E Marko Kraljeviću, ne znam koja ti je fora da se oglašavaš sad kad sam se povukao sa bojnog polja i da lupetaš i da mi kao svi ostali stavljaš u usta reči koje nisam rekao..Ako ste tako samouvereni šta ste se usrali...? Ni na jednoj temi mi nigde ne nastavljaše toliko reči u usta koje nisam rekao, i još mi napraviše paušalni psihološki profil na osnovu neke glupe statistike...
Rekoh da više neću da komentarišem temu, i neću...Ali kad pomenu pacijente, prvo što se nauči na studijama farmacije da sve što se daje pacijentima ima i korisno i štetno dejstvo...zavisi za šta..![]()
Ja Vas ni u jednom postu nisam vređao govoreći da lupate, to što se ne slažemo oko nekih stvari pa bože moj nismo svi isti.
Što se tiče stavljanja reči u usta šta sam ja to izjavio u Vaše ime?!
Ako ste sa nekim drugim u sukobu, pa molim lepo tu je ADMIN.
Vaš prvi post na ovoj temi je bio da su aminokiseline otrov i implicirali ste da izazivaju smrt. Sa tom izjavom se ja lično ne slažem, pa opet nisam rekao ni jednu reč uvredljivog tona. Sve što ste rekli do sada na ovoj temi je rekla-kazala, bez ijednog argumenta. Sve aminokiseline koje su gore pomenute se nalaze i Vašem telu hteli Vi to ili ne, i sve ih Vi unosite u većoj ili manjoj meri.
Nikom nije sugerisano da koristi bilo koji vid suplementacije, ako nekog interesuje taj će da pita pa će i da dobije odgovor. Ponavljam napisane su namernice koje sadrže neke AK.
Niko Vama ovde ne brani da komentarišete, samo što Vi u svojim postovima generalizujete stvari i onda to pretvarate u pravilo.