Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Činjenica je da Ana vodi protiv Jelene u međusobnim duelima. Mislim da je trenutno 6:2 za Anu, to joj niko ne spori. Jednostavno svaka ima neku igračicu koja joj nikako ne leži. A to polufinale je bio najbolji meč na tom RG-u. Mada, da je kojim slučajem Jelena izgubila od Venus, nešto nisam siguran da bi u finalu gledali Anu i Safinu.

Uzgred čitajući ovu temu, dođoh do zaključka da Anini fanovi mrze Jelenu, a posebno njene fanove. Stvarno ne znam zbog čega :)

Činjenica je da Ana vodi protiv Jelene u međusobnim duelima. Mislim da je trenutno 6:2 za Anu, to joj niko ne spori. Jednostavno svaka ima neku igračicu koja joj nikako ne leži. A to polufinale je bio najbolji meč na tom RG-u. Mada, da je kojim slučajem Jelena izgubila od Venus, nešto nisam siguran da bi u finalu gledali Anu i Safinu.

Uzgred čitajući ovu temu, dođoh do zaključka da Anini fanovi mrze Jelenu, a posebno njene fanove. Stvarno ne znam zbog čega :)

Jelena nije ni igrala sa Venus na RG... izgubila je u 3 kolu, to je igrala sa JJ u 1/4 Rima pobrkao si.

Da i ja se pitam, valjda ljubomora :p

Da, da, pomešao sam turnire :). Htedoh da kažem da treba da se potrefi da joj zapadne igračica protiv koje zna da igra. Recimo nebulozno bi bilo reći da je Dementijeva bolja igračica od Ane zato što Ana sa njom ima skor 0:4. (Dobro, sada je druga priča, al u vreme kada je Ana osvojila RG). U svemu tome sreća ima ogromnu ulogu.

A fanovi Jankoviceve kao vole Anu i njene fanove.To ti nije upalo u oci?:)

Kao prvo JJ je starija od kuzi par meseci, i od Safine, njih tri su iste. A da Safina i Kuznetsova imaju mnogo uspesnije karijere................ no coment
A Ana moze da bude 10 godina mladja od JJ, pa i dalje ce biti losija, jer ta devojka nije atleta, troma je i spora.... i takva nema sta da trazi u vrhu dugo, cim je izda ta njena snaga od sve puf.

Opet lupetas fanatice?
Pa ti si izgleda neizleciv:rotf:

Ana Ivanović (trenutno br.11):
SINGLES
Winner (8): 2008 - Indian Wells, Roland Garros, Linz; 2007 - Berlin, Los Angeles, Luxembourg; 2006 - Montréal; 2005 - Canberra; 2004 - ITF/Mallorca 2-ESP, ITF/Gifu-JPN, ITF/Fukuoka-JPN, ITF/Fano-ITA, ITF/Batumi-GEO.
Finalist (4): 2009 - Indian Wells; 2008 - Australian Open; 2007 - Tokyo [Pan Pacific], Roland Garros.
Semifinalist (9): 2008 - Sydney, Berlin, Zürich; 2007 - Amelia Island, Wimbledon, Tour Championships; 2005 - Warsaw, Zürich, Linz.

DOUBLES
Finalist (1): 2006 - 's-Hertogenbosch (w/Kirilenko).

ADDITIONAL
Serbian Fed Cup Team, 2009.

Win/Loss (singles): 237-88
Win/Loss (doubles): 20-24

Jelena Janković (trenutno br.8):
SINGLES
Winner (11): 2009 - Marbella, Cincinnati; 2008 - Rome, Beijing, Stuttgart, Moscow; 2007 - Auckland, Charleston, Rome, Birmingham; 2004 - Budapest; 2003 - ITF/Dubai-UAE.
Finalist (10): 2008 - Miami, US Open; 2007 - Sydney, 's-Hertogenbosch, Toronto, Beijing; 2006 - Los Angeles; 2005 - Dubai, Birmingham, Seoul.
Semifinalist (19): 2009 - Paris; 2008 - Australian Open, Dubai, Indian Wells, Roland Garros, Los Angeles, Tour Championships; 2007 - Dubai, Doha, Warsaw, Strasbourg, Roland Garros, Los Angeles, Stuttgart; 2006 - Strasbourg, US Open, Beijing, Guangzhou; 2005 - Berlin Open.

DOUBLES
Winner (1): 2006 - Birmingham (w/Li).

MIXED DOUBLES
Winner (1): 2007 - Wimbledon (w/J.Murray).

ADDITIONAL
Serbian Fed Cup Team, 2001-05, 2007-09; Serbian Olympic Team, 2004, 2008.

Win/Loss (singles): 368-185
Win/Loss (doubles): 34-54

H2H: Ana Ivanović - Jelena Janković 6:2

Ovo su vam brojke, pa sami procenite ko je tu bolji. Ja mislim da je Jelena Janković.

Back