Andrej Pejić u filmu?

gost 241814

Elita
Poruka
22.957
Za Andreja Pejića ceo modni svet, ali i oni koji ne prate modne vesti, znaju ko je i šta je.
Dečku koji učestvuje na revijama visoke mode i reklamira grudnjake otvorio se put i u filmsku industriju.
Čini nam se baš kao i svakoj drugoj uspešnoj i poznatoj manekenki!
Francuska rediteljka Florence Dewavrin ponudila je Andreju ulogu u rekonstrukciji poznatog romana "Seraphita" francuskog pisca Honore de Balzaca.
Roman iz 1834 godine fokusira se na androgenu lepotu, stoga bi baš Pejić bio odličan za glavnu ulogu.:heart:

- On je fenomen, jedinstven i jedan jedini. Svi ga žele, ali obično je situacija takva da ili nemaju zadovoljavajući budžet ili mi nismo zainteresovani za projekat - ispričao je Pejićev pariski agent Arnand Vanbleus.
Da li će Andrej pristati na ovaj novi izazov? Da li će honorar biti zadovoljavajući?
Mnoga pitanja su vezana za ovaj projekat, ali ćemo ipak morati da pričekamo još neko vreme kada će se sam Andrej oglasiti povodom ovoga.

http://www.trojka.rs/ljubav-i-moda/24948-andrej-pejic-u-filmu.html?ref=sections

androgen znaci muski, on ima androginu lepotu, sto bi znacilo dvopolnu

a zasto je to fenomen koji toliko fascinira ...

Dvopolno telo. Simbol praiskonskog savršenstva i celovitosti. Jedinstvo suprotnosti, bezuslovno stanje, autonomija, povraćeni raj. Ponovna sjedinjenost praiskonske muške i ženske sile, neba i zemlje, kralja i kraljice, koji od dvoje postaju jedno..Sveotac, Svemajka..Prikazuje se kao muško-ženska figura, s dva lica, kraljevim i kraljičinim ili kao crvenokožac sa belom ženom.
Kod Persijanaca to je bog bezgraničnog vremena, Zubran.
Kod Grka to su Haos i Ereb
Kod Kineza androgin je bog noći i dana, a savršenost androgina predstavlja JIN-JANG
Hinduizam - Šakta-šakti, a Šiva, kao i neki drugi bogovi se prikazuju upravo tako...pola muški,pola žena

Dečku svaka čast na karijeri.

Ja samo da prijavim da sam pre dva dana razgovorala sa dečkom koji je bio obučen i našmikan kao žena (nije Andrej :lol: ) i da je osećaj bio više nego čudan. Ne bi meni to bilo tako čudno da nije bio sa ženom (koja je izgledalakao muškarac, tj. bila je izrazito muškobanjasta) i imali su dvoje dece. Možda bih se i navikla da sam imala više vremena - jer želim da se naviknem - ali strašno je zbunjujuće.

O Andreju ništa ne znam, ali ako nije samo posao u pitanju, nego je zaista takav, tj. i muško i žensko, nije njemu lako, nema šanse.

androgen znaci muski, on ima androginu lepotu, sto bi znacilo dvopolnu

a zasto je to fenomen koji toliko fascinira ...

Dvopolno telo. Simbol praiskonskog savršenstva i celovitosti. Jedinstvo suprotnosti, bezuslovno stanje, autonomija, povraćeni raj. Ponovna sjedinjenost praiskonske muške i ženske sile, neba i zemlje, kralja i kraljice, koji od dvoje postaju jedno..Sveotac, Svemajka..Prikazuje se kao muško-ženska figura, s dva lica, kraljevim i kraljičinim ili kao crvenokožac sa belom ženom.
Kod Persijanaca to je bog bezgraničnog vremena, Zubran.
Kod Grka to su Haos i Ereb
Kod Kineza androgin je bog noći i dana, a savršenost androgina predstavlja JIN-JANG
Hinduizam - Šakta-šakti, a Šiva, kao i neki drugi bogovi se prikazuju upravo tako...pola muški,pola žena

problem je banalizovanje i bukvalno shvatanje simbola.
androgin tj hermafrodit kao simbol savrsenstva ukazuje na prevazilazenje razlika ovog sveta kroz jedinstvo muskog i zenskog principa.
glavni problem je nerazumevanje, uopste sto se duhovnih pojmova tice. pokusava se duhovno staviti u sferu materijalnog, opipati, omirisati, imati u rukama.
a proizvod su...pa...andrej pejic.
ja ne podrzavam.
ovo je savrsenstvo na koje se misli
http://rebis-hermetica.com/leblog/wp-content/uploads/2011/04/Rebis.jpg
vidite li slicnost?
ja ne.

Back