Analni sex ? :D

Ova se tema zaista pojavljuje s vremena na vreme.
Ljubiteljima analnog sasvim je svejedno da li je pred njima žensko ili muško. Ishod je isti!
Pošto smatram da je muškarcu (ako je po shvatanjima sličan meni) stalo da pred sobom ima samo i isključivo ženu onda za seks može služiti "nešto" što imaju samo i jedino žene! To svakako nije anal.

Ljubiteljima analnog sasvim je svejedno da li je pred njima žensko ili muško. Ishod je isti!
Pošto smatram da je muškarcu (ako je po shvatanjima sličan meni) stalo da pred sobom ima samo i isključivo ženu onda za seks može služiti "nešto" što imaju samo i jedino žene! To svakako nije anal.

Ebiga sad, ako neko voli anal ne znači odma da je bi kresno sve što hoda.

hahhaa Zasto? Jeste vi ovdje neki klinci pa kao jos uvijek isprobavate? Ne razumijem ti ja ovakve teme, jedino ako je pisao klinac od 17g onda mi je jasno :)

Nije poenta u godinama , vec u preferencijama. Ono sto odgovara tebi, ne odgovara drugome
To sto neko ima vise godina od 17, a nije probao neke stvari mislim da je to sasvim uredu, a ne za ponizavanje
ponizavajuce je kad neko misli da zna , a ne zna pa misli da je veliki ako je do 17te, 25te ili koje vec isprobao sve u zivotu.
Prirodno je interesovati se i sa 30 i sa 40 pa i vise. Covek se uci dok je ziv (sto vazi za sve u zivotu):cool:

Sigurno upraznjavas oralni sex i peting sa zenom. Zasto ga upraznjavas ako bi isti ishod bio i ako si sa muskarcem?

Haha koja odvala bato!!!! Doticni je upravo rekao svima nama koji volimo analni sex da imamo homoseksualne sklonosti :D

Nije poenta u godinama , vec u preferencijama. Ono sto odgovara tebi, ne odgovara drugome
To sto neko ima vise godina od 17, a nije probao neke stvari mislim da je to sasvim uredu, a ne za ponizavanje
ponizavajuce je kad neko misli da zna , a ne zna pa misli da je veliki ako je do 17te, 25te ili koje vec isprobao sve u zivotu.
Prirodno je interesovati se i sa 30 i sa 40 pa i vise. Covek se uci dok je ziv (sto vazi za sve u zivotu):cool:

Vaistinu zboriš, svaka ti je zlatna ka u Njegoša :lol:

Некад је анални секс био замена за вагинални како би се избегле нежељене трудноће..... Данас је то отишло у неком другом смеру

Back