АМЕРИКО, ПРОКЛЕТА ТИ БИЛА !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantno je da ova tema jos uvijek nije prebacena u podforum "poezija" ili "knjizevnost".
Iz toga zakljucujem da pojam sirenja poruka preko gusli spada u afirmisan zanr politickog djelovanja. S velikim interesovanjem cu pratiti ostatak predizborne kampanje u Srbiji- cini mi se da Vaistinu Vojislav ima najvise shanse da svoj politicki izraz efikasno prezentuje preko ovog medija.

Ebote, Poor Old Vatican opet na tapetu srbskih kvazi-patrijota...A ne znaju,BENE,da im je Vatikan trenutno jedan od najvećih,možda i jedinih prijatelja i da se saosjeća sa boli srpskih krišćana na Kosovu.Ali, u skladu sa starim srbskim obićajem, SRUŠI,SPALI, UPRLJAJ sve što je ćisto i lepo, Srbija je ponovo na ivici provalije:cool:

Aaahahahaaa :lol::lol::lol::lol::lol: pa ovaj goksi je stvarno krvav :lol::lol::lol::lol:
Hihihi, el tebi lubanja raste malko na unutra pa te boli gava besava? :lol::lol::lol:
Da nisi poremecen, pomislio bih da si zlonameran :)

Nego, moderatori, ovaj nesto na racun cijele nam nacije srpske - nesto kao "srusi, spali, uprljaj..."?
Elda i vi mislite da je to zabavno? :)

nisu mi jasni ovi debili koji se podsmevaju i vredjaju krstana .

molite vi boga da kao on ne sahranite jedinca sina kojeg su ubile NATO bombe.

jer nema vece kazne coveku od te.

zar nema u vama ni malo ljudskosti , ni malo nista covecanskog, kako vas nije sramota podsmevati se i rugati se tudjoj nesreci?

sram vas bilo....

nisu mi jasni ovi debili koji se podsmevaju i vredjaju krstana .

molite vi boga da kao on ne sahranite jedinca sina kojeg su ubile NATO bombe.

jer nema vece kazne coveku od te.

zar nema u vama ni malo ljudskosti , ni malo nista covecanskog, kako vas nije sramota podsmevati se i rugati se tudjoj nesreci?

sram vas bilo....

Nemaju oni obraz da bi se sramili.

Sve su to hrvati šiptari i muslimani a oni nemaju ni svoje ja.Sva njihova zajednička "pamet" stane na vrh čiode.

Ako se i nađe poneki srbin, on to napiše u sasvim drugačijoj formi pa se odmah primeti.

Sve su to hrvati šiptari i muslimani a oni nemaju ni svoje ja.Sva njihova zajednička "pamet" stane na vrh čiode.

Ako se i nađe poneki srbin
traitor-1.jpg

:cool:

Ja jesam neprijatelj Vatikana,ali ne tek tako,pukim slucajem.
Vatikan vec vekovima prema Srbima postupa zlikovacki,tako da se slobodno moze reci da se prema pripadnicima Al-Kaide postupa kao prema Srbima.
Normalni i realni Srbi nikad nece biti prijatelji Vatikana.Srbi kakve Vatikan zeli su pokatoliceni i podjarmljeni.
Mozda ja gresim,ali vekovi Istorije govore da je tako.Vuk dlaku menja....

Samo je reč o podeli crkve na istočnu i zapadnu kako bi pripadnici verske organizacije bile pri obe vlasti.
Nezgodno je što je podel htela izmedju dva slovenska plemena koja pre toga nikada nisu imala medjusobne konflikte.
Toliko o neprirodnoj pojavi kojoj životinje ne podležu.

31. Или који краљ, кад крене да зарати на другог краља,
неће ли прво сести и посаветовати се - да ли може са десет хиљада (старих)
да изиђе у сусрет ономе што иде на њега са двадесет хиљада (и пар невидљивих)?
32. Ако не може послаће посланике док је онај још далеко,
и молиће примирје.

(Потпуна преданост Христу)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back