Aminokiseline otkrivene prvi put na uzorcima sa kometa

da rezimiramo. ne verujes da postoje vanzemaljci ali verujes da su pomogli egipcanima oko piramida?
ovo je javni forum i imam prava da iznesem svoje misljenje.
na 90% mojih pitanja na raznim temama nije odgovoreno usled nedostatka argumenata.
moj komentar je sasvim adekvatan.

Nisam rekla da ne verujem u vanzemaljce, već da nisam vernik. A verujem-ne verujem-možda može da bude-i sl i vernik nije ista stvar.Ustvari, verovatnoća da negde "tamo" postoji život, makar u obliku nečega što bi bilo ekvivalentno "našoj" bakteriji, po mom ličnom mišljenju, je velika.
Drugo, naravno da imaš pravo da izneseš svoje mišljenje, pa o tome sam i tupila u svom predhodnom postu. Ali ne znam zašto si iskrivila moje reči. Nisam rekla da verujem da su Egipćanima oko piramida pomogli vanzemaljci, već sam rekla da to ne odbijam a priori.
Ako smatraš da nije velika stvar što je na nekom tamo nebeskom telu pronadjena aminokiselina, onda ok. Tvoje mišljenje. Pod pretpostavkom da to jeste tačno, ja ipak smatram da to jeste krupna stvar. ( Još ako je L-aminokiselina, to zaista, zaista jeste krupna stvar ).
Mada, moram priznati da mi nije jasna jedna stvar u uvodnom postu. Šta su aminokiseline jako dobro znam. Ali šta su ostaci aminokiselina? Čini mi se da postoji i link, ali nisam ga otvarala. Rekoh, sad prvi put čujem za to, misleći da su bilo gde osim na Zemlji nadjeni takvi organski molekuli i organski molekuli uopšte.
Ako to nije još jedna u nizu izmišljotina i prevara, moglo bi biti vrlo interesantno. Ako ikada, ili bar u dogledno vreme uopšte čujemo nešto novo o toj vesti.

Nisam rekla da ne verujem u vanzemaljce, već da nisam vernik. A verujem-ne verujem-možda može da bude-i sl i vernik nije ista stvar.Ustvari, verovatnoća da negde "tamo" postoji život, makar u obliku nečega što bi bilo ekvivalentno "našoj" bakteriji, po mom ličnom mišljenju, je velika.
Drugo, naravno da imaš pravo da izneseš svoje mišljenje, pa o tome sam i tupila u svom predhodnom postu. Ali ne znam zašto si iskrivila moje reči. Nisam rekla da verujem da su Egipćanima oko piramida pomogli vanzemaljci, već sam rekla da to ne odbijam a priori.
Ako smatraš da nije velika stvar što je na nekom tamo nebeskom telu pronadjena aminokiselina, onda ok. Tvoje mišljenje. Pod pretpostavkom da to jeste tačno, ja ipak smatram da to jeste krupna stvar. ( Još ako je L-aminokiselina, to zaista, zaista jeste krupna stvar ).
Mada, moram priznati da mi nije jasna jedna stvar u uvodnom postu. Šta su aminokiseline jako dobro znam. Ali šta su ostaci aminokiselina? Čini mi se da postoji i link, ali nisam ga otvarala. Rekoh, sad prvi put čujem za to, misleći da su bilo gde osim na Zemlji nadjeni takvi organski molekuli i organski molekuli uopšte.
Ako to nije još jedna u nizu izmišljotina i prevara, moglo bi biti vrlo interesantno. Ako ikada, ili bar u dogledno vreme uopšte čujemo nešto novo o toj vesti.

u to u sta ti verujes ili ne, da li si vernik ili ne, posle ovog posta, smatram da ni ti nisi sasvim sigurna.
uopste nisam iskrivila tvoje reci, ti si pisala u tom pravcu. dakle, odluci se ;)

Ne volim decije zezancije Sale al moram da te upozorim, kao profesionalac ,da "cajku " mogu da ti pevam vishe od sat vremena .Verujem da si cuo grozote iz navedenog muzickoscenskog ostvarenja.Ne se zadevaj.

