Setio sam se foruma i ove teme posle više od godinu dana od poslednje poruke

Ne znam da li možda ovde postoji neki podforum tipa dnevnika gde bih mogao da pišem o svom životu, ne bi bilo loše to čitati u starosti, u ovom trenutku ga nisam pronašao.
Anyway, pišem ovo iz Nemačke kao oženjen čovek, super sam prošao sa ženom, naravno ima sitnih problema kao u svakoj vezi ali nam je generalno lepo. Dobro se razumemo, seks je najbolji koji sam imao u životu i još nas drži strast, ja sam preko nje dobio papire i trenutno završavam VHS školu jezika za B2 nivo. Sa B1 sam počeo da radim kao pomoćnik lekara, do leta kad položim ovo eto me u punom sjaju u struci.
Skijamo svuda po Evropi, dobiću i specijalizaciju iz psihijatrije koju sam oduvek hteo, stvarno mi se sve otvorilo.
Osobu zbog koje sam otvorio temu doživljavam kao vrlo bitno iskustvo, na kraju krajeva kako bismo umeli da prepoznamo dobro vino ako ne probamo loše.
Sve najbolje želim, pozdrav svim starim članovima !
PS Ima jedna knjiga autora Corey Wayne-a koja mi je puno pomogla u razumevanju žena ali i sebe, može se skinuti i pročitati besplatno na netu, zove se "How to be a 3% man", totalno je preporučujem svima koji imaju probleme u muško-ženskim odnosima