Realno, ovo je bilo samo pitanje dana.
RIP, u svakom slučaju.
RIP, u svakom slučaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno kad su srbadžije i transofobi.
To ih verovatno onaj srboćetnik Brejvik naučio.
vidi šta sam napravio ololololol
![]()
Победоносцев:Као да си ти бољи!
Победоносцев:They tried to make me go to island but I said 'no, no, no'
Yes I've been leftist but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if the policeman thinks I'm fine
He's tried to make me go to island but I won't go go go
C WUT I DID THAR?????
Ja sam ubedjena da su joj kad je bila u Beogradu sipali nesto u pice da je sabotiraju.
a veruj ako ista drugo besna sam na ovu vest. U picku materinu takav glas je imala,unikat, i bojala sam se za nju,bojala sam se,rekoh,da itvuce sebe,bila bi tolika steta kad bi otishla a toliki talenat.....
Ti koji sami sebe upropaste ne zasluzuju nikakvo zaljenje.Jedan drogeras manje koga to briga.I svaka druga bolest unesreći sve oko sebe, ali ovima je teže pomoći jer ne shvataju da su bolesni. Kad shvate, onda su već fizički propali.
sta da se radi ljudi, tako to cesto biva sa onima koji "krenu krivudavim putem kokainskh noci" sto bi rekao Zvonko Mihajlovski
nadam se da vam je (onima sto je zale po forumima) dala primer kako ne treba da se zivi i sa kakvim tipovima ne treba da se druzite (producenti, menaDJeri, narkodileri i ostali prodavaci magle), takvi hoce samo da iz coveka izvuku poslednji atom snage da bi zaradili na njemu, a kad od njega ostane ljustura samo ga puste niz vodu
doduse sad ce da se opare zbog gomile zaludnih koji ce postati verni postovaoci njenog kulta (onaj ko ima kartu sa beogradskog koncerta nek je sacuva, unuk bi mu mogao zaraditi dobru kintu za jedno 50-60 godina)
sutra ce ponovo sunce ogrejati, a vi izvucite pouke, laku noc
Ја то видим као неки атак на Пита Доертија.
![]()
ma, nemas ti pojma s kim se ona druzila i bila u braaku
Сви су они људи. Мени је жао тих дрогераша који су слушали шапате луковага уместо Бога који им је подарио ЖИВОТ и наду у спасење.Ti koji sami sebe upropaste ne zasluzuju nikakvo zaljenje.Jedan drogeras manje koga to briga.
Jadna mala ii nevina Amy... dokle vise... Samo cekam da neko izvrsi Harikiri jer je Amy mrtva..
Nisu svi ljudi isklesani od podjednako jakog materijala...umetnici obicno imaju tananiji emotivni sklop te nije retkost da razliciti opijati i poroci budu sastavni deo njihovog sveta koji pak cini nas svet bogatijim i lepsim...