Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Radina emisija, tj koncept mi se sviđa...Pozove jednog gosta i njemu se posveti cela emisija, a ne kao neke pozovu 10 gostiju i u celoj emisiji ne kažu ni jednu rečenicu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce li prestati ljudi u ovoj Srbiji sa tim:" Ali bollji je....."
On je dno i Rada je dno nema tu bolji.
Pogledaj samo onu voditeljku one emisije Sve za ljubav.
Ma da li je dobra i kulturna ne znam ali da pojma sa poslom nema to se vidi iz aviona. A mislim da sam negde procitao da je ona nova zenska nekog baje iz emotiona koji je pre nje drndao onu Mihajlovsku. Kako koju trpa tako ta postaje tv voditeljka.
Hoce li prestati ljudi u ovoj Srbiji sa tim:" Ali bollji je....."
On je dno i Rada je dno nema tu bolji.
Radina emisija, tj koncept mi se sviđa...Pozove jednog gosta i njemu se posveti cela emisija, a ne kao neke pozovu 10 gostiju i u celoj emisiji ne kažu ni jednu rečenicu...

Pa ako cemo tako, onda su svi tv kanali u Srbiji dno, i Srbija je dno i narod je dno i sve je dno...![]()
Po meni,Studio B ima vrlo dobar program...

Pa ako cemo tako, onda su svi tv kanali u Srbiji dno, i Srbija je dno i narod je dno i sve je dno...![]()
To jeste... Ali je ona kao voditeljka ubedljivo najgora koju znam... I Lea Kis je bolja...![]()
Ali jeste, ima ona emisija, ''Učiteljica života'' se zove, tako? Nažalost, nemam pojma kad je pa je tek slučajno uhvatim s vremena na vreme. Isti slučaj i sa Memedovićevom ''Sasvim prirodno'' na RTS, sigurno najboljom emisijom koja se može gledati na ovim našim kanalima. Pored onih Japanaca na Foksu, naravno, i eventualno one emisije na SOS ''Sećanja'' gde puštaju stare utakmice i slično.
Pa zar nije tako??
A kad smo kod kanala ako bi im davali ocene to bi recimo ovako izgledalo ( samo oni sa nacionalnom frekvencijom )
- RTS : 3-
- B92 : 2
- Kosava : 0
- Avala : 2-
- FOX : 3-
- Pink : 2- ( i to iskljucivo zbog filmova inace sve ostalo je cista nula )
morati da ustupi mesto mlađim i plastičnijim "novinarkama" 

vrlo lako uskoro bi mogli postati mecene novinarstva kod nas 
Jaka stvarове среде гост је у Амиджић Шоу је-ДАНИЛО ДАЧА ИКОДИНОВИЋ

mojne tako Torrente, npr, Lea Kiš je skoro izjavila na nekoj TV kako je svesna da dolaze mlade i lepe, nadasve perspektivne "novinarke" i da će ona uskoro kao stara kajlamorati da ustupi mesto mlađim i plastičnijim "novinarkama"
ali to je po njoj sasvim normalno, jer ona svakako svoju karijeru planira da nastavi kao profesorka novinarstva na nekom univerzitetu, gde će, kako sama kaže, svoje znanje nesebično podeliti sa mladim ljudima koji tek ulaze u svet novinarstva
tako da, Lea Kiš, Oskar ili Ami Dži (više ne razlikujem šta je alter ego, a šta ego) i onaj treći buzdovanvrlo lako uskoro bi mogli postati mecene novinarstva kod nas
![]()
Kako se zove ona klinkica sto je drndala gitaru veceras?
Kad će da bude gost Nataša B.?
Vece smece od emisija nisam video .Ami G show takav tresh se retko vidja