A i sram da te bude .
Mislio sam na ORA Jajce. Vidish shta jedno veliko slovo izazove .:mrgreen:
Izashao si konachno , kakav breakhtru:per:

Sad chu da ti odgovorim "to si chuo od mog strica pojesh tuki od reptilca", i vishe nechu da koristim my skills unproperly.
:hvala:

Milica veruje u to da joj je dozvoljeno u zivotu da se ponasha kao ispitivach, profesor.Nocu veruje u naucni metod i empirijske dokaze a danju je vernik, dodushe na svoj nachin, koji ne dopushta meshanje zaba i baba, der nja se kad je chovek lepo pita da objasni kome se to obraca u svojim izlivima RELIGIOZNOSTI.
A da, opet sam pobrkao, religioznost je zakazana za Nedelju prepodne,sorry.

Milice ovakve hule nikad ne bih izgovorio u razgovoru sa pravim vernicima.Tako da od nashe diskusije na pdf religija ,nishta.
I ovo ovde sto lupetam je vishe u cilju ubadanja nosa vam, u smrdljiv fakat da ste hipokriti kad trazite empirijske dokaze od ljudi koji samo veruju, iz njima poznatih razloga, kao shto to i sami radite.

Poshtujem svaciju religioznost, shto se vidi i iz mog avatara.
Djubre sam ......znam.:heart: Netju vishe.

Ne volim decije zezancije Sale al moram da te upozorim, kao profesionalac ,da "cajku " mogu da ti pevam vishe od sat vremena .Verujem da si cuo grozote iz navedenog muzickoscenskog ostvarenja.Ne se zadevaj.

A i sram da te bude .
Mislio sam na ORA Jajce. Vidish shta jedno veliko slovo izazove .:mrgreen:
Izashao si konachno , kakav breakhtru:per:

Sad chu da ti odgovorim "to si chuo od mog strica pojesh tuki od reptilca", i vishe nechu da koristim my skills unproperly.
:hvala:

Milica veruje u to da joj je dozvoljeno u zivotu da se ponasha kao ispitivach, profesor.Nocu veruje u naucni metod i empirijske dokaze a danju je vernik, dodushe na svoj nachin, koji ne dopushta meshanje zaba i baba, der nja se kad je chovek lepo pita da objasni kome se to obraca u svojim izlivima RELIGIOZNOSTI.
A da, opet sam pobrkao, religioznost je zakazana za Nedelju prepodne,sorry.

Milice ovakve hule nikad ne bih izgovorio u razgovoru sa pravim vernicima.Tako da od nashe diskusije na pdf religija ,nishta.
I ovo ovde sto lupetam je vishe u cilju ubadanja nosa vam, u smrdljiv fakat da ste hipokriti kad trazite empirijske dokaze od ljudi koji samo veruju, iz njima poznatih razloga, kao shto to i sami radite.

Poshtujem svaciju religioznost, shto se vidi i iz mog avatara.
Djubre sam ......znam.:heart: Netju vishe.

slusaj budalo,
zaista ne vidim zasto trpas nos u neka moja ubedjenja ali hajde. da se razumemo, ja verujem i imam prava da verujem ali naglasavam da nikada nisam nabacivala svoje misljenje i svoju veru drugima isto kao i sto nemam dokaze za milion stvar koje moja vera nalaze. ja verujem i to mi je dovoljno. uz sve to, ako neko drugi ne veruje u ono u sta ja verujem ja ga ne nazivam "slepim kod ociju, neznalicom, spamerom...." sto rade ovi tvoji reptilofanovi.
i kako ti znas da li sam ja pravi vernik ili nisam. ne lupetaj molim te. ja verujem pa verujem, na svoj nacin i u svojoj intimi i sve ovo sto sam napisala je i isuvise. to je nesto sa cime se ne treba razmetati. tako da je ovo poslednji odgovor na svako sledece tvoje pitanje na tu temu. ako imas nesto pametno da kazes (a garant nemas kao i obicno) izvoli.
prema tome, promeni plocu.

u to u sta ti verujes ili ne, da li si vernik ili ne, posle ovog posta, smatram da ni ti nisi sasvim sigurna.
uopste nisam iskrivila tvoje reci, ti si pisala u tom pravcu. dakle, odluci se ;)

Poshto mi je koncentracija oslabljena usled danashnje kontrole i elektroshokova iskoristicu ovaj citat koji nadam se necesh proglasiti gluposcu obzirom da je tvoj.
I da ,bilo bi mi izuzetno drago kad bi pochela da se pridrzavas normi koje zahtevash od Atakualpe i svih ostalih sa kojima si u konfliktu.

