gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Национал-конзервативизам и како га стећи 
Када Србија буде имала 70 % национал-конзервативаца, биће на добром путу

Када Србија буде имала 70 % национал-конзервативаца, биће на добром путу

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све те екстреме треба ухапсити и поштено осудити.........
Леко је бити против система када живиш на маминој и татиној грбачи као онај дебели Тривунац који је извео терористичку акцију - паљење амбасаде.
П.С.
Од чега се "анархисти" финансирају?
Ко их финасира?
Национал-конзервативизам и како га стећи
Када Србија буде имала 70 % национал-конзервативаца, биће на добром путу![]()
Cinjenice pokazuju da je ova tvoja recenica netacna, jer je anarhija postojala na dosta mesta, tri mesta su najupecatljivija zbog najveceg broja stanovnika- pomenuta Slobodna Teritorija u Ukrajni, Sindikalisticke teritorije u Spaniji, i Zapatisticke teritorije u Meksiku, koje se odrzavaju i dalje.Анархизам се мора десити одједном и свуда !!!!!
И рече Исус ученицима својим:
Анархизам се мора десити одједном и свуда !!!!!
Cinjenice pokazuju da je ova tvoja recenica netacna, jer je anarhija postojala na dosta mesta, tri mesta su najupecatljivija zbog najveceg broja stanovnika- pomenuta Slobodna Teritorija u Ukrajni, Sindikalisticke teritorije u Spaniji, i Zapatisticke teritorije u Meksiku, koje se odrzavaju i dalje.
И рече Исус ученицима својим:
И устајаће се на глас птице (врабца) и плашиће се високог места и видеће ужас на путу.
Шта ће видети?
Тада ће видети Сина Човечијег како долази на облацима небеским и заплакаће сва племена.
Мт 24:30; Зах 12:12.
Анархија свима, анархија сада !!!
Срећни вам тренутни празници !!!
Srećno i tebi. Da uvedeš anarhiju bar u svojoj kući ove godine...............![]()
Код мене је већ у оптицају, тј. ја се ништа не питам...
Kao sto sam objasnio na temi Da li je socijalizam negde bio uspostavljen? uspostavljen je na dva mesta, po 3 godine.ali anarhizam je postojao svega par meseci tokom spanske revolucije.