Analitičari: Jeremićeva stranka može da uzdrma scenu

Глупко, прво не вичи (писање великим словима на интернету се сматра викањем). Нервоза, а?

Друго, мој отац има скоро осамдесет година, а ти о њему ништа не знаш, тако да не приличи да тако пишеш. Војска је скуп неспособних ретарда, што показује и то да није обавестила начелника генералштаба. И то што су им два припадника убијена под сумњивим околностима а још увек се убице не знају. Што показује и то да нису успели да сачувају земљу која им је била повеерна, а једини задатак који су имали јесте да сачувају земљу. Али су знали и да добијају огромне станове, и пензије, и да иду у пензију са 45. али земљу да сачувају, нису успели.

Што се служења армије тиче, резервни сам пешадијски официр, тако да имам довољна знања о томе какав је тај систем распад.

znao sam da si u duši ********* čim si služio u ŠRO :mrgreen:

Војска на страни народа, док лапа огромне станове и огромне пензије и све могуће привилегије. :hahaha:

Глупљи си чак и од оног ретардираног Кеша.

- - - - - - - - - -

znao sam da si u duši ********* čim si služio u ŠRO :mrgreen:

Ниђе везе. Ја сам служио касније, а не у оно време.

Војска на страни народа, док лапа огромне станове и огромне пензије и све могуће привилегије. :hahaha:

Глупљи си чак и од оног ретардираног Кеша.

- - - - - - - - - -

Ниђе везе. Ја сам служио касније, а не у оно време.

KOS JE BIO NA SRPSKOJ STRANI I NARODA AVETINJO PRIGLUPA

razumes se u rad kosa i rspad drzave i prave razloge ko marica u kantar

ono najbitnije preskaces i trolas temu!

otkud jedan pisljivi debeloguzi omladinac na sluzenju vojnog roka da bude na mestu svetnik z spoljnu politiku i da on prvi obvestava NACELNIKA generalstaba krgu o tragediji na topcideru?

jasno je i budali da je taj debeloguzi od ranih dana ko zutokljunac tu postvljen ko tati sin i masonski isprdak..

o tome ne dajer odgovor vec trolas poput glupsona

ja sam ranjen u rs, kod ozrena, gde si ti ratovao slinavko rezervni? kura.c si ti na bicikli a ne ro... jer se u KOS i prave razloge rspda drzave rzumes kolko i astro fiziku!

prvo daj odgovor na pitanje o debeguzom slinavku ...

Добро је. Напредујеш.

Више не пишеш како је служио цивилно.

TROLU , NE TROLUJ VISE

ODGOVORI NA PITANJE ODKUD NEKO NA SLUZENJU VOJNOG ROKA DA BUDE SAVETNIK ZA SPOLJNU POLITIKU, I DA TAJ NEKI ZUTOKLJUNC GOLOBRDI POZIVA NACELNIK GENERALSTABA U PO NOCI I OBAVESTAVA O UBISTVU VOJNIKA N TOPCIDERU...

jel to ne govori da je debeloguzi od prvog dana tatin dete namesteno preko masonskih vezica?

cuti , prazilukovicu bolje ti je...

зашто ја да ти одговарам на то откуд је Пиздерац након обуке био у кабинету?

Волео га Тадић. Били су у вези. Јеб.али су се, као што су тебе је.бали у дупе код Озрена.

Глуп си кад се хваташ за то звање. Звао га. Јављено у кабинет предеднику да су убијени гардисти. Кога је требао да зове? Заставника? Не знамо шта се тамо дешавало. Ал кад не знамо, онда разумни људи (ти не спадаш у те) кажу "ја не знам тша се тамо десило, а волео бих да знам" а малоумни (као ти) кажу еј..овде је нешто много мутно, ја не знам шта је мутно, ал је много, много мутно, а ако неко хоће да каже да није мутно, нека нам свима докае да није мутно, јер је наша реч да је нешто мутно много важнија, па ми не морамо да доказујемо шта је мутно, ал' ако неко изрази сумњу око мутности, он д адокаже да није мутно.

Poslednja izmena od moderatora:

Back