Analiza snova

Hajde da se malo smire strasti ... može?
Nikoga nije vredjao a sve što se javno napiše, postavi, može se komentarisati bilo kada....
Zato bi bilo fino da i ti pojednostaviš stvari nema potrebe komplikovati :)
Strasti nisu uzburkane, samo odgovaram na poruke koje su meni bile upućene. Isto tako, cijenis da je na tebi posao da ucutkavas ljude, i sprovodis red neki? Na meni nije da branim ikome da piše ista, kao to ni tebi da komentarises, ali kad god se osjetim prozvanim uvijek cu odgovoriti.

Strasti nisu uzburkane, samo odgovaram na poruke koje su meni bile upućene. Isto tako, cijenis da je na tebi posao da ucutkavas ljude, i sprovodis red neki? Na meni nije da branim ikome da piše ista, kao to ni tebi da komentarises, ali kad god se osjetim prozvanim uvijek cu odgovoriti.

Objasni gde sam ja to nekoga ućutkavala ili sam samo zamolila da se smire strasti i izjavila da bi bilo fino da i ti pojednostaviš stvari ili smatraš da to nije fino?

To je tvoje mišljenje koje eto nije moje :)
A sada se eto možemo vratiti temi.

Ja odavno ne sanjam.
Onda mi se desilo da sam baš za božić sanjala da je osoba meni jako bitna koja se razbolela ozdravila.
Da li je to moja ogromna želja koja se reflektovala kroz san ili predskazanje kako je jedan korisnik ovde naveo da su snovi zaista ne znam.

Ja odavno ne sanjam.
Onda mi se desilo da sam baš za božić sanjala da je osoba meni jako bitna koja se razbolela ozdravila.
Da li je to moja ogromna želja koja se reflektovala kroz san ili predskazanje kako je jedan korisnik ovde naveo da su snovi zaista ne znam.
Ja sam nedavno opet uzela da čitam Junga. Čovjek i njegovi simboli. I prije sam ga imala u šake, ali nekako sam ga mozda bila nedostizna... Sad sam opet uzela zbog nekih mojim teorija...
Sve je psiha, ali isto tako i nagoveštaj nečega. On je makar naveo da postoje slučajevi u simbolici snova koji su ljudima predskazivali neke opasnosti ili mogućnosti... Ljudi koji su kod njega dolazili i tražili savjet često su nekako slabo prihvatali neke osobenosti do kojih su došli preko simbolike snova...
Ja mnogo Frojda nisam gotivila, nekako čovjek... U svakom snu vidio ***** i vaginu. Kakva ličnost, no zbilja je i pokrenuo bitnu tematiku u psihologiji....

San je svakako tvoja zelja, ali zašto ne i da bude predskazanje i istina u budućnosti.

Nisam sigurna što je to bilo.. Ali išla sam kroz uske ulice, bila je noć, išla sam ka nečemu.... Tik iza mene neka žena mi se pribila uz ledja... Ne znam zašto prijala mi je njena blizina. Izašla sam na kraj.... Na magistralu i kažem, inače noć je oko 10,:22pm.. Kazem ženi da cu, eno ga bus stajalište, sačekati bus. Okrećem se svuda mrak oko mene, rekoh ipak zvacu taksi.... Okrećem se potpuno sam sama....
Iz nekog ugla nalazim se ka u nekom društvu školskom, kao imamo neka predavanja, kao neke vjezbe... I svi u nekoj žurbi, svi kreću a ja tražim knjige... Ulazim u svoju prostoriju, hrpa svezaka a ja njednu ne mogu naći, ni jednu od onih sto mi trebaju...
Zubori neko društvo, iza... Ja tražim i ne nalazim.
Mislim da na kraju uzmem bilo koju svesku.... Ne znam.

retko se secam snova, obichno se budim i djipam odmah
ako neshto ostane, pokusham da analiziram u smislu povezivanja nekih naizgled nepovezivih stvari, nekad je sve vezano za trenutno stanje, problem , a nekad deluje bez smisla i ne trudim se previshe da shvatim jer , jutro pochinje i idem u novi dan

Ja odavno ne sanjam.
Sigurno da sanjate, samo se ne sećate snova. Kada vaše biće bude poželelo da vam osvesti neku poruku, naći će mehanizme da zapamtite san...
Inače, ovaj san je prilično jasan: vama veoma bitna osoba je u isto vreme deo vas, tj. vi ste u nekoj formi ta osoba...npr. ako je ta osoba prijatelj, onda je u pitanju pojam prijateljstva u vama... ako je otac, onda je odnos sa njim u pitanju, tj. kako vi shvatate odnos sa ocem...u svakom slučaju taj odnos, ili pojam ozdravljuje...tj. taj segment u vama ozdravljuje....
da bi ste se uverili u poruku sna, trebalo je tada (za Božić) da tragate za sinhronicitetima, jer ih je sigurno bilo puno...sinhroniciteti su različiti, treba ih tražiti u sitnicama koje vas okružuju, ali i sitnice u vašem ponašanju koje dokazuju tumačenje...
u svakom slučaju, taj san otkriva vaše ozdravljenje, kroz sinhronicitet i ozdravljenje te osobe...
lep san!

Back