Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
БИЛО ПА ПРОШЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :whistling: Ако Ана буде била прва до краја године прихватам све што кажеш за њу. . . поклонићу се вашој принцезици. . . :bye::bye::bye:
al si se pokazao... :lol: evo, i ja cu kao doprinos sam sebi da popushim kada jelena bude prva srpska teniserka koja je bila prva. :lol:

ja sve govorim sebi da necu vishe da svracam ovamo, al sa vremena na vreme izgleda moram... :lol:

pa dorbo, majku mu, doooookle breeeeeeeeee?!

ana je uzela RG i bila prvi srpski broj 1!! = TOOOOO!!!
jelena je prva srpkinja koja godinu zavrsavao kao broj 1!! = TOOOOO!!!

ako navijate istichuci srpsko- umesto da vam bude drago sto imamo 2 vrhunske teniserke, vi se opredeljujete za jednu (a osecam da bi 95% vas u nebo dizali ovu drugu da te prve ni nema)!
ma, bar nemojte da pljujete jednu vishe nego shto navijate za drugu!

eh, a sta bi neko dao da ima ovakve tenisere.....

sto me bude sramota onih koje "volim"... ?

al si se pokazao... :lol: evo, i ja cu kao doprinos sam sebi da popushim kada jelena bude prva srpska teniserka koja je bila prva. :lol:

ja sve govorim sebi da necu vishe da svracam ovamo, al sa vremena na vreme izgleda moram... :lol:

pa dorbo, majku mu, doooookle breeeeeeeeee?!

ana je uzela RG i bila prvi srpski broj 1!! = TOOOOO!!!
jelena je prva srpkinja koja godinu zavrsavao kao broj 1!! = TOOOOO!!!

ako navijate istichuci srpsko- umesto da vam bude drago sto imamo 2 vrhunske teniserke, vi se opredeljujete za jednu (a osecam da bi 95% vas u nebo dizali ovu drugu da te prve ni nema)!
ma, bar nemojte da pljujete jednu vishe nego shto navijate za drugu!

eh, a sta bi neko dao da ima ovakve tenisere.....

sto me bude sramota onih koje "volim"... ?

to si dobro rekao.

Alo, ljudi, ja stvarno ne znam cemu ova STUPIDNA tema?! Ja volim Anu, ti volis Jelenu i svima lepo! Pa one nisu iz dve razlicite zemlje, obe su iz Srbije i obe treba da se postuju i cene...OK, ja mozda NE GOTIVIM Jelenu zbog toga i toga, ali ja nju ne mogu da mrzim, ona predstavlja nasu zemlju, kao i Anci!
Vi se prepirete ko je veci patriota, ko se lepse oblaci, ko se lepse smeje...POBOGU! Pa one treba da se smenjuju na prvom i drugom mestu, treba svi da se radujemo i da se divimo njihovim uspesima! Ana je imala pad u igri, a Jelena je tada blistala, Ana nas je obradovala svojom vidno boljom igrom....mi se pogadjamo da li ce Ana da pobedi Jelenu ili Jelena Anu, umesto da gledamo da obe pobede Safinu, Williams, Zvonarevu...

Poslednja izmena:
Sta kazes Medo,zajedno su :D :D :D Pa da,kad ste jos videli decka Ane Ivanovic?Niste ni mogli,zato sto je gej! A njena jaca polovina je JJ! Eto,resili smo misteriju zasto Ana nema decka a JJ ga uspesno krije ;)

Dobro,u ovo vreme je to ionako jako popularno,pa sto da ne,dve teniske kraljice ZAJEDNO u zivotu i na vrhu ;)

Po hiljaditi put ne znaci da ako neko ima 16 godina, da nezna nista i da se svadja ko ima lepse zube!!
Neznam zasto se tako neko vredja, a vi kao face citate i umirete od smejanja.....
A i mogu se kladti da znam o tennisu skoro kao neko ko ga gleda vec 10-15 godina, zato bez vredjanja molicu.

Ma ja i dalje smatram da Ana ima veca stopala od JJ i da ima problema kad kupuje zensku obucu...

Tema je dobra,ali su deca koja pisu ovde od nje napravila sprdnju.I to je istina. Mozda se ti trudis da pises koliko je moguce objektivno,ali pogledaj samo komentare na poslednjih nekoliko strana i bice ti jasno o cemu pricam.

Alo, ljudi, ja stvarno ne znam cemu ova STUPIDNA tema?! Ja volim Anu, ti volis Jelenu i svima lepo! Pa one nisu iz dve razlicite zemlje, obe su iz Srbije i obe treba da se postuju i cene...OK, ja mozda NE GOTIVIM Jelenu zbog toga i toga, ali ja nju ne mogu da mrzim, ona predstavlja nasu zemlju, kao i Anci!
Vi se prepirete ko je veci patriota, ko se lepse oblaci, ko se lepse smeje...POBOGU! Pa one treba da se smenjuju na prvom i drugom mestu, treba svi da se radujemo i da se divimo njihovim uspesima! Ana je imala pad u igri, a Jelena je tada blistala, Ana nas je obradovala svojom vidno boljom igrom....mi se pogadjamo da li ce Ana da pobedi Jelenu ili Jelena Anu, umesto da gledamo da obe pobede Safinu, Williams, Zvonarevu...

tacno:)

Back