Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
... Koliko god ne voleo JJ,ipak mi je bolje kad igracica ima nesto da kaze,povremeno i pametno,nego ko Ana sto gaji imidz glupave i stidljive devojcice,sto tacno mislim da joj taj imidz sredjuje neki PR menadzer,jer se zna da taj fazon prolazi kod tipova. Jer ako je stvarno onako tupava i da nikad nista nema da kaze,onda jao njoj...
ne bih bas rekao da je: "jao njoj"... :lol:

Hmmmm...Koliko god ne voleo JJ,ipak ona nije bahata,alava i kvarna...Samo voli malo da lagi kad su u pitanju povrede ;)

A za Anu...Jednostavno smatram da je ono marketing,jer takav tip devojaka najbolje prolazi kod tipova,a oni ipak najvise kupuju prozivoda koji nose Anino ime,zar ne?

U Srbiji i dalje vazi pravilo:

a) lepo vaspitan, uljudan i dobrocudan = kreten, glupan i tupan
b) bahat, alav, kvaran = sposoban i faca za svaki respekt

Sistem vrednosti kod nekih jos uvek datira od vremena Turaka i hajduka.

Slazem se. Ocigledno da zivimo u zemlji gde su prave vrednosti, u stvari, mane.

Ali, kakve god da su, ne treba ih pljuvati. Bar su od nas to zasluzile.

Pa moguce je da se Jelena vise povredjuje.Ana je krupnija i jaca za razliku od Jelene.I niko nije bahat i tralala,dosta vise sa glupim raspravama.

Znaci, zato sto je krupnija i jaca manje se povredjuje?!... I to u sportu kakav je tenis, gde je tezina veci problem, zbog opterecenja kolena usled milion promena pravca (videti pod Nadal)?... Kad neko napise post samo pisanija radi... :dash:

Slazem se. Ocigledno da zivimo u zemlji gde su prave vrednosti, u stvari, mane.

Ali, kakve god da su, ne treba ih pljuvati. Bar su od nas to zasluzile.[/QUOTE

na vecini stranih foruma mozes naci komentare da je ana neharizmaticna i nezanimljiva .. tako da izgleda da ceo svet ima poremecen sistem vrednosti ....njeni mecevi su dosadni jer samo servira obzirom da sa 150kg ne moze da se krece .. mislim da ima vise srece nego talenta za tenis i sport uopste..

Original postavio oazra
na vecini stranih foruma mozes naci komentare da je ana neharizmaticna i nezanimljiva .. tako da izgleda da ceo svet ima poremecen sistem vrednosti ....njeni mecevi su dosadni jer samo servira obzirom da sa 150kg ne moze da se krece .. mislim da ima vise srece nego talenta za tenis i sport uopste..

Kao prvo, Ana nema 150kg. Kao drugo, njeno kretanje je u poslednjih godinu dana postalo gotovo savrseno, i njeni mecevi su jako kvalitetni. Ja ne osporavam to da je Ana nezanimljiva, ali, takva je. JJ jeste veci soumen od nje i to stoji. Ako cemo tako da gledamo, onda je i Federer nezanimljiv.

Original postavio oazra

Kao prvo, Ana nema 150kg. Kao drugo, njeno kretanje je u poslednjih godinu dana postalo gotovo savrseno, i njeni mecevi su jako kvalitetni. Ja ne osporavam to da je Ana nezanimljiva, ali, takva je. JJ jeste veci soumen od nje i to stoji. Ako cemo tako da gledamo, onda je i Federer nezanimljiv.

Ok, nema 150 , ima 120 :))) . Kada smrsa , krece se i igra dobro ... ali onda se brzo ugoji i pocne da gubi od 200-te igracice... Dakle prognoze sta ce u raditi na nekom mecu mozes da das cim je vidis..

Ok, nema 150 , ima 120 :))) . Kada smrsa , krece se i igra dobro ... ali onda se brzo ugoji i pocne da gubi od 200-te igracice... Dakle prognoze sta ce u raditi na nekom mecu mozes da das cim je vidis..

Da, bas Anu briga za tih 120kg :hahaha:
Nema svetskih novina koji je nisu pozeleli na naslovnoj strani... izgleda da njima ne smeta tih 120 kg!!!
Kakva glupost, Ana uopste nije debela, nije ni mrsava.
Ali zato ima lice andjela!!! :bye:

Jelena je bolja i to mnogo! I lepsa... A Ana meni izgleda kao klasicna glupaca... (bez uvrede)
Marija, procena ženske lepote ti nije jača strana. ;-)

(Ni meni muške, doduše. Za kog god muškarca kažem da je lep, žene kažu da je k'o devojčica...)

Kad neka devojka kaže da je Ana "glupača", meni to zvuči kao ljubomora, nadam se da nisam u pravu... ;)

A bre ljudi, saberite se! Jeste li svesni da imate dve srpkinje za 2 najbolje teniserke na svetu (barem za sada)??? Drugo pitanje, jeste li svesni da je lako moglo biti da ih nema, ili da nisu ni medju prvih 100? Ne pratim nesto posebno tenis i nisam strucnjak, ali te dve devojke su u zivotu napravile i previse da bi sada neko rekao da su glupe, ruzne ili sta vec ne... Na kraju krajeva, obe su prolile znoja i znoja i dale mesece i godine zivota tenisu iskljucivo radi njih samih. Ne znam sta im je u glavama kada izadju na teren, ali znam sigurno da nije misljenje nekog gradjana Srbije da je ruzna, glupa itd.:dash:

Marija, procena ženske lepote ti nije jača strana. ;-)

(Ni meni muške, doduše. Za kog god muškarca kažem da je lep, žene kažu da je k'o devojčica...)

Kad neka devojka kaže da je Ana "glupača", meni to zvuči kao ljubomora, nadam se da nisam u pravu... ;)

Ana proglasena za najlepsu teniserku sveta i sad odjednom Jelena lepsa....Al' dobro,o ukusima se uvek raspravljalo,ali nikad nije trebalo...
Jelena je simpaticna.Zraci pozitivnom energijom i uvek je nasmejana...Gotovim je..Gotivim obe.Ana je preslatka,uvek je graciozna..
Uvek sam na klackalici izmedju njih dve....
Ne mogu se odluciti...Ana jeste bolja po medjusobnom skoru...Ali nekako me Jeca vuce na njenu stranu...

Back