Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
da upucaju svakog ko im uđe u privatan posed. jedina dobra strana amerike...Nisi mi odgovorio , koje to slobode ameri uzivaju a mi u srbiji ne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da upucaju svakog ko im uđe u privatan posed. jedina dobra strana amerike...Nisi mi odgovorio , koje to slobode ameri uzivaju a mi u srbiji ne ?
Čovek se zove Snowden. A što ne možeš da prihvatiš ništa što je Američko i što trpaš srpski u sve to je tvoj problem.
U što si opasan, imaš 7,5 hiljada poruka na forumu haha. Oprostite vaše visočanstvo.
- - - - - - - - - -
Snouden ne postoji. Postoji Snowden, koji je otkrio nešto što su svi već znali, a ne može baš da očekuje da samo tako prodaje tajne NSA novinarima i da bude slobodan.
da upucaju svakog ko im uđe u privatan posed. jedina dobra strana amerike...
Nisi mi odgovorio , koje to slobode ameri uzivaju a mi u srbiji ne ?
Imam prava da ne želim da odgovorim hypno žabi. Npr. da žive svoj život bez da ih neki pećinski ljudi sprečavaju u tome zbog sopstvenih frustracija kao što je slučaj u Srbiji.
i ja bih zapisao mrtve talibane. i mrtve i i zive. pa?
- - - - - - - - - -
tvojom logikom sledi komentar da u srpskom ne postoji w. replika ti je glupa do bola.
da upucaju svakog ko im uđe u privatan posed. jedina dobra strana amerike...
ma znam da nije... uveliko ide kampanja da im zabrane oružje. pucaju po svim šavovimanije ni to vise kao nekada...sada ti drzava, privatne korporacije, strane drzave cak, udju u posed i da to ne znas na razne nacine ... sem ako ti ne javi neki snouden, wikiliks i slicni...
Ti el si sinak glup, el ti usi smrde. Kako su to svi vec znali, a on odavao "tajne". Pa kako su tajne ako su svi vec znali? Sto ga gone ako nije odao nista nepoznato? Ili tebi ipak smrde usi?
znaci sloboda da ubiju .... tipicno za amere
Pa nista u normalnom drustvu bi te smakli.
hoćeš da kažeš da je bolje kod nas gde naoružanog provalnika ne smeš da upucaš jer ti ne gine robija?znaci sloboda da ubiju .... tipicno za amere

kamičak, ti li si?Duhovit si. Tajne kao tehnički tajne, znači dokumenta koja su klasifikovana tako. A to što su se i Amerikanci i ceo svet čudili tome da ih špijuniraju na intenetu to je bilo opštepoznato mnogima.
- - - - - - - - - -
Ovde je sloboda da se uništava grad, pali ambasada itd. Tipično za Srbe.
Nije sloboda ako te osude za nestoOvde je sloboda da se uništava grad, pali ambasada itd. Tipično za Srbe.
hoćeš da kažeš da je bolje kod nas gde naoružanog provalnika ne smeš da upucaš jer ti ne gine robija?![]()
Čovek se zove Snowden. A što ne možeš da prihvatiš ništa što je Američko i što trpaš srpski u sve to je tvoj problem.
Amerikanci su krivi za sve ne?
jel? postoji normalno drustvo u kom se za pisanje ubijaju ljudi? daj imenuj to drustvo, drzavu, naciju, drzavu?
Ovde je sloboda da se uništava grad, pali ambasada itd. Tipično za Srbe.
![]()
Znaci nemas niti jedan primer sloboda koje uvazavaju ameri a koje nemaju srbi![]()
Pda osvajackih bezumnih ratovanja nikada i nije bilo pre te Amerike...
Pda osvajackih bezumnih ratovanja nikada i nije bilo pre te Amerike...
Pa nema....ali nadajmo se da ce biti.