Ana Brnabić studentima: Vi ste licemeri i prevaranti, narod na Kosovu se samo u Vučića kune

Poruka
19.684
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić obrušila se na studente nazivajući ih licemerima, prevarantima i lažnim patriotama, ističući da se „narod na Kosovu u Vučića kune“.
„Vučić izdao srpski narod na KiM?!? Onaj narod koji se samo u Vučića kune dok vi izigravate tramvaj dvojku i izlažete se ekstremnim naporima pešačenja od 8km u krugu iste te dvojke??

Protiv ste evropskih sporazuma?!?

Pa zašto onda biciklate do Strazbura, trčite do Brisela i plivate do Londona?!?
Kakvi ste vi licemeri i prevaranti, to svet video nije, rekla je predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić.

Najviše vas podržavaju (a i vi njih najviše ljubite) najveći lobisti nezavisnosti lažne države „Kosovo“: Picula, Joveva, Šider, Gordan Bosanac i sl.

U Srbiji vam stope ljubi Nataša Kandić, u Sarajevu vas promiviše Sonja Biserko.

Finansiraju vas svi oni koji vole Prištinu, a ne mirišu Beograd – od Rokfelera do Soroša.
Ali ste patriote.

A i ovaj narativ protiv predsednika Vučića kao da je Kurti lično pisao. Što verovatno i jeste“, navela je Brnabić u saopštenju koje je preneo SNS.

Pa sad Ana je u ovome u pravu, sto jes, jes …

Naravno da se samo u Vučića kada živi svakodnevno u egzistencijalnim strahu od SNS-a ili predsednika Srbije, maltene gore nego od Albanaca.

Niko normalan ne želi da mu dođe neki Radoičić na vrata i uništi mu život da mora da beži sa Kosova (ako i preživi uopšte tj. ne dobije metak u potiljak).

Vučić je prodao Kosovo Albancima a ti Srbi dole su klasični taoci njegovi.
Ako nisu za njega neće imati leba da jedu pošto im on daje neku crlavicu od socijalne pomoći i primorani su da glasaju za te lopine i izdajice iz Srpske Liste.
Ako ne glasaju za njih i ne viču "Aco Srbine" ostaju bez tih par stotina eura jbg socijale ili bez posla ukoliko slučajno rade negde

Bojan Marković iz opštine Ranilug, gde živi većinsko srpsko stanovništvo, tvrdi da je izgubio posao samo zato što je na parlamentarnim izborima na Kosovu 14. februara, odbio da glasa za Adrijanu Hodžić, predstavnicu jedne od bošnjačkih političkih subjekata iz Mitrovice.

Kako kaže, to je od njega tražio gradonačelnik opštine Ranilug, Vladica Aritonović, ispred Srpske liste, vodeće partije Srba na Kosovu koja je na izborima 14. februara osvojila svih 10 poslaničkih mesta rezervisanih za tu zajednicu.

Marković, inače otac dvoje maloletne dece, radio je u kompaniji za obezbeđivanje “Scorpion” sa sedištem u Ferizaju (Uroševac), čiji je vlasnik Albanac. Markovićevo radno mesto bilo je upravo u zgradi opštine Ranilug. Ta opština se nalazi na 60 kilometara od Prištine.

“Zvao me (gradonačelnik Raniluga Vladica Aritonović) i dao mi listić, zaokružio mi je opciju i broj sa desne strane, i kaže ’Ovo ćeš da me ispoštuješ, Adrijanu Hodžić da glasaš, četri glasa očekujem od tebe’. Da ja, moji roditelji i moja supruga podržimo tu opciju”, tvrdi Marković u izjavi za Radio Slobodna Evropa (RSE).

„Zvali su me 16. februara na razgovor kod predsednika opštine. Ja sam otišao i on kaže 'gde su glasovi?' Ja sam rekao da ja to nisam mogao, ni moji roditelji nisu hteli da glasaju (za GI Ujedinjena zajednica)”, dodao je on.

21. februara, sedam dana nakon izbora, Marković je od kompanije „Scorpion“ dobio otkaz. U dokumentu koji mu je tim povodom uručen, i u koji je RSE imao uvid, stoji da mu se radni odnos prekida zbog „umanjenja broja radnika na osnovu naredbe opštine Ranilug“.

Marković dodaje i da je gradonačelnik Raniluga i drugima delio izborne listiće sa zaokruženom političkom opcijom za koju treba da glasaju.

“Nekome je dao politički subjekat i broj šest, kao kod mene što je bilo. Nekome je dao broj sedam i onda jedan listić da meni i jedan ostaje kod njega kopija”, navodi Marković.

Poslednja izmena:
Јој што ће бити леп осећај када багра најзад буде отерана гов*ивим моткама 😊
Тада ће бити леп али непотпун осећај.
Потпун осећај лепоте ће бити када попасу дебеле робије, њих неколико хиљада минимум.

Милица држи зрно Косметохијске земље негде Космају

1748263834511.png

znaci primer :lol: zena te prevari ono in flagranti, svi vide, ti, familija, komsiluk.... da je nekom zalegla i sad ona u njenu odbranu kao rekurziv kaze...jeste ja sam to uradila, sto da krijem, ali i ti koji mi spocitavas da sam ovakva ili onakva na ulici se okreces za svakom lepsom i u mislima bi radio isto ono sto sam ja imala hrabrosti da uradim u realu :hahaha:

Back