buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.864
Moz da bidne kad sam bio lep ki slika.
Shto, si mi bio na jajcu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da rezimiramo. ne verujes da postoje vanzemaljci ali verujes da su pomogli egipcanima oko piramida?
ovo je javni forum i imam prava da iznesem svoje misljenje.
na 90% mojih pitanja na raznim temama nije odgovoreno usled nedostatka argumenata.
moj komentar je sasvim adekvatan.
To ona stalno radi, moraces nazalost da se naviknes na to.Ali ne znam zašto si iskrivila moje reči.
Draga Milice....
Vreme provedeno s' tobom je beskorisno. Diskusija ne vodi nicemu a tvoji komentari su neinteresantni ( bez veze, svadjalacki suvisni...)
Ajd' uzdravlje...
Moz da bidne kad sam bio lep ki slika.
To ona stalno radi, moraces nazalost da se naviknes na to.
Lepo je rekao forumas A-man:
Nisam rekla da ne verujem u vanzemaljce, već da nisam vernik. A verujem-ne verujem-možda može da bude-i sl i vernik nije ista stvar.Ustvari, verovatnoća da negde "tamo" postoji život, makar u obliku nečega što bi bilo ekvivalentno "našoj" bakteriji, po mom ličnom mišljenju, je velika.
Drugo, naravno da imaš pravo da izneseš svoje mišljenje, pa o tome sam i tupila u svom predhodnom postu. Ali ne znam zašto si iskrivila moje reči. Nisam rekla da verujem da su Egipćanima oko piramida pomogli vanzemaljci, već sam rekla da to ne odbijam a priori.
Ako smatraš da nije velika stvar što je na nekom tamo nebeskom telu pronadjena aminokiselina, onda ok. Tvoje mišljenje. Pod pretpostavkom da to jeste tačno, ja ipak smatram da to jeste krupna stvar. ( Još ako je L-aminokiselina, to zaista, zaista jeste krupna stvar ).
Mada, moram priznati da mi nije jasna jedna stvar u uvodnom postu. Šta su aminokiseline jako dobro znam. Ali šta su ostaci aminokiselina? Čini mi se da postoji i link, ali nisam ga otvarala. Rekoh, sad prvi put čujem za to, misleći da su bilo gde osim na Zemlji nadjeni takvi organski molekuli i organski molekuli uopšte.
Ako to nije još jedna u nizu izmišljotina i prevara, moglo bi biti vrlo interesantno. Ako ikada, ili bar u dogledno vreme uopšte čujemo nešto novo o toj vesti.
Ne volim decije zezancije Sale al moram da te upozorim, kao profesionalac ,da "cajku " mogu da ti pevam vishe od sat vremena .Verujem da si cuo grozote iz navedenog muzickoscenskog ostvarenja.Ne se zadevaj.
A i sram da te bude .
Mislio sam na ORA Jajce. Vidish shta jedno veliko slovo izazove .
Izashao si konachno , kakav breakhtru
Sad chu da ti odgovorim "to si chuo od mog strica pojesh tuki od reptilca", i vishe nechu da koristim my skills unproperly.
Milica veruje u to da joj je dozvoljeno u zivotu da se ponasha kao ispitivach, profesor.Nocu veruje u naucni metod i empirijske dokaze a danju je vernik, dodushe na svoj nachin, koji ne dopushta meshanje zaba i baba, der nja se kad je chovek lepo pita da objasni kome se to obraca u svojim izlivima RELIGIOZNOSTI.
A da, opet sam pobrkao, religioznost je zakazana za Nedelju prepodne,sorry.
Milice ovakve hule nikad ne bih izgovorio u razgovoru sa pravim vernicima.Tako da od nashe diskusije na pdf religija ,nishta.
I ovo ovde sto lupetam je vishe u cilju ubadanja nosa vam, u smrdljiv fakat da ste hipokriti kad trazite empirijske dokaze od ljudi koji samo veruju, iz njima poznatih razloga, kao shto to i sami radite.
Poshtujem svaciju religioznost, shto se vidi i iz mog avatara.
Djubre sam ......znam.Netju vishe.
u to u sta ti verujes ili ne, da li si vernik ili ne, posle ovog posta, smatram da ni ti nisi sasvim sigurna.
uopste nisam iskrivila tvoje reci, ti si pisala u tom pravcu. dakle, odluci se![]()
Ili lepo priznaj ovde sam jer mi prija da unizavam i gazim .Kad svojim prizemnim porivima dash definiciju i ime to je pocetak borbe da od sebe nachinish choveka.
Za sad si samo zlurada a steta je da ti , ko prijatelj, ne ukazem na to.![]()
Mozda nas polako pripremaju na to da mali sivi ipak postoje?
Te nasli smo bakterije na Marsu, te amino kiseline u kometi, te (mozda u bliskoj buducnosti) - zvanicno priznat i mozda cak i dokumentovan - UFO, i eto mali' sivi' tu na vratima... Za koju godinicu...![]()
Evo ti cvece .
Ipak sam preterao, nisi ti ni zlurada ni changrizava.
Samo si poneta opsesivnom potrebom da ugnjetavash najslabijeg klinca iz razreda.
Ima to u psihologiji objashnjeno al to pitaj Ozija, on se bolje razume u Junga i Frojda.
Sad da ne bih i sam bio takav evo i jedno![]()
Najveci problem je sto Milica stalno izvrce svacije reci i vadi iz konteksta, a onda se posle jos hvali time![]()
Ma problem je shto mi potroshimo vishe vremena da njoj otklonimo pogreshne interpretacije nashih rechenica mada znamo da je ona svega toga svesna sve vreme i da uziva smejuci se faktu da na dve stane pishemo onjoj i raznim drugim stvarima ,sve sem teme.
u to u sta ti verujes ili ne, da li si vernik ili ne, posle ovog posta, smatram da ni ti nisi sasvim sigurna.
uopste nisam iskrivila tvoje reci, ti si pisala u tom pravcu. dakle, odluci se![]()