Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i da mogu da sprecim ljubomoru, srpsku bolest- ne bih se trudio...
i da se opterecujem zbog necijeg misljenja- ne bih sigurno bio ovde.

po meni je sansa da uzmes medalju na OI- jedna od najvrednijih (i najredjih) stvari sportske karijere.

vi uzivajte u tome sto cete me smatrati naivnim, a ja cu na svoj nacin... :P

i da mogu da sprecim ljubomoru, srpsku bolest- ne bih se trudio...
i da se opterecujem zbog necijeg misljenja- ne bih sigurno bio ovde.

po meni je sansa da uzmes medalju na OI- jedna od najvrednijih (i najredjih) stvari sportske karijere.

vi uzivajte u tome sto cete me smatrati naivnim, a ja cu na svoj nacin... :P

o boe sta te birga sta ko misli imas svoe mislene i uzivaj...mene mnogo briga sta ko misli imam svoje mislenje....

ja vise volim anu ali je malo cudno sto je dosla u peking pa je onda zaboleo palac,a kaze se da je povredu zaradila u montrealu.iskreno zao mi je sto ne igra jer bi najverovatnije osvojila zlato,sad sve spada na jelenu,mada mislim da ce ona da izdrzi do 3.kola,trazice na svakom mecu medicinski time-out i onda ce da odustane,kao i obicno

pa vidim kako je profesor...sto nije broj 1?Ana je broj 1 svidelo se to tebi ili ne
zasluzuje i Ana jer je najbolja teniserka sveta!!!
naravno kad je Ana povredjena to odma folira a kad je sarapova povredjena to onda nije blefiranje

za jelenu se slazem,ali ovo ostalo smesno,aj sad ti meni reci kad je Ana pre ovoga bila povredjena i kad je folirala nesto?uvek se borila do kraja za razliku od jankovic

Da ste posetili Anin sajt znali bi ste da je pitanje otkaza mnogo realnija opcija nego da igra!
Ana je izjavila da se cele godine spremala za OI, i da bi to trebalo da joj bude kruna sezone...

Nazalost, nece igrati...
Ostaje nam da se nadamo dace barem Jelena doci do jedne medelje!

Ne znam sta da mislim.U trenutku kad se iznerviram pomislim da je kreten sto odustaje i da igra samo za pare,al posle shvatim da joj mozda stvarno nije dobro i da nece da rizikuje da dobije tezu povredu..
A sto se tice Sarapove ona je ista ako ne i gora.Nemam nikakvo misljenje o njoj!Vristi ko da je kolju,ja bi to zabranila,presla je sve granice.Tako i kad igra dobro ne mozes da je gledas dok ne pritisnes MUTE.

Ne znam sta da mislim.U trenutku kad se iznerviram pomislim da je kreten sto odustaje i da igra samo za pare,al posle shvatim da joj mozda stvarno nije dobro i da nece da rizikuje da dobije tezu povredu..
A sto se tice Sarapove ona je ista ako ne i gora.Nemam nikakvo misljenje o njoj!Vristi ko da je kolju,ja bi to zabranila,presla je sve granice.Tako i kad igra dobro ne mozes da je gledas dok ne pritisnes MUTE.

to da stvarno ja njene meceve ni ne gledam jedino kad igra sa jelenom...ne mogu da je slusam,a ne mogu ni da stavim na mute....

Verujem ja da je OI kruna karijere,ali ljudi..Kliko para dobijass na OI a koliko na US Openu?A? ralzika je velika..Koliko ja znam,osvajanje zlata na OI ne odnosi novac sem od sponzora,koji ce ti iste pare dati i ako uzmes US Open. O da,za US Open uzmes koliko?Milion?Dva?Cini mi se 2,5 ako ga osvojis.Eto ga dovoljan razlog da preskocis OI. A ionako ce ga igrati za 4 godine.

I smatram da je Nordic u pravu! Ana je morala da dodje,proseta,da milion intervjua,sliak se,bude u centu paznje i da ode. Sto joj taj bajni doktor onda nije rekao,e Ana,ne mzoes da igras,no kao fora,dosla je i sad su ukapirali da ne moze?Glupost,ja stvarno ne verujem da ima ljudi koji u to veruju. Mozda je ona i STVANO htela da igra,ali ako si STVARNO povredjena...Ej,nemoj ni dolaziti,postenije je...

A Federera mi ne dirajte,njemu je ovo druga ili treca Olimpijada. I kako,za Boga,ni on ni Rafa nikad nisu povredjeni...A ove ko na traci...

Srle tebe postujem kao sagovornika ali mislim da nisi skroz u pravu...i kakve veze ima sta Ana Ivanovic prica?bitno je kakav tenis igra...a igra dobar tenis priznali vi to ili ne... i sarapova se slika i mnogo vise pozira nego Ana,ali naravno Nordic voli sarapovu a ne voli Ivanovicevu i onda primenjuje dvostruke standarde...sto ne pljunes koji put sarapovu Srle?ona je mnogo gora od ove nase...ali dobro da ne smaram sad

Back