- Poruka
- 12.972
Normalno... Divne su obe...Drzim sr i za Andju i Moniku.
Normalno... Divne su obe...Drzim sr i za Andju i Moniku.
Meni je Monika lepsa,jer je prirodnija,bila i ostala,a Andjelina je stvarno bila lepa dok nije pocela da pravi zahvate na licu.Zasto je to radila ne znam,samo znam da je bila dosta lepsa nego sada..Koja vam se više sviđa od ove dve glumice?
Ne po ulogama, karakteru...
Samo po izgledu...
Meni se više sviđa Anđa...
Била је лепа док је била млада, а у међувремену је остарила, сада има скоро 50 година, и вероватно би без бројних естетских захвата изгледала много старије и ружније.Meni je Monika lepsa,jer je prirodnija,bila i ostala,a Andjelina je stvarno bila lepa dok nije pocela da pravi zahvate na licu.Zasto je to radila ne znam,samo znam da je bila dosta lepsa nego sada..
Pa i Monika ima preko 50 godina.Била је лепа док је била млада, а у међувремену је остарила, сада има скоро 50 година, и вероватно би без бројних естетских захвата изгледала много старије и ружније.
E baš to, nekako je unikatnija. Monika je vrhunac mediteranske lepote ali je samo fabrički proizvod. Anđelina nema kopiju.Meni je Monika bliža tom standardu lepe žene. ali je Anđa interesantnija... ima prelepe oči i senzualan izgled... nekako je "dublja".. dok je
Monika površna lepota... i jedna i druga imaju prelep stav dame (što ne znači da nisu aždaje, hahahah)
Pitam se što li?Kako se Srbi ultimativno lože na Moniku to nije normalno![]()
Pitam se što li?
Ni blizu.. Anđelina je frigidna do bola.. i podseća me malo na tebeA kao da nema druge ribe na svetukad pogledaš Nina Badrić i Aleksandra Radović imaju isti tip lepote pa ih niko ne proglašava za lepotice.
Ni blizu.. Anđelina je frigidna do bola.. i podseća me malo na tebe![]()