Anđeli i demoni

Ne slažem se. Mogu potpuno da te parališu. Meni se desilo da ne mogu da mrdnem a svestan svega oko sebe. I video sam demona, mogu da opišem kako izgleda. Bio sam drogiran, mislio sam da lupetam dok drugovi nisu opisali demona koji nas je "spopao". Nemoguće da smo svi videli identičnog a da nema tu ničega.....
pa to može i meni se desilo,
mogu još i da di govore kratke reči - dakle glasovi.
ali stvarno fizički da ti napravo ogrebotinu to mislim da ne mogu.

molitva te štiti, mog bog je svoritelj svega oko nas (a ne pravoslavni, katolički, muslimanski... za koje treba crkva i religija),
pomoliš se jednostavno "Bože, molim te zaštiti me od ovih duhova" i u momentu će nestati ta duhovna bića.

Ne slažem se. Mogu potpuno da te parališu. Meni se desilo da ne mogu da mrdnem a svestan svega oko sebe. I video sam demona, mogu da opišem kako izgleda. Bio sam drogiran, mislio sam da lupetam dok drugovi nisu opisali demona koji nas je "spopao". Nemoguće da smo svi videli identičnog a da nema tu ničega.....
Na kom mestu se to desilo? Opisi kakav je bio

Ja sam iznela istinu
a ta istina je šta?
jahve, jehova, muhamed...?
moje mišljenje je da mi ne možemo saznati boga a kamoli njegovo ime. po mojemu ima više bogova (bog/stvoritelj ptica, insekata, biljaka, gljiva, bakterija, zemlje, sisara...)

sa druge strane jevreji prevaranti su smislili celu bajku i religiju da vežu ljude, koje uzgred nazivaju stokom (tj ovcama koje trebaju biti vođene) kako bi raja bila poslušna! - tu boga nema!

kažem jevreji prevaranti: prvo su mnogo bogova sklonili i stavili u jednog, posle su i tog jednog prebacili u prevaranta hrista! dakle skroz uklonili boga!

a ta istina je šta?
jahve, jehova, muhamed...?
moje mišljenje je da mi ne možemo saznati boga a kamoli njegovo ime.

sa druge strane jevreji prevaranti su smislili celu bajku i religiju da vežu ljude, koje uzgred nazivaju stokom (tj ovcama koje trebaju biti vođene) kako bi raja bila poslušna! - tu boga nema!
pa eto opet iznosis zabludu
bas te lepo zavode

On se suvise pravi

Moze te zastititi molitva Bogu Izgovaranjem Bozjeg imena Jehova
Dakle samo ime Boga ih tera i zastita je
Zli na glas se priziva Bog Jehova imenom i to je to
To sam i radio. Prvo jedva sam mogao da pomerim usne da izgovorim "Bože".
Kako sam ponavljao, popuštalo je. Onda sam desnom rukom počeo da pravim male krstove. Onda sam uspeo da rukom dotaknem čelo, i tu sam pravio krst, dok napokon nije popustilo da mogu da se prekrstim. Kad sam se prekrstio, demon je nestao.
Više puta se događalo. (Prestao sam da se drogiram...davno.)

To sam i radio. Prvo jedva sam mogao da pomerim usne da izgovorim "Bože".
Kako sam ponavljao, popuštalo je. Onda sam desnom rukom počeo da pravim male krstove. Onda sam uspeo da rukom dotaknem čelo, i tu sam pravio krst, dok napokon nije popustilo da mogu da se prekrstim. Kad sam se prekrstio, demon je nestao.
Više puta se događalo. (Prestao sam da se drogiram...davno.)
Dobro da si prestao :)
kad je neko pod drogama Demoni mogu lako delovati na osobu...

Al eto ako neko ne veruje
nek isproba da priziva Bozje Ime Jehova i da se moli Bogu kad je u nevolji
sigurno Bog pomaze

Sta sad, hoces i Neprilagodjenu da zaposednes i objasnis joj kako stoje stvari :kafa:
da ))
konkretno kako.. dokaz?
jednom kada sam rekao bivšoj ženi da nije normalna.. odma mi se ta duša pojavila u snu te večeli i nije mi ništa rekla već je sedela naspram mene i uhvatila se za obraz i pokazivala mi kao da ja "nemam obraza". onda sam se izvinuo bivšoj ženi posle... inače nebi se izvinjavao.

jednom kada sam rekao bivšoj ženi da nije normalna.. odma mi se ta duša pojavila u snu te večeli i nije mi ništa rekla već je sedela naspram mene i uhvatila se za obraz i pokazivala mi kao da ja "nemam obraza". onda sam se izvinuo bivšoj ženi posle... inače nebi se izvinjavao.
To je tvoja savest znaci... deo psihe, asocijacija koja se izrazava slikovito
1653773678749.png

To je tvoja savest znaci... deo psihe, asocijacija koja se izrazava slikovito
mislm da ne,
jer ono kada je istu dušu sanjala i devojka koja je spavala samnom, devojka se sutradan bukvalno
pokupila i ostavila me, bez izgovora i nipošto nije htela više da mi se vrati!

dan posle opet sam video tu dušu u snu kako mi prilazi od napred govoreći mi "nećemo se više videti",
a ja joj odgovorih e "hoćemo hoćemo", jer me posvađala sa devojkom.

mislm da ne,
jer ono kada je istu dušu sanjala i devojka koja je spavala samnom, devojka se sutradan bukvalno
pokupila i ostavila me, bez izgovora i nipošto nije htela više da mi se vrati!

dan posle opet sam video tu dušu u snu kako mi prilazi od napred govoreći mi "nećemo se više videti",
a ja joj odgovorih e "hoćemo hoćemo", jer me posvađala sa devojkom.
Nesto nije logicno u tvom odgovoru? :think:

dakle, kada smo zajedno videli istu dušu u snu, devojka sa kojom sam bio se pokupila i otišla (zbog toga šta je videla u snu)
sutradan vidim istu dušu u snu kako mi prilazi i govori mi "nećemo se više videti",
ja toj duši u snu odgovorih "hoćemo hoćemo",
jel jasnije?
Nije. Nije logicno da ti hoces i dalje da se druzis sa tom dusom koja je kriva sto te devojka ostavila.

A njen komentar je refleksija toga sto se desilo... znaci tipican san lisen logike ali baziran na svakodnevnim dogadjajima

može to i tako gledati ali kako su onda ljudi pre 500 godina viđali iste "demone" koje ljudi danas
viđaju.?
dakle ti isti demoni se prikazuju ljudima u snu i nisu deo mašte tih ljudi.
Pogledajte prilog 1161775
A kako to da se demoni i duhovi u razlicitim delovima sveta razlikuju? Onda se razlikuju i u razlicitim vremenima, danas verovatno niko ne vidja te sa slike.

A kako to da se demoni i duhovi u razlicitim delovima sveta razlikuju? Onda se razlikuju i u razlicitim vremenima, danas verovatno niko ne vidja te sa slike.
po meni, mesto ima uticaja šta ćeš viđati u snu,
ono što sam saam primetio - da manje sunca više duhovnih bića

drugo, u mom životu sve je ovo tako počelo što sam video demona u snu a posle sam video iste demone koje je neko uklesao u kamen pre 400 godina?
evo tipične slike, čija inspiracija nije sa ovoga sveta:
b97a4bfa8e0c9f2a4873175f83a51f50.JPG

Back