Ami G show

Pogledaj samo onu voditeljku one emisije Sve za ljubav.

Ne znam, meni je ona OK. Katarina se beše zove, tako? Deluje mi kao jako dobra i kulturna devojka, mada se jasno vidi da je totalno nova u poslu kojim se bavi. A kad pogledam koga je nasledila - onu ćurku Sanju Marinković - Katarina mi deluje kao veliki korak napred.

Inače, ''Sve za ljubav'' mi je otprilike jedina emisija na Pinku koju ne bih ukinuo. Mislim da rade lepe i korisne stvari tim spajanjem familija koje su razdvojene u ratovima, i slično. Jeste mi previše patetično da bih mogao da gledam, ali je svejedno ne bih ukinuo.

Ma da li je dobra i kulturna ne znam ali da pojma sa poslom nema to se vidi iz aviona. A mislim da sam negde procitao da je ona nova zenska nekog baje iz emotiona koji je pre nje drndao onu Mihajlovsku. Kako koju trpa tako ta postaje tv voditeljka.

Ma da li je dobra i kulturna ne znam ali da pojma sa poslom nema to se vidi iz aviona. A mislim da sam negde procitao da je ona nova zenska nekog baje iz emotiona koji je pre nje drndao onu Mihajlovsku. Kako koju trpa tako ta postaje tv voditeljka.

Katarina se udala za nekog fudbalera, a ne tipa iz Emotiona..Bolja i prirodnija od Sanje milion posto.

Pa ako cemo tako, onda su svi tv kanali u Srbiji dno, i Srbija je dno i narod je dno i sve je dno...:roll:

Ne bukvalisi.Covek je u pravu.Umesto da stimulisemo sebe i tezimo ka boljem,mi se zadovoljavamo time sto,eto postoji neko gori od nas.I nisu svi TV kanali sranje.Po meni,Studio B ima vrlo dobar program i RTS 2 je ok.Sad,posto televizije uvaljuju neke bljuvotine koje vecina primitivne publike guta i na tome zaradjuju popularnost,normalno je da se programska sema prilagodjava takvoj populaciji,pa nam program vrvi od glupih talk show programa,turbo folka,reality show programa i debilnih spanskih(i domacih) serija.Mislim,ruku na srce,nas covek ce pre da gleda neko tracaranje na Pinku,nego neku emisiju o kulturi...

Nešo, jes' to ti?

Po meni,Studio B ima vrlo dobar program...

Joj, gde njega nađe. Onaj jutarnji program sa babama koje se žale na probleme sa vodovodom u Ostružnici, i na komšije koje ne čiste govna svojih pasa u Malom Mokrom Lugu, me uvek ubije u pojam. :)

Ali jeste, ima ona emisija, ''Učiteljica života'' se zove, tako? Nažalost, nemam pojma kad je pa je tek slučajno uhvatim s vremena na vreme. Isti slučaj i sa Memedovićevom ''Sasvim prirodno'' na RTS, sigurno najboljom emisijom koja se može gledati na ovim našim kanalima. Pored onih Japanaca na Foksu, naravno, i eventualno one emisije na SOS ''Sećanja'' gde puštaju stare utakmice i slično.

Pa ako cemo tako, onda su svi tv kanali u Srbiji dno, i Srbija je dno i narod je dno i sve je dno...:roll:

Pa zar nije tako??

A kad smo kod kanala ako bi im davali ocene to bi recimo ovako izgledalo ( samo oni sa nacionalnom frekvencijom )

- RTS : 3-
- B92 : 2
- Kosava : 0
- Avala : 2-
- FOX : 3-
- Pink : 2- ( i to iskljucivo zbog filmova inace sve ostalo je cista nula )

Poslednja izmena:
Ali jeste, ima ona emisija, ''Učiteljica života'' se zove, tako? Nažalost, nemam pojma kad je pa je tek slučajno uhvatim s vremena na vreme. Isti slučaj i sa Memedovićevom ''Sasvim prirodno'' na RTS, sigurno najboljom emisijom koja se može gledati na ovim našim kanalima. Pored onih Japanaca na Foksu, naravno, i eventualno one emisije na SOS ''Sećanja'' gde puštaju stare utakmice i slično.

E da,dobro me podseti na "Uciteljicu zivota".Ima tu jos dobrih emisija:"Jos uvek budni sa Ivon","Agape","Nivo 23","Ziveti sa..." Ali da ne idemo u off topic ;)

mojne tako Torrente, npr, Lea Kiš je skoro izjavila na nekoj TV kako je svesna da dolaze mlade i lepe, nadasve perspektivne "novinarke" i da će ona uskoro kao stara kajla :lol: morati da ustupi mesto mlađim i plastičnijim "novinarkama" :)
ali to je po njoj sasvim normalno, jer ona svakako svoju karijeru planira da nastavi kao profesorka novinarstva na nekom univerzitetu, gde će, kako sama kaže, svoje znanje nesebično podeliti sa mladim ljudima koji tek ulaze u svet novinarstva :lol:
tako da, Lea Kiš, Oskar ili Ami Dži (više ne razlikujem šta je alter ego, a šta ego) i onaj treći buzdovan :mrgreen: vrlo lako uskoro bi mogli postati mecene novinarstva kod nas :lol:

mojne tako Torrente, npr, Lea Kiš je skoro izjavila na nekoj TV kako je svesna da dolaze mlade i lepe, nadasve perspektivne "novinarke" i da će ona uskoro kao stara kajla :lol: morati da ustupi mesto mlađim i plastičnijim "novinarkama" :)
ali to je po njoj sasvim normalno, jer ona svakako svoju karijeru planira da nastavi kao profesorka novinarstva na nekom univerzitetu, gde će, kako sama kaže, svoje znanje nesebično podeliti sa mladim ljudima koji tek ulaze u svet novinarstva :lol:
tako da, Lea Kiš, Oskar ili Ami Dži (više ne razlikujem šta je alter ego, a šta ego) i onaj treći buzdovan :mrgreen: vrlo lako uskoro bi mogli postati mecene novinarstva kod nas :lol:

Te Lee Kis secam se jos sa RTS-a tj TV Beograd ...kada je ta TV jos vazila za mesto gde rade dobri novinari i voditelji........davali su joj tu i tamo da procita najavu programa i to samo ukoliko bas nikog drugog nema da obavi taj posao.

Back