"Dakle odluci se" Kako bi neki znali da sumiraju.

Ima li nevidljivih entiteta iz druge dimenzije van vremena i prostora ili ne?
Ako da zastho se rugash ?
Ako ne zashto im se molish,ako se molish?(naglashavam da me i ne zanima)

Ili lepo priznaj ovde sam jer mi prija da unizavam i gazim .Kad svojim prizemnim porivima dash definiciju i ime to je pocetak borbe da od sebe nachinish choveka.
Za sad si samo zlurada a steta je da ti , ko prijatelj, ne ukazem na to. :bye:

Ili lepo priznaj ovde sam jer mi prija da unizavam i gazim .Kad svojim prizemnim porivima dash definiciju i ime to je pocetak borbe da od sebe nachinish choveka.
Za sad si samo zlurada a steta je da ti , ko prijatelj, ne ukazem na to. :bye:

ti si daleeeeeeeeeeekooooooooo od nekoga ko moze da se nazove mojim prijateljom :mrgreen:

idi negde na pivce, iskuliraj se malo :mrgreen:

Mozda nas polako pripremaju na to da mali sivi ipak postoje? :think:
Te nasli smo bakterije na Marsu, te amino kiseline u kometi, te (mozda u bliskoj buducnosti) - zvanicno priznat i mozda cak i dokumentovan - UFO, i eto mali' sivi' tu na vratima... Za koju godinicu... :cool:

Postoji onaj izvestaj koji zabranjuje da se to objavi narodu jer bi posledice po crkvu, po autoritet drzave, po teskom mukom izgradjenu i prepariranu svest ljudi ..bile katastrofalne.

Nema nista od toga. Tek kada padne ta bagra koja vlada svetom i kada se sve promeni mozda cemo saznati pravu istinu o svetu i zivotu.

:cvet: Evo ti cvece .
Ipak sam preterao, nisi ti ni zlurada ni changrizava.
Samo si poneta opsesivnom potrebom da ugnjetavash najslabijeg klinca iz razreda.
Ima to u psihologiji objashnjeno al to pitaj Ozija, on se bolje razume u Junga i Frojda.
Sad da ne bih i sam bio takav evo i jedno :heart:

Buudalo. I ti si shvatio? :) Milica zraci neverovatnom harizmom cak i ovako virtuelno.

Prosto pretvara neprijatelje u obozavaoce.

A fantazam onih rendzerskih helanki na njoj , potpuno razoruzava razum. :)

:heart: za Milicu.

Buudalo, ne verujem ti ni sekunde da me tako kvalifikujes.

Ja sam sam ucestvovao na par ORA, i sve te decije fore koje sam ti prosipao su potekle iz tih istih ORA (zadnja mi je bila ORA Timok, mislim 1985 ili 1986...)

Mislio sam da ces prepoznati ORA zezancije, ali nisi...
Zao mi zbog toga.

Ponavljam da sam na ovome forumu samo lik koji se zabavlja, koji trazi zabavu i nis drugo.
Sto ne znaci da sam takav u Rl.

Milica sigurno isto misli, ili trazi.
Samo malo zabave.

A gde je nalazis?
Tamo gde se lupeta, smeje i pije... :):)

Ziveli.
Svi redom, bez izuzetka.

PS
Toliko ste samouvereni da nekoga psiholoski karakterisete na osnovu njegove zelje za zabavom, i par stotina postova iste...
Mislim, zaista.....

Pa i nisam sigurna. Kako uopšte da budem sigurna da su našli bakterije na marsu ili lizin na nekoj kometi, ili da su mali zeleni ( sivi, crni, braon, crveni... ) bili ovde, ili jesu ovde, ili će biti ovde!
El si ti sigurna da nisu? ;)

Back