aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.193
Ti i dalje sluzi demonima do unistenjaa to nije istina je šta?
![]()
Ja sam iznela istinu
a tebe su debelo obmanuli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti i dalje sluzi demonima do unistenjaa to nije istina je šta?
![]()
pa to može i meni se desilo,Ne slažem se. Mogu potpuno da te parališu. Meni se desilo da ne mogu da mrdnem a svestan svega oko sebe. I video sam demona, mogu da opišem kako izgleda. Bio sam drogiran, mislio sam da lupetam dok drugovi nisu opisali demona koji nas je "spopao". Nemoguće da smo svi videli identičnog a da nema tu ničega.....
Na kom mestu se to desilo? Opisi kakav je bioNe slažem se. Mogu potpuno da te parališu. Meni se desilo da ne mogu da mrdnem a svestan svega oko sebe. I video sam demona, mogu da opišem kako izgleda. Bio sam drogiran, mislio sam da lupetam dok drugovi nisu opisali demona koji nas je "spopao". Nemoguće da smo svi videli identičnog a da nema tu ničega.....
a ta istina je šta?Ja sam iznela istinu
pa eto opet iznosis zabludua ta istina je šta?
jahve, jehova, muhamed...?
moje mišljenje je da mi ne možemo saznati boga a kamoli njegovo ime.
sa druge strane jevreji prevaranti su smislili celu bajku i religiju da vežu ljude, koje uzgred nazivaju stokom (tj ovcama koje trebaju biti vođene) kako bi raja bila poslušna! - tu boga nema!
To sam i radio. Prvo jedva sam mogao da pomerim usne da izgovorim "Bože".On se suvise pravi
Moze te zastititi molitva Bogu Izgovaranjem Bozjeg imena Jehova
Dakle samo ime Boga ih tera i zastita je
Zli na glas se priziva Bog Jehova imenom i to je to
Mogu. Ima slucajeva poltergejsta gde se posetioci vracaju izgrebani, neka groblja npr.ali stvarno fizički da ti napravo ogrebotinu to mislim da ne mogu.
Dobro da si prestaoTo sam i radio. Prvo jedva sam mogao da pomerim usne da izgovorim "Bože".
Kako sam ponavljao, popuštalo je. Onda sam desnom rukom počeo da pravim male krstove. Onda sam uspeo da rukom dotaknem čelo, i tu sam pravio krst, dok napokon nije popustilo da mogu da se prekrstim. Kad sam se prekrstio, demon je nestao.
Više puta se događalo. (Prestao sam da se drogiram...davno.)
da ))Sta sad, hoces i Neprilagodjenu da zaposednes i objasnis joj kako stoje stvari![]()
jednom kada sam rekao bivšoj ženi da nije normalna.. odma mi se ta duša pojavila u snu te večeli i nije mi ništa rekla već je sedela naspram mene i uhvatila se za obraz i pokazivala mi kao da ja "nemam obraza". onda sam se izvinuo bivšoj ženi posle... inače nebi se izvinjavao.konkretno kako.. dokaz?
To je tvoja savest znaci... deo psihe, asocijacija koja se izrazava slikovitojednom kada sam rekao bivšoj ženi da nije normalna.. odma mi se ta duša pojavila u snu te večeli i nije mi ništa rekla već je sedela naspram mene i uhvatila se za obraz i pokazivala mi kao da ja "nemam obraza". onda sam se izvinuo bivšoj ženi posle... inače nebi se izvinjavao.
kaži koja je zabluda.. samo govoriš uopšteno - ništa konkretnopa eto opet iznosis zabludu
nešto i pogodiškad je neko pod drogama Demoni mogu lako delovati naosobu...
ja sam bio paralisam možda sekund dve ali sam sam se trgo iz tog stanjaTo sam i radio. Prvo jedva sam mogao da pomerim usne da izgovorim "Bože".
mislm da ne,To je tvoja savest znaci... deo psihe, asocijacija koja se izrazava slikovito
AHAHAHAHAHA a mica....Pa onda nemojte komentarisati. Ovo nije pdf za samoreklamiranje. Temu imate. Ovo je nekulturno.
Nesto nije logicno u tvom odgovoru?mislm da ne,
jer ono kada je istu dušu sanjala i devojka koja je spavala samnom, devojka se sutradan bukvalno
pokupila i ostavila me, bez izgovora i nipošto nije htela više da mi se vrati!
dan posle opet sam video tu dušu u snu kako mi prilazi od napred govoreći mi "nećemo se više videti",
a ja joj odgovorih e "hoćemo hoćemo", jer me posvađala sa devojkom.
?AHAHAHAHAHA a mica....
dakle, kada smo zajedno videli istu dušu u snu, devojka sa kojom sam bio se pokupila i otišla (zbog toga šta je videla u snu)Nesto nije logicno u tvom odgovoru?
Nije. Nije logicno da ti hoces i dalje da se druzis sa tom dusom koja je kriva sto te devojka ostavila.dakle, kada smo zajedno videli istu dušu u snu, devojka sa kojom sam bio se pokupila i otišla (zbog toga šta je videla u snu)
sutradan vidim istu dušu u snu kako mi prilazi i govori mi "nećemo se više videti",
ja toj duši u snu odgovorih "hoćemo hoćemo",
jel jasnije?
a to, pa vidi, ja uvek gledam da me je možda spasla od problematične devojke na duge staze?Nije. Nije logicno da ti hoces i dalje da se druzis sa tom dusom koja je kriva sto te devojka ostavila.
Sto onda vise "nece da te vidi"?a to, pa vidi, ja uvek gledam da me je možda spasla od problematične devojke na duge staze?
može to i tako gledati ali kako su onda ljudi pre 500 godina viđali iste "demone" koje ljudi danasA njen komentar je refleksija toga sto se desilo... znaci tipican san lisen logike
A kako to da se demoni i duhovi u razlicitim delovima sveta razlikuju? Onda se razlikuju i u razlicitim vremenima, danas verovatno niko ne vidja te sa slike.može to i tako gledati ali kako su onda ljudi pre 500 godina viđali iste "demone" koje ljudi danas
viđaju.? dakle ti isti demoni se prikazuju ljudima u snu i nisu deo mašte tih ljudi.
Pogledajte prilog 1161775
tipa koliko sam shvatio, ta duša je bila završila zadatak za koji je bila namenjena i htela je da valda da odeSto onda vise "nece da te vidi"?
To kao oni islamski dzini sto im je cilj da rasture brakove isl.tipa koliko sam shvatio, ta duša je bila završila zadatak za koji je bila namenjena i htela je da valda da ode
po meni, mesto ima uticaja šta ćeš viđati u snu,A kako to da se demoni i duhovi u razlicitim delovima sveta razlikuju? Onda se razlikuju i u razlicitim vremenima, danas verovatno niko ne vidja te sa slike.