Amy WInehous nađena mrtva

Normalno kad su srbadžije i transofobi.

To ih verovatno onaj srboćetnik Brejvik naučio.

Као да си ти бољи!

vidi šta sam napravio ololololol

5fej.jpg

Победоносцев:
Као да си ти бољи!

'Ajde ne foliraj se, znaš dobro da je to bio samo odgovor na ovu tvoju ''pesmicu''.

Победоносцев:
They tried to make me go to island but I said 'no, no, no'
Yes I've been leftist but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if the policeman thinks I'm fine
He's tried to make me go to island but I won't go go go

C WUT I DID THAR?????

Ja sam ubedjena da su joj kad je bila u Beogradu sipali nesto u pice da je sabotiraju.

a veruj ako ista drugo besna sam na ovu vest. U picku materinu takav glas je imala,unikat, i bojala sam se za nju,bojala sam se,rekoh,da itvuce sebe,bila bi tolika steta kad bi otishla a toliki talenat.....

Obicno su talenat i rani odlazak postavljeni uzorcno - posledicno...tehnicki dobar glas imaju mnogi pevaci koji jednostavno ne mogu da prenesu emociju jos manje da je stvore. Oni su zanatlije, recimo Celine Dion je sjajan primer odlicne pevacice koja nije umetnik u punom smislu te reci vec odlican pevac. Amy je bila talentovana ali i veoma krhka osoba i upravo zbog te ranjivosti je bila sposobna da oseti, prepozna, oblikuje i prenese emociju, iskrenost u umetnosti uvek biva nagradjena aplauzom. Sa jedne strane ona je moje godiste ako ne gresim, mozda sam subjektivna ali to su uzasno mlade godine dok sa druge strane nisam sigurna koliko bi uspela da stvara ociscena od supstanci koje su je na kraju ubile, bojim se da je bila sasvim svesna gde ce sebe na kraju odvesti...verovatno je i njena porodica bila svesna...danak tom talentu na koji se pozivamo i koji je nesporan.

sta da se radi ljudi, tako to cesto biva sa onima koji "krenu krivudavim putem kokainskh noci" sto bi rekao Zvonko Mihajlovski
nadam se da vam je (onima sto je zale po forumima) dala primer kako ne treba da se zivi i sa kakvim tipovima ne treba da se druzite (producenti, menaDJeri, narkodileri i ostali prodavaci magle), takvi hoce samo da iz coveka izvuku poslednji atom snage da bi zaradili na njemu, a kad od njega ostane ljustura samo ga puste niz vodu
doduse sad ce da se opare zbog gomile zaludnih koji ce postati verni postovaoci njenog kulta (onaj ko ima kartu sa beogradskog koncerta nek je sacuva, unuk bi mu mogao zaraditi dobru kintu za jedno 50-60 godina)
sutra ce ponovo sunce ogrejati, a vi izvucite pouke, laku noc

sta da se radi ljudi, tako to cesto biva sa onima koji "krenu krivudavim putem kokainskh noci" sto bi rekao Zvonko Mihajlovski
nadam se da vam je (onima sto je zale po forumima) dala primer kako ne treba da se zivi i sa kakvim tipovima ne treba da se druzite (producenti, menaDJeri, narkodileri i ostali prodavaci magle), takvi hoce samo da iz coveka izvuku poslednji atom snage da bi zaradili na njemu, a kad od njega ostane ljustura samo ga puste niz vodu
doduse sad ce da se opare zbog gomile zaludnih koji ce postati verni postovaoci njenog kulta (onaj ko ima kartu sa beogradskog koncerta nek je sacuva, unuk bi mu mogao zaraditi dobru kintu za jedno 50-60 godina)
sutra ce ponovo sunce ogrejati, a vi izvucite pouke, laku noc

Ја то видим као неки атак на Пита Доертија.

59832_amy-winehouse-pete-doherty-051608-0002-430x278.jpg

Дискографија трља руке пуне посла. Продаја порасла за само један дан 37%.
Колико би зарадили да је одржала турнеју? Јесте била једном ногом у гробу, а другом на кори од банане, штета увек ко ће од смрти да просперира..Ех, тих кобних 27

Ti koji sami sebe upropaste ne zasluzuju nikakvo zaljenje.Jedan drogeras manje koga to briga.
Сви су они људи. Мени је жао тих дрогераша који су слушали шапате луковага уместо Бога који им је подарио ЖИВОТ и наду у спасење.

Нека Бог свемилостиви опрости Ејми и подари јој мир у души.

Nisu svi ljudi isklesani od podjednako jakog materijala...umetnici obicno imaju tananiji emotivni sklop te nije retkost da razliciti opijati i poroci budu sastavni deo njihovog sveta koji pak cini nas svet bogatijim i lepsim...

Sta? 90% umetnika je na nekim vrstama droge al jako mali broj njih dozvoli sebi da taj porok preovlada njihovim zivotom i da ih na kaju ubije. Kao umetnik ona nije bila nista posebno, imala je svojih 5min slave, mnogi ih dobiju a jako mali broj zna da iskoristi i kako da se na poklonu zahvali. Ne znam sta moze biti lepo u spustanju sebe na takav nivo da nisi u stanju da pevas, tj da radis ono sto je tvoja profesija. Zasto da mi bude zao? NArkomanka koja je sama sebi upropastila zivot. Da mi bude zao osobe koja je mogla da naplati 33e-45e katru za koncert a da ne odradi posao. Koji umetnik moze sebi to da dozvoli?

...njena mladost nas definitivno sprecava u proceni da li bi eventualno bila, ili ne bi bila velika...medjutim, kako rekose strucniji, nesumnjivo je bila talentovana.

...vidi, nevolja je u tome sto su na koncert otisli ljudi kojima se "zuji" po gradu a ne njeni fanovi, objektivno veci deo njene ciljne grupe nije imao dovoljno novca za kartu.
...na zalost, mi danas imamo situaciju u kojoj nam raznorazne neobrazovane zvezde bivaju zadovoljne koncertom "Boticelija" dok su istinski ljubitelji muzike uskraceni za koncert usled neopravdano visoke cene karte. Stvar prestiza je pojaviti se na koncertu, predstavi, premijeri sezone nevezano od licnog ukusa i afiniteta. Slicna situacija se desila i sa Amy u Beogradu, da su na koncert otisli ljudi koji je vole svakako ne bi bila izvizdana buduci da se onakvo ponasanje na koncertu nije desilo prvi put.

Back