Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Ja više ne znam ko se kad šali a kad misli ozbiljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zastupam tu tezu. po tome mi ništa i ne radimo samo slušamo najglasnijeg, jer ovaj što šapuće i ne čujemo.možda su skromi pa ne žele da nam se prikazuju ali šapuću pomisli kao i demoni
zamisli koji je to udarac za ljudsku vrednost ako je većina toga što neko misli i kaže rezultat usvajanja anđeoskog ili demonskog šaputanja?ne zastupam tu tezu. po tome mi ništa i ne radimo samo slušamo najglasnijeg, jer ovaj što šapuće i ne čujemo.
u svakoj šali ima po malo i šaleJa više ne znam ko se kad šali a kad misli ozbiljno.
ljudi uglavnom (barem bi trebalo) da pišu lična iskustva. pa onda razmatramo šta je to eventualno.Ja više ne znam ko se kad šali a kad misli ozbiljno.
misliš na ego?zamisli koji je to udarac za ljudsku vrednost ako je većina toga što neko misli i kaže rezultat usvajanja anđeoskog ili demonskog šaputanja?
Šaputanje je sugestivnije.ne zastupam tu tezu. po tome mi ništa i ne radimo samo slušamo najglasnijeg, jer ovaj što šapuće i ne čujemo.
možda nekad demoni šapuću a anđeli vičuŠaputanje je sugestivnije.
Više verujem šaptaču nego urlaču.
Na to sam i aludirao. Nigde se ne pominje ko je glasniji, zato sam vas i pitao da li se zezate.možda nekad demoni šapuću a anđeli viču
recimo, svi pričamo sami sa sobom (u mislima) a onaj koji se ne stidi na glas.Šaputanje je sugestivnije.
Više verujem šaptaču nego urlaču.
ima li nekad da čovek čuje samo sebe ili uvek imamo suflera .... ne podcenjujte toliko ipak sebemožda nekad demoni šapuću a anđeli viču
upravo tako...zato sam i kazaoima li nekad da čovek čuje samo sebe ili uvek imamo suflera .... ne podcenjujte toliko ipak sebe
e to pitam, kad kažeš čuje sam sebe, koliko to nas ima u "sebe"?ima li nekad da čovek čuje samo sebe ili uvek imamo suflera .... ne podcenjujte toliko ipak sebe
Shvatila sam odmah na sta si ciljaoupravo tako...zato sam i kazao
https://forum.krstarica.com/threads/andjeli-i-demoni.952052/page-8#post-44829586
@Гром bi ti sad rekao da se duša sastoji od sitnih ćelija duše koje proizvode misli i mi davanjem pažnje hranimo te ćelije a nedavanjem pažnje ih izgladnjujemo, pa kako te ćelije žele da budu hranjene one prilagođavaju misli koje nam daju..i tako mi stvaramo svoju ličnost izborom misli kojima dajemo pažnjue to pitam, kad kažeš čuje sam sebe, koliko to nas ima u "sebe"?
Ja zamalo nisam poludeo kada sam ovako razmišljao, ali u vreme kada sam se bio bacio na filozofiju...e to pitam, kad kažeš čuje sam sebe, koliko to nas ima u "sebe"?
jednog ..... koliko god glasova cuo ceo taj skup je ipak on sam .... sve sto sam sebi kaze. cuje, nedoumice, razmisljenje. sve je to ista osoba ... zamisli da njegovim mislima upravljaju demoni i andjeli ono materijalno, pa kada bi to onda covek samostalno razmisljao?e to pitam, kad kažeš čuje sam sebe, koliko to nas ima u "sebe"?
u meni cesto se desava da imam i pozitivnu i mracnu stranu koje su cesto u sukobu ali ja to ne dozivljavam kao vise ljudi u meni vec kao moju licnu opreznost. Jedno je optimisticno, drugo pesimisticno a ja trazim sredinu. Valjda sam ga dobro objasnila ...Ja zamalo nisam poludeo kada sam ovako razmišljao, ali u vreme kada sam se bio bacio na filozofiju...
Ovo je mnogo komplikovano. Ali moglo bi...@Гром bi ti sad rekao da se duša sastoji od sitnih ćelija duše koje proizvode misli i mi davanjem pažnje hranimo te ćelije a nedavanjem pažnje ih izgladnjujemo, pa kako te ćelije žele da budu hranjene one prilagođavaju misli koje nam daju..i tako mi stvaramo svoju ličnost izborom misli kojima dajemo pažnju
Odlično si objasnila.jednog ..... koliko god glasova cuo ceo taj skup je ipak on sam .... sve sto sam sebi kaze. cuje, nedoumice, razmisljenje. sve je to ista osoba ... zamisli da njegovim mislima upravljaju demoni i andjeli ono materijalno, pa kada bi to onda covek samostalno razmisljao?
u meni cesto se desava da imam i pozitivnu i mracnu stranu koje su cesto u sukobu ali ja to ne dozivljavam kao vise ljudi u meni vec kao moju licnu opreznost. Jedno je optimisticno, drugo pesimisticno a ja trazim sredinu. Valjda sam ga dobro objasnila ...
Da, mi nismo trenutni mi nego smo cela naša predistorija razmišljanja, a pitanje je i da li je početno stanje pri rođenju tabula raza ili nosimo nešto iz prethodnih života ili iz neke vrste sudbinskog predprogramiranja..Ovo je mnogo komplikovano. Ali moglo bi...
U svakom slučaju mi smo izbori koje smo napravili (ili bolje rečeno skup izbora koje smo napravili u životu do sada).
au@Гром bi ti sad rekao da se duša sastoji od sitnih ćelija duše koje proizvode misli i mi davanjem pažnje hranimo te ćelije a nedavanjem pažnje ih izgladnjujemo, pa kako te ćelije žele da budu hranjene one prilagođavaju misli koje nam daju..i tako mi stvaramo svoju ličnost izborom misli kojima dajemo pažnju
to sve vreme pričam, sam krojiš, sam pao sam se ubio.jednog ..... koliko god glasova cuo ceo taj skup je ipak on sam .... sve sto sam sebi kaze. cuje, nedoumice, razmisljenje. sve je to ista osoba ... zamisli da njegovim mislima upravljaju demoni i andjeli ono materijalno, pa kada bi to onda covek samostalno razmisljao?
u meni cesto se desava da imam i pozitivnu i mracnu stranu koje su cesto u sukobu ali ja to ne dozivljavam kao vise ljudi u meni vec kao moju licnu opreznost. Jedno je optimisticno, drugo pesimisticno a ja trazim sredinu. Valjda sam ga dobro objasnila ...
i meni je taj fenomen nepoznat, mada medicina uvek ima neko objašnjenje tek da se ne oseća nemoćnom.Ja zamalo nisam poludeo kada sam ovako razmišljao, ali u vreme kada sam se bio bacio na filozofiju...
Ovo sam prepisao u onu moju svesku...i tako mi stvaramo svoju ličnost izborom misli kojima dajemo pažnju
To je jeдна свакодневна ствар у животу сваког хришћанина..i tako mi stvaramo svoju ličnost izborom misli kojima dajemo pažnju