Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Koja dva prstena?samo treba proc kroz dva prstena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja dva prstena?samo treba proc kroz dva prstena

Koja dva prstena?![]()
...pokushajte da slikovito, el nije josh tehnika tolko napredovala da se mozze aroma slti putem radijo talasa, da opishete
kako izgleda rektalna penetracija, tj. shta vam prvo prolazi kroz glavu dok penetrirate ili vas penetriraju u ankicu...
...ako mozze do detalja chisto zbog zapisnika, hvala...
...ko najbolje opishe ima za nagradu klistrir pumpu...![]()
.
...shta je to analiza...?Svaki put pročitam analgezija i analiza... :S

Da bre, koja dva?![]()

Ulaz u anus (1).. I u unutrasnjosti se nalaze dr. vrata(2) ,znaci kroz te dvije stjenke kad prolazi osjeti se ona "famozna bol" !
Ja sam to nazvala prstenovima, jer je autor zatrazio slikovito objasnjenje !
Dal netko ovdi konta o cem pricam ? Haha !
маајте молим вас
ди се бре паткица гура у педу...![]()
Svaki put pročitam analgezija i analiza... :S

маајте молим вас
ди се бре паткица гура у педу...![]()
...pokushajte da slikovito, el nije josh tehnika tolko napredovala da se mozze aroma slti putem radijo talasa, da opishete kako izgleda rektalna penetracija, tj. shta vam prvo prolazi kroz glavu dok penetrirate ili vas penetriraju u ankicu...
...ako mozze do detalja chisto zbog zapisnika, hvala...

Ma samo ponekad... Inače ide prstić![]()
Iz ličnog iskustva znam da sam morao da ponekad kad ulazim, pazim na jedan. Inače, uvek trudio sam se da budem nežan, tj. da opustim "stvar" pre ulaska, pa zato pitam za taj drugi... Čovek se uči dok je živ...
Dr.put obrati paznju![]()
Sjetit ces se mene , hihihi !
Bez obzira na "opustanje " , to se osjeti jer je takva anatomija rektuma oli anusa !
.........tzv. izvidjach ......................![]()

pa i ja sam kao negde procitala da postoji neki spoljni i unutarnji misic i da je taj unutarnji jaci i to su kao dva prstena. i kao to kad udje kroz taj unutarnji e to je ondak mlogolepo![]()