Andrija Milošević ima šta da kaže

Andrija Milošević je potpuno u pravu. Zaštita " naše mreže, našeg profila " je neophodna. Blokirala sam mnogo, zaista mnogo ljudi i na Fejsu i na mreži X- bivšem Tviteru.
I naljutili su se neki moji poznanici čak i jedan rođak. Vređali su ispod mojih objava moje druge poznanike, prijatelje, "kontakte" na Fejsu, ali i na mreži X.

Nisu mi više prijatelji na Fejsu, pratioci na Tviteru-mreži X. Ne volim da neko vređa, da se svađa..a imam i jednu jako čudnu situaciju na Fejsu.

Jedan moj rođak, iz bliske porodice, tražio je za prijatelja moju poznanicu. Prihvatila je i on je počeo da flertuje sa njom. Bilo mi je mnogo, beskrajno mnogo neprijatno.

Objasni mi to bolje... ili na pp
Nisam mislio na Andrejin govor,on je sasvim u redu,nego tako razne gluposti,koje ljudi salju i misle da su smesni i zanimljivi,Medju tim sadrzajima i te decije tuce.Kada se to ne bi snimilo,ne bi se ni znalo za njih,a toga je bilo i u moje vteme.Cackali su me,cackali,pa su dobili preko nosa.I nikome nista.Posle 2 dan se druzimo,kao da se nista nije ruzno desilo.Zato kazem kada se tako nesto snima,a ne utrice se da se pomogne da se razdvoje,je veci problem,nego sam incident.

Back