednik Srbije sastao sa delegacijom američkog Kongresa, u kojoj je, kako su mediji preneli, bio i Engel, kao predsednik Odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD. U fokusu tog susreta bio je slučaj braće Bitići.
Sve teža situacija na Kosovu
Vučić je naveo da danas želi da govori o situaciji na Kosovu i Metohiji gde je situacija, kako kaže, sve teža. Naveo je da je do sada zaplenjeno 16 kamiona sa robom, da su vozači kamiona privođeni, kao i da je pucano na kombi sa robom.

On je istakao da, ako do sada nekome nije bilo jasno, sve ovo znači "da vam je zabranio da trgujete".
- Divim se našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji zaslužuje poštovanje i divljenje - rekao je Vučić, istakavši da niko juče nije želeo da kupuje robu sa albanskih kamiona, ni kilo soli ni šećera.
Vučić je, povodom akcije Srba sa Kosova koji su protekla dva dana zatvorili sve radnje u četiri opštine na severu u znak protesta protiv uvedenih taksi na robu iz Srbije, rekao da građane niko neće moći da natera da koriste albanske proizvode.
- Mi govorimo o nečemu što se ne dešava nigde u svetu u 21. veku. Onda čujemo, da je posredi lažna humanitarna kriza. Odakle mislite da im stiže roba, sa Marsa? - upitao je Vučić, istakavši da Srbi neće da jedu te proizvode već neke druge.
Aleksandar Vučić
FOTO: YOUTUBE
Aleksandar Vučić

Kako je rekao, ljudi žele za svoj novac da kupe robu koju žele, a ne ono što im se nameće.
- Kakve su to licimerne i najodvratnije laži i dela međunarodne, ali i srpske i albanske javnosti. Prekinite više sa lažima i zaverama. Naš narod traži da opstane na svojim ognjištima, i ništa više - istakao je Vučić.
Kako je kazao, u KBC Kosovska Mitrovica, ali i u Studentskom centru.
Kako je kazao, sve ovo što Priština radi, čini da bi ljude na KiM odvojila od svoje matice. Takođe, naveo je da su uveli i verbalni delikt, što su demonstrirali na primeru doskorašnjeg ministra u kosovskoj vladi Ivana Todosijevića, koji je govorio o zločinima u Račku.

Sastanak Aleksandra Vučića i Eliota Engela

- I ja mislim isto kao i on, ali mene niko neće da optuži. Što samo on? - naveo je Vučić.
Kazao je i da je posredi hapšenje i proterivanje svih Srba koji im se suprotstave, kao i da će danas postaviti pitanje međunardnoj zajednici o ubistvu Olivera Ivanovića.
Kazao je i da su prištinske vlasti ostavile po šumama, uz pomoć Amerikanaca, "150 malih kamera po šumama, kao da smo mi glupi i ne znamo šta rade".
- Agnažovali su uz pomoć međunardone zajednice agenturnu mrežu kako bi Srbe predstavili da su za sve krivi - naveo je on, istakavši da je cilj svega toga otimanje severa Kosova.
Kako je naveo, "snalazićemo se kako znamo i umemo da pomognemo našem narodu".
- Postaću evropski Robin Hud, onaj ludi Vučić... - naveo je Vučić.
Optužili su pola sveta, ali ne kažu ko je ubio Ivanovića
Govoreći o ubistvu Olivera Ivanovića, Vučić je upitao međunardonu zajednicu zašto institucije u Prištini nisu prihvatile zahtev Srbije da učestvuje u istrazi? Takođe, on je naveo da srpsko Tužilaštvo odgovorilo na sve zahteve iz Prištine.
Upitao je i zašto je prošlo osam meseci, pa da se dostavi video materijal sa lica mesta, istakavši da su Srbiji dostavljeni montirani snimci kretanja Olivera Ivanovića. Takođe, pitao je i šta se desilo sa snimcima dobijenim iz objekta ispred koga je Ivanović ubijen?
Oliver Ivanović
FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA
Oliver Ivanović
- Zašto i pored više zahteva ni čaure sa mesta događaja nismo dobili, već samo klonove? Ne možemo da uradimo ništa, samo da bi srpsku policiju isključili iz cele poriče. Optužiše pola sveta, samo nam ne rekoše ko je ubio Ivanovića - istakao je Vučić.
"Mislimo da imamo ime ubice"
Kako je rekao, Srbija radi vrlo ozbiljno i misli da ima ime ubce Olivera Ivanovića, ali da ga Priština nema. Upitao je i šta se dešava sa osobom pod imenom Fljorin Ejupi, koji je iz Kosovske Mitrovice otišao put Tirane, do aerodroma Rinas.
- On je, inače, pod prismotrom u Nemačkoj. To je ona osoba koja je podmetnula bombu pod autobus "Niš-ekspresa" - naveo je Vučić.
Takođe, pomenuo je još jedno ime u vezi sa ubistvom Ivanovića. Reč je o Edžmedinu Zekaju, "koji je promenio ime u Liraj Zekaj, i koji je na dan ubistva bio u Kosovskoj Mitrovici".
Osvrnuo se i na potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića koji, kako je rekao, "nije cvećka, ali sa sigurnošću i prema svim podacima ni na koji način nije učestvovao u likvidaciji Ivanovića".
- To je potvrđeno kroz različite metode ispitivanja, proveravanja i praćenja pomenutog gospodina - naveo je Vučić.
Kako je kazao, zbog nedostatka DNK analize, plastičnih čaura, nedostatka snimaka, "ne možemo da imamo materijalne dokaze", ali nastavićemo da radimo.
Važna Makronova poseta
Kako je naveo, Srbija će uskoro ugostiti predsednika Francuske Emanuela Makrona, istakavši da je "za nas ta poesta dosta važna".
Emanuel Makron
FOTO: OLIVIER HOSLET / EPA;
Emanuel Makron
Čestitao je novim funkcionerima EU na izboru. Osvrnuo se i na postavljanje španskog diplomate za šefa evropske diplomatije dobra stvar za Srbiju, ali ističe da situacija ostaje teška.
- Nema veze da li imate jednog ili dva prijatelja, mi sa Albancima jednog dana tu stvar moramo da rešimo - istakao je Vučić.
Haradinaj, "velikan svetske politike"
Upitan da prokomentariše pismo koje mu je uputio kosovski premijer Ramuš Haradinaj u kome navodi da veštački pravi humanitarnu krizu na severu Kosova, Vučić je upitao: Šta on meni ima da piše?
Ramuš Haradinaj

