Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imas ti i kad oboje hoce da se kidaju ziletima u seksu... Ne mozes tako to da opravdavas sa "oboje hoce". Zar ti nikad nije doslo da se kidas ziletom? Onda imas autoerotsko gusenje od fantazije gdje moze da ti otkaze centar za disanje u mozgu i dje se pada u noding-of (organizam klanja glavom pud zemlje i dize glavu, slicno kao muslimani u dzamijama). Tehnike da poludis pa ti onda dodje da jedes otvorne pecurke... Svasta ima. Zar ti sve opravdavas "ako oboje hoce"?
Koristis li ga sa dečkom,znam da volis ..http://forum.krstarica.com/showthread.php/8821-Znate-li-nesto-o-HIV-u?p=404620&viewfull=1#post404620
evo drugovima i drugaricama koji ne koriste zastitu u toku analnog sexa,iskop za lenje:
Ginekolog u bolnici mi je postavio pitanja sledeca i zamolio me da budem iskrena (sto sam i bila):
-Da li sve spavali sa vise partnera istovremeno?
-Da li ste imali nezasticen odnos sa narkomanom?
-Da li ste primali transfuziju kao dete?
-DA li ste intravenski narkoman?
-Da li ste imali odnos sa biseksualnom osobom?
-Sa koliko ste partnera imali nezasticen odnos...?
i tako dalje, to je kao neki upitnik na osnovu kojih oni, ako ima potrebe, salju na dodatno testiranje.
Sve ovo razumem, ali dr, objasnite vi meni zasto u upitniku stoji pitanje da li upraznjavam ANALNI SEKS bez kondoma??? Pukla sam od smeha kad sam ga procitala!
Zato sto pri analnom seksu dolazi do pucanja malih kapilara,to je oblik seksa kod kog je najlakse inficirati se.
Inace svaki analni seks treba da bude sa kondomom zbog zastite od raznih infekcija ne samo hiv-a.
+http://forum.krstarica.com/showthread.php/8821-Znate-li-nesto-o-HIV-u?p=119138&viewfull=1#post119138
i tako covek moze da zivi i do 10 godina bez i jednog simptoma..
Kakve veze ovo ima sa analanim seksom..ja sam ovde da prosvetlim narodne maseda mozda imaju nesto a ne znadu..a ti bi tu da ti pricam sta volim...ajdkad si zapeo:
volim nutela/plazma/bananu palacinku,volim da me masiraju ali jace,najvise volim da se pravim pametna i da zezam koga stignem prijatelja/stranc...volim vise da jedem kod kuce jer se jede sa dusom iliti ko prase u javnosti moras da si finXD
Kkakve veze ovo ima sa jeb u goozu?![]()
Zato sto znao da ces procitati..ali ne i citirati blesavice..kakve veze je tvoje ranije pitanje imalo sa tvojim kulturnim i finim ponasanjem...
![]()
Zato sto znao da ces procitati..ali ne i citirati blesavice..![]()
Ti bas volis sve do kraja..znaci onda ne bi da ti odgovorim na pitanje?![]()
Ti bas volis sve do kraja..
moze..![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/8821-Znate-li-nesto-o-HIV-u?p=404620&viewfull=1#post404620
evo drugovima i drugaricama koji ne koriste zastitu u toku analnog sexa,iskop za lenje:
Ginekolog u bolnici mi je postavio pitanja sledeca i zamolio me da budem iskrena (sto sam i bila):
-Da li sve spavali sa vise partnera istovremeno?
-Da li ste imali nezasticen odnos sa narkomanom?
-Da li ste primali transfuziju kao dete?
-DA li ste intravenski narkoman?
-Da li ste imali odnos sa biseksualnom osobom?
-Sa koliko ste partnera imali nezasticen odnos...?
i tako dalje, to je kao neki upitnik na osnovu kojih oni, ako ima potrebe, salju na dodatno testiranje.
Sve ovo razumem, ali dr, objasnite vi meni zasto u upitniku stoji pitanje da li upraznjavam ANALNI SEKS bez kondoma??? Pukla sam od smeha kad sam ga procitala!
Zato sto pri analnom seksu dolazi do pucanja malih kapilara,to je oblik seksa kod kog je najlakse inficirati se.
Inace svaki analni seks treba da bude sa kondomom zbog zastite od raznih infekcija ne samo hiv-a.
+http://forum.krstarica.com/showthread.php/8821-Znate-li-nesto-o-HIV-u?p=119138&viewfull=1#post119138
i tako covek moze da zivi i do 10 godina bez i jednog simptoma..
Ja ne znam koja budala ima analac bez kondoma.
Ima tu i bakterija i svega, gadno bre bez kondoma.
A i HIV ces dobiti gde god ima razmene telesnih tecnosti, tako da kurton glavu cuva.
au koliko ti mene nisi shvatio ono uopste,bas si se nalupetao....I sta sad zelis da kazes? Da je rizicno imati analni seks bez kondoma a kod vaginalnog ne moze nista da se desi ako se ne stavi kondom?
Ovo se zove spinovanje. Protivnik si analnog seksa i to je OK. Kao i sve ostalo ni analni seks ne mora svima da se svidi. Problem je sto izvlacis sve moguce argumente da ocrnis sto vise ono sto ti smatras da nije normalno/prirodno... Nisi napisala da ako je seks izmedju dve zdrave osobe koje su monogamnoj vezi sansa da se zaraze nekom venercnom bolescu ista je kao i kod vaginalnog. Ako imam seks sa zenom koju prvi put vidim normalno je da cu staviti kondom bez obzira da li je u pitanju vaginalni ili analni seks.
Razumeo sam,.odgovor na pitanje:nemam decka mucenikaXD![]()