Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali JJ dobila Venus 2 puta na GS, a Venus JJ jedanput;)
I JJ vodi u medjusobnim okrsajima!!!!:cool:
I serenu je dobila na GS, i tu je blizu h2h...

I Ana je dobila Jankovicevu 6 puta:cool:
I sa dvadeset godina igrala je 3 finala gren slema i osvojila Rolan Garos i postala broj jedan u dva dana(uz put pobedila znas vec koga:P):cool:
A sada je dosta ovog pissing contest-a za danas:bye:

Slazem se sa Jankovic fanom da Ani ne leze igracice poput Serene....Videli smo u Dubajiu kako je Serena vracala Anin servis za koji kazu da je jedan od najjacih imala je dosta ritern vinera kad je Ana servirala brzo i samim tim 15 brejk prilika....Jos oni udarci na Us Openu 2006....Cuo sam i da je Serena rekla da voli da igra protiv igracica koje udaraju snazno i koje su agresivne...Znaci njoj ne leze Jelena,Dementieva itd sto se i vidi......

Slazem se sa Jankovic fanom da Ani ne leze igracice poput Serene....Videli smo u Dubajiu kako je Serena vracala Anin servis za koji kazu da je jedan od najjacih imala je dosta ritern vinera kad je Ana servirala brzo i samim tim 15 brejk prilika....Jos oni udarci na Us Openu 2006....Cuo sam i da je Serena rekla da voli da igra protiv igracica koje udaraju snazno i koje su agresivne...Znaci njoj ne leze Jelena,Dementieva itd sto se i vidi......

Mene je uvek cudilo sto Dementieva ima tako slab servis, a tako jak forhend.
JJ dobro igra protiv tih snagatora, ali i dobro igra protiv slabijih :)
Po meni Mauresmo najvise nelezi JJ, te igracice sto miksaju igru, i nepredvidive.

I Ana je dobila Jankovicevu 6 puta:cool:
I sa dvadeset godina igrala je 3 finala gren slema i osvojila Rolan Garos i postala broj jedan u dva dana(uz put pobedila znas vec koga:P):cool:
A sada je dosta ovog pissing contest-a za danas:bye:

Mislim da godine nisu toliko presudne... To ako neko igra veoma dobro sa 16-17 godina ne znaci da ce ostati ili doci do samog vrha.... Sve ti to zavisi koliko si psihicki stabilan... Primer Vaidisova, imala je sjajne rezultate u 2007. a onda odjednom stala....

Back