oazra
Primećen član
- Poruka
- 598
vi ljudi stvarno mislite da ana voli sto je odustala?![]()
ne mislimo da voli sto je odustala , mislimo da je zabole palac da igra na OI sto je uostalom i sama rekla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da mogu da sprecim ljubomoru, srpsku bolest- ne bih se trudio...
i da se opterecujem zbog necijeg misljenja- ne bih sigurno bio ovde.
po meni je sansa da uzmes medalju na OI- jedna od najvrednijih (i najredjih) stvari sportske karijere.
vi uzivajte u tome sto cete me smatrati naivnim, a ja cu na svoj nacin...![]()
jelena uvek puca samo na zlato![]()
Da Ana je izjavila da se cele godine spremala za OI, i da bi to trebalo da joj bude kruna sezone...
))A Anine izjave su stvarno vrh
)) Cudi me da nije izjavila da se u slobodno vreme bavi autostopom i da je , ustvari, tako zaradila povredu palca
Ne znam sta da mislim.U trenutku kad se iznerviram pomislim da je kreten sto odustaje i da igra samo za pare,al posle shvatim da joj mozda stvarno nije dobro i da nece da rizikuje da dobije tezu povredu..
A sto se tice Sarapove ona je ista ako ne i gora.Nemam nikakvo misljenje o njoj!Vristi ko da je kolju,ja bi to zabranila,presla je sve granice.Tako i kad igra dobro ne mozes da je gledas dok ne pritisnes MUTE.
to da stvarno ja njene meceve ni ne gledam jedino kad igra sa jelenom...ne mogu da je slusam,a ne mogu ni da stavim na mute....
Pa normalno,ako stavis mute onda je shit..Ma ne znam,al ona je meni antipaticna.
Sad se samo nadam da ce Jelena nesto uraditi,ali i nju boli nesto,ne znam sta..