Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad cu svuda da napisem istu poruku...Copy/paste...Pa ako neko opet pita....

FINALE:

Ivanovic - Kuznjecova...........Nedelja.........20h.........Sport Klub

POLUFINALE :

Nadal - Djokovic.................Subota..........21h..........Sport Klub

FINALE:

Federer - Nadal/Djokovic.....Nedelja.........22h..........Sport Klub

Aj neko sad pita jos nesto :D :D :D

ana je uvek favorit protiv jelene. ima jace udarce, bolji servis, ubitacniji ritern, agresivniju igru... jeca je brza- bolji odbrambeni igrac... a ana retko dodje u situaciju da se brani- napada iz sve snage kada dobije i najmanju sansu... a i ranije je jelena pruzala konstantnije partije, a ana imala ogromne padove u igri- poslednjih godinu-dve se to obrnulo.
a i jeca kada je bila ispred ane na listi- imala je mnooogo vise odigranih turnira. a ne samo da ide na manje turnira; ana je prosle godine neke dodatno propustila jer je mesec-dva kuburila sa povredom.

Ipak se nije zalila na povrede posle poraza, cak sta vise zadovoljna je svojom igrom...

Unfortunately, I didn't win my match tonight. It was a really close one. I felt like I let the first set slip away at the end; I was really erratic in the tie-break and let my opportunities go. In the second set I felt fine whenever I got into a rally but I wasn't serving or returning well, and that was the key to the match. Of course I'm disappointed, but I'm really happy how I'm progressing and moving forward. I have to continue to work hard on my serve and other segments of my game, but things will come for me. I have to stay positive

A evo i odgovor na moje pitanje sa bloga JJ

Your mom is becoming famous. Do you ever get jealous? Milan, Serbia
What a question! Of course not. I'm really happy for her! My mom is always so supportive of me and although she likes to stay in the background, it seems as though people are really starting to like her. It's good for her and I would never feel jealous about it.

Kako samo mozete tako da pljujete po Jeleni!!! Da li ste svi zaboravlili koje igrao povredjen Protiv Cibulkove u fedkupu, a gde je bila Ana??? i takodje u hophman kupu. Jelena ima vece srce od ane hiljadu puta za svojom zemljom. To sto je ana navodno lepsa neznaci nista. Dosla je do finala roland garose tako sto je pobedila sharapovu koje i neigra tako dobro na sljaci i bila je povredjena. Na Australiji je dosla tako sto je izgubila 6:0 i u drugom setu je pocela da skripi patikama i dekocetrisala, i naravno onda je izgubili od sharapove(koja je ovaj puta bila zdrava). Ja nekazem da aja neigra dobro samo da jelenu previse podcenjujete i videcete dalji ishod.

Posebno za Nordic warriora i Srleta!!!: Jelena niednom nije bezveze zvala doktora na teren kao sto znate imala je problem sa kondicijom i ona puno trci, i kad vi budete izasli na teren i vidite kao je javite se( neracuna se srletovih 8 godina rekreacije:roll:) nego pravog tenisa videli bi vas na terenu. Ana ima bolji skor nad jelenom zato sto ima jace udarce, a kad joj dodje neko ko isto tako igra ona popusi(kao protiv davenport u miami, a bila je u formi) ona se pogubi i posto je trombava nemoze nista!!!

Briga me ko ce kako da odgovori i dali ce da se svadja ja sam rekao cinjenice i mozete lupetat sta ocete.

Kako samo mozete da pljujete po Jeleni kad je ona rizikovala karijeru zbog sugave srbije!!! u kosicama protiv Cibulkove u fedkupu, a gde je tad bila Ana???? Necu vise da se svadjam sa budalama. Takodje i u hofman kupu jelena je igrala povredjena. Zato nelazite da uvek trazi medical tie out bezveze, videli bi vas na terenu. Dalje argumente ako ocete samo mi poslaljite mail i videcete, ili sutra u polufinalu:)

Back