Ramuš Haradinaj
- On je veliki, moćan i jak, a ja sam mali. On je veličina, velikan svetske politike, u rangu sa Merkel, Makronom i Trampom, to je taj nivo. Ja sam nivo ispod, mali, i lepo mi je da sam ovde - kazao je Vučić.

koji je fazon sa tim agenturnim mrežema koji u poslednje vreme AV i vidjeniji glanovi SH stalno spominju , totalno gejhipsterski i sranje izraz :confused:
Šta bi sa dobrim starim stranim plaćenicima , domaćim izdajnicama kao i najlegendarnijim domicilnim ništarijama ,zašto SH mora da usere sve čega se dotakne , pa i bogatstva našeg narodnog jezika. :roll:

koji je fazon sa tim agenturnim mrežema koji u poslednje vreme AV i vidjeniji glanovi SH stalno spominju , totalno gejhipsterski i sranje izraz :confused:
Šta bi sa dobrim starim stranim plaćenicima , domaćim izdajnicama kao i najlegendarnijim domicilnim ništarijama ,zašto SH mora da usere sve čega se dotakne , pa i bogatstva našeg narodnog jezika. :roll:

Мора да се модернизује, сад је либерал. :lol: Радикали кажу издајничко говедо а сад то није за имстаграм.

Мора да се модернизује, сад је либерал. :lol: Радикали кажу издајничко говедо а сад то није за имстаграм.
Kako sada da naraniš gomnima neko izdajničko smeće u kafani , šta kao "***** ti mater agenturno mrežnu !!",ili umesto škrbava "usta te ***** ta agenturna ,mrežna !"
Ne zvuči mi nekako ybg , mada možda se navikne čovek vremenom , šta znam ja ,...

- On je veliki, moćan i jak, a ja sam mali. On je veličina, velikan svetske politike, u rangu sa Merkel, Makronom i Trampom, to je taj nivo. Ja sam nivo ispod, mali, i lepo mi je da sam ovde - kazao je Vučić.

Koji je djavo Vucicu ko je njega ucio diplomatiji:confused:

ponasa se kao isfrustririani tinejdzer

Koji je djavo Vucicu ko je njega ucio diplomatiji:confused:

ponasa se kao isfrustririani tinejdzer

AV se stalno ponaša ili kao baba-Simana ili kao klinac kome je neko uzeo loptu. U stvari, ponaša se kao neko sa ozbiljnom dijagnozom.

А зашто АВ не објави КО сачињава ту "агентурну мрежу" - имена, где су стационирани... зашто их не протера из Србије...... шта је бре ово ......... као у сеоској кафани после десетог пива, јбт..........

А зашто АВ не објави КО сачињава ту "агентурну мрежу" - имена, где су стационирани... зашто их не протера из Србије...... шта је бре ово ......... као у сеоској кафани после десетог пива, јбт..........

Зато што је све измислио јер зна да се народ пали на такве ствари.

Он то стално ради. Стално измишља, прича како они нешто знају, али ето..неће са народом да подели баш све информације. Само оне којима може да "пецне" народ.

Он то стално ради. Стално измишља, прича како они нешто знају, али ето..неће са народом да подели баш све информације. Само оне којима може да "пецне" народ.

Nije nista izmislio.

Samo je jajara i nema muda da krne silom na siptarske teroriste njihove mentore i proglasi okupaciju Kosmeta.

Nije nista izmislio.

Samo je jajara i nema muda da krne silom na siptarske teroriste njihove mentore i proglasi okupaciju Kosmeta.

А каква је то агентура?

Шћиптари поставили камере у шуму. Камере су данас јефтине. Код кинеза купиш 150 камера за час.

Шта ће им за то Американци, ЦИА и МИ6?

Ал' кад каже "агентура", онда народ почне да доживљава оргазме јер воли да буде малтретиран од стране великих сила.

Agenturne mreže nisu izmišljotine , One postoje svuda ... ne samo kod nas .

Lupaš gluposti , ali stvarno

Pitanje je samo u kom kontekstu se interpretira i kako .

Agenturne mreže nisu izmišljotine , One postoje svuda ... ne samo kod nas .

Lupaš gluposti , ali stvarno

Pitanje je samo u kom kontekstu se interpretira i kako .

Амерички агенти постављали кинеске камере по севернокосовским вукојебинама?

A što da ne , da bi "pokazali" kako Srbi švercuju, ili slično?

I što bi dolazio neki amerikanac, za takvu budalaštinu ima dovoljno šiptara , a možda i Srba .

Meni se cela AV priča ne dopada, ali zar moram sve što kaže smatrati za laž?

Ne nego Šiptari su poznati po istini , a pogotovo njihovi mentori. A bogami i po pameti.

naravno da jesu.

Cilj kontrola okupiranog dela Srbije gde oni nemaju stalnu prisutnost.

Logicno i normalno.

Back