Ana Brnabić: Pad nadstrešnice je diverzija!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Након овог наступа, морала би да буде званично позвана да пред тужилаштвом да изјаву о сазнањима која поседује.
Ако одбије, то је једна врста кривичне радње: прикривање доказа
Ако каже да нема доказа, то је друга врста кривичне радње: изазивање панике + лажна пријава
Odlično, doduše doći će na red posle više godina čekanja, dok svi vi eksperti na daljinu ne budete detaljno objasnili svoja saznanja o tome, nije da nas ovde niste mesecima njima zatrpavali.

Verujem da je istina to što ana priča...
Teroristi su se infiltrirali u sns i onda kroz nameštene tendere i korupciju uposlili ne stručne osobe i firme za rekonstrukciju stanice što je dovelo do tog čina o kojem ona glasno i jasno govori...

Много, неописиво много олоша и непријатеља Србије се инфилтрирало у тај СНС.

Nemaš ti čime da misliš
A ti imas, pasce copora.

Pa osnovni vid svakog ljudskog razmisljanja je sumnja, sumnja u sve, da bi se doslo do istine.
Zato sto je aktivirana necujna atomska bomba.
Naravno da nije, ali vam ne odgovara pomisao o diverziji jer neko "zacrtan" unared mora da bude kriv.

Ako je diverzija, zasto istraga stoji?
Ne znam. Mozda nekom odgovara da posto poto odbaci tu ideju (nebitno od koga dolazi, jer divezija je i namerno nemarno uredjenje nadstresnice), da bi se okrivili samo neki unapred "zacrtani".

Tu ideju uopste ne treba odbacivati, naprotiv, kao prvu je treba ispitati, ne samo po postojanju eksploziva.

Ne znam. Mozda nekom odgovara da posto poto odbaci tu ideju (nebitno od koga dolazi, jer divezija je i namerno nemarno uredjenje nadstresnice), da bi se okrivili samo neki unapred "zacrtani".

Tu ideju uopste ne treba odbacivati, naprotiv, kao prvu je treba ispitati, ne samo po postojanju eksploziva.
Meni je Gruhonjic sumnjiv, on voli petarde.